WIZZ AIR - 36

• 39 395
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Спират Дубай

# 106
  • София
И трите щерки ходят на състезания извън БГ с треньорите си. Преди време на влизане в Нидерландия по въздух са искали декларациите на целия отбор и са ги гледали (на български). Какво са разбрали - не зная  Освен ЕГН - та да  сравняват. На последното дете са се тръшнали, че трябва да е преведена И на английски. Само неговата ! Треньорите бяха откачили, но се оправиха някак си. В Дортмунд пък т.г. февруари искаха акт за раждане на дете - българче, което пътуваше с двамата си родители ?!? Бяха пред нас на гишето и го носеха хората. Аз гледах невярващо ... Мъжът ми е леко параноичен на тази тема и макар, че сме се сцепили от пътувания с децата,  сега  ме кара да заверяваме копия на актовете при нотариус и да ги превеждаме на английски. 😄

# 107
  • София
Можете да си издадете многоезичен акт за раждане, щом Ви е необходим на английски.

# 108
Преди първото ми пътуване с детето извън страната (тя беше тогава на 5 г.), бях гледала най-различни филмчета (от които тотално да параноясаш) и затова я бях предупредила, че е възможно да я дръпнат настрана и да я разпитват. Никога не ни се е случвало, но малко дете, първи полет, граничарите ги знаем какъв подход имат, детето като нищо може да изпадне в ступор...

# 109
Пуснали са 20% на всички полети днес.
Не съм гледала дали има изгодни.👌

# 110
За постоянно или ?

# 111
Не съм сигурен. Те пускат маршрути с фанфари, а ги спират тихомълком. Не разчитайте

# 112
  • sf

Не на на всички. А даже и някои са по-скъпи от вчера. Следя един Мадрид-София и днес е скочил.

# 113
Ами по принцип колкото повече хора купуват даден полет толкова повече се качва. Промоцията си е отделно

# 114

Не на на всички. А даже и някои са по-скъпи от вчера. Следя един Мадрид-София и днес е скочил.

Намалението е върху днешната цена, не върху цени, които следим вчера или преди седмица. Все пак при самолетните билети става дума за динамични, а не фиксирани цени.

# 115
Мили дами, моля за съвет. Дъщеря ми се опитва да купи билети до Милано, но въпреки че има пари в картата,се изписва ' недостатъчна наличност". Парите са в левове.  Дали това е проблема?

# 116
  • Варна
Не би трябвало, ако сумата, обърната в левове е достатъчно. Може да има блокирани суми по други плащания, които не се виждат... знам ли....

# 117
Цитат
Някой има ли проблем със заплащането на билети?
Ако не платя сега, какво ще се случи с билетите?

Едит:
Виждам, че има и други "опарени".
Възможно ли е да е бъг?

Едит 2:
Излязох, пак влязох, и стана.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 19:48 от a_atanasov

# 118
Пробвайте да направите резервацията и плащането чрез друг браузър.

# 119
Направо изключих, че днес има намаление на Уиз 20%. Изтървах добра цена до Ница, но се утеших с друга дестинация.
Наместих си кредитите от букинг и точките от картата до стотинка и съм много доволна, защото щяха да изтекат съвсем скоро.
Е, не стигна за места заедно, ама какво да се прави, идеално щастие няма. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 19:08 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт