WIZZ AIR - 36

• 39 391
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Luxemburg
Съгласна съм със Съми и точно това щях да питам и аз- като не са техен персонал защо са с техни униформи? Няма значение с кой са подписали договор- дали е контрактор или директно Уиз, обслужват техни клиенти и представляват фирмата.

Пепеляшка, няма проблем да имаш протектор на куфара. Товс, което описваш е точно като протектор, няма значение дали има връзки или дръжки, с които да си го носиш. Преди време видях един протектор представляващ плюшен мечок. Скъсах се дс търся нещо подобно, но намирах само такива с щампа. А онзи изглеждаше като голямо плюшено мече. Като пътуваме с ръчен куфар взимам куфарите на децата и исках да им намеря такива протектори.

# 91
Нещо се бъркате, на летището никой не носи униформи на Wizz, а на съответната обслужваща фирма, в случея - ГОЛДЕЪР ХЕНДЛИНГ БЪЛГАРИЯ.

# 92
  • София
Здравейте, имам следния въпрос. Някой знае ли как се изчисляват уиз точките от Буукинг при направена резервация за хотел чрез линка от Уиз? Досега винаги са ми превеждали точките точно и всяка точка беше равна на 1 евро. Сега за резервация от ноември за малко повече от 1000лв трябваше да получа 27 уиз точки, а са ми превели в профила само 9,88 евро. Промяна ли има или това е само някаква част от точките? Досега винаги са превеждали пълната сума. Благодаря на всички, които се включат.
От повече от половин година може би, Уиз кредита, който се получава от Букинг, вече не е 10% от сумата на резервацията, а 5%.
Да, знам че са 5%. Сумата е 532 евро, 5% са 26,60. А аз получих само 9,88. Питах дали няма промяна в изчислението на точките. Моля някой, който тези дни е получил точки от Booking резервация през Wizz да се включи. Благодаря ви.
P.S. Редактирам се. Разбрах откъде са тези 10 евро. Не са от тази резервация. Влязох през мобилното приложение и там се вижда основанието за превода и номера на резервацията за която са получени точките. Благодаря още веднъж!

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 14:26 от missmarina

# 93
Момичета, възможно ли е хората от безплатния телефон да откажат да помогнат? И да кажат, че трябва да се обадим на импулсния? Мисълта ми е просто не им се занимава или има определени неща, за които отговарят?

Редактирам. Обадих се и аз на безплатния. Момчето ми обясни всичко. Ссега ще трябва да си платим за смяна на име. Което така или иначе е било написано, но явно няма значение. 🤦‍♀️

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 14:21 от anichka_avon

# 94
  • София по рождение
Здравейте,
Имам резервация за 4 човека с ръчен багаж. Сега искам да добавя уиз приорити но само за двама, възможно ли е?

# 95
  • София (Възраждане)
Може!

# 96
Знам,че е писано малко за това и хората имат различен опит,ама..
Днес се прибрахме и за първи път от 7 год.на влизане в Айндховен ми поискаха пълномощно за детето.2 пъти до сега са искали на излизане,но не помня да ми се е случвало при влизане в страната.Нямам проблем да го покажа,аз не се запъвам,дори съм ок с това,добре е да има контрол,а и документа  енаправен,за да бъде показван Simple Smile Поискаха ми разрешение да зададат въпроси на детето-къде е баща и,разбираме ли се с него и подобни.Разгледаха подписа с лупа,дори Simple Smile Казвам го,за да се има предвид
Иначе в София събуха доста хора,но такъв е сезона

# 97
Интересно, какво точно ще разберат от едно пълномощно/ декларация на български език, с което обичайно децата напускат България?

# 98
Ами,не е на бг.А детето ми говори езиците.Преди 7 год.така ни посъветва адвоката-пълномощното е на английски и български.Незнам къде още ще го поискат.Сега се сещам,че веднъж на излизане в Андховен го търсиха,бях го обърнала на бг страната и служителката попита за превод и дали двата 4екста са идентични.Случвало се е на излизане от бг 2 пъти да ми иазват,че нямам нужда от него,защото тогава имахме специални карти.До служител си е,явно,но е добре да се има предвид

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 19:11 от red soul

# 99
Добре де, а какво става ако декларацията е само на БГ? Изискват я бг властите от бг гражданите при напускане на нашата си държава. Не съм виждала при напускане от БГ да искат декларации от чужденци. Според мен, нямат право да изискват подобни декларации в чужбина...освен ако детето не е И техен гражданин. Thinking

# 100
Нямам идея какво става.Най-вероятно нищо Споделям опит само-.май никой не беше споделял,че на излизане са му казвали,че няма нужда от декларация за детето.На мен ми се случи 2 пъти в София
За мен няма проблем и дори съм "за" да я искат.

# 101
red soul, детето освен бг има ли и чуждо гражданство и бащата чужденец ли е? От това зависи кой иска или не иска пълномощно.

# 102
И тримата сме само с бг гражданство.иначе изобщо нямаше да го пиша това

# 103
За излизане от България са си в пълно право да искат декларация и аз също съм ок с това. Просто се зачудих, че искат подобна декларация от бг граждани в чужбина...това сигурно е моментно хрумване на служителя, едва ли е официално. Дори при напускане на Бг искат декларация само ако детето пътува само с единия от родителите...Но е добре да се знае, че човек всичко да очаква Grinning
Моето дете е с 2 гражданства, като в БГ при излизане не показвам декларация, защото ВИНАГИ показвам и двата документа за самоличност. Иначе биха искали декларация. В чуждата държава при напускане декларации не изискват. И там показвам и двата документа, но бг документите не ги искат изобщо...

# 104
Здравейте! Търся билети  до Дубай  за април  , но в сайта на Wizz air има налични  билети  до март месец.  Интересуваме дали някой  е запознат  дали ще  пуснат  полети  по-нататък  или присто не пътуват през следващите  месеци? Благодаря  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт