WIZZ AIR - 36

• 39 669
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Да, първата половина.

# 661
Някой ползва ли вече автоматичното чекиране да обясни малко? В кой момент се попълват личните данни?
Понеже е 49 часа по-рано, какъв е шанса да сме един до друг?

# 662
  • Mediterraneo
Имам два билета от София до Валенсия за края на март и обратно за средата на април. Ако ги канселирам, ще ми върнат ли нещо?
Общата сума е 250 евро. Да знам да се занимавам ли с това. Благодаря!

# 663
Имам два билета от София до Валенсия за края на март и обратно за средата на април. Ако ги канселирам, ще ми върнат ли нещо?
Общата сума е 250 евро. Да знам да се занимавам ли с това. Благодаря!
Има неустойка от 35евро /не знам дали е на човек или на посока обаче/ и останалото ти го връщат.

# 664
На човек на посока, двама души отиване и връщане - 4 пъти.

# 665
Пак ми пратиха имейл, че са променили полета и пак линкът с възстановяване на кредит с 20% отгоре не работи.
Попълних другия за възстановяване на сумата.
Чудя се след колко време ще върнат парите, много странно, че пращат два имейла.

# 666
Алина, влезте си в профила, резервации и оттам изберете опцията за 120%. Пише, че го възстановяват до три дни, но при мен беше моментално.

# 667
Алина, влезте си в профила, резервации и оттам изберете опцията за 120%. Пише, че го възстановяват до три дни, но при мен беше моментално.
Много благодаря, намерих го и го направих го и се възстановиха.

# 668
# 669
  • Mediterraneo
На човек на посока, двама души отиване и връщане - 4 пъти.

4*35 пак ще останат стотина евро за връщане. Много благодаря!

На мен защо ми излиза, че неустойката е 121 лева на човек в посока? Ако са 60 евро неустойките, няма да остане нищо за връщане...
Пращам мейл, пък да видим!

# 670
  • София
35 Е е таксата за промяна на дата за пътуване. За канселиране е по-висока Възможно е да е 60Е.

# 671
Ами що никой не чете от източника?

Cancellation fee
WIZZAIR.COM & CALL CENTRE
Per flight, per passenger
‎€60.00

# 672
Тарталета, ако ще се занимаваш - звънни им направо по телефона, не чакай мейл. Аз им писах на 06.02 и... още си чакам отговора 😂
Обадих се със същото питане на импулсния телефон - момчето ми каза, че сумата зависела от времето, което остава до полета. При мен беше около седмица и щеше да струва по 80 Евро на човек на посока, т. Е за 4 души - 8 пъти по 80...
Е, прежалих 230 лв за билетите и ще чакаме по-добри времена...

# 673
  • София
А пък ако направят някаква промяна в полетите, ще си върнете всички пари.

# 674
След една седмица чудене, реших да отменя пътуването за Великден до Братислава и Виена. Избрах опцията 120% wizz кредит и само десет минути след това, кредитът е в акаунта ми.

Общи условия

Активация на акаунт