WIZZ AIR - 36

• 39 398
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • Монтана
Приятели,може ли някой да ми разясни какво означава :Надградете до WIZZ GO???
Вероятно е глупав въпрос ,но не ми е ясно какво е

# 121
Приятели,може ли някой да ми разясни какво означава :Надградете до WIZZ GO???
Вероятно е глупав въпрос ,но не ми е ясно какво е
Това е по-скъпата тарифа, която включва избор на места, голям чекиран багаж, по- ранно чекиране за полета и т.н

# 122
Здравейте на всички. Искам да попитам знаещите. Имам един казус. Сестра ми има в профила на wizzair определена сума. Понеже няма как да пътува вече иска да ми ги прехвърли в моя профил. Разбрах от тук от там че няма как да стане, но най сигурно е и тук да попитам. Понеже от нейния профил каквото и да правя не мога да купя билети било то и без отстъпка без тя да е един от пътниците. Ако ми кажете и друг вариант ще се радвам.

# 123
Здравейте на всички. Искам да попитам знаещите. Имам един казус. Сестра ми има в профила на wizzair определена сума. Понеже няма как да пътува вече иска да ми ги прехвърли в моя профил. Разбрах от тук от там че няма как да стане, но най сигурно е и тук да попитам. Понеже от нейния профил каквото и да правя не мога да купя билети било то и без отстъпка без тя да е един от пътниците. Ако ми кажете и друг вариант ще се радвам.

Не може да не можете да закупите билети за друг човек през нейният профил. На пътник се дава Вашата информация просто. Редовно закупувма на билети на други хора през профила си.

# 124

Не може да не можете да закупите билети за друг човек през нейният профил. На пътник се дава Вашата информация просто. Редовно закупувма на билети на други хора през профила си.

Тук вече идва и другото. Мога да купя билет от нейния профил за мен и съпругата ми ОБАЧЕ само чрез превод и от карта. Не мога да ползвам сумата която е в профила и.

# 125
  • София (Възраждане)
Може да купи на името на друг пътник, но няма опция да се плати с кредити от уизз дискаунта. Поне това установих аз след симулация.

# 126
Нещо такова. Просто не е Wizz discount а сума пари върната от тях в профила. То е ясно че когато тя не пътува няма discount. Въпреки всичко не може да плати със сумата от профила. Когато тя е единия от пътниците, излиза опция да плати с тях, но когато не фигурира, няма такава опция

# 127
А скъп ли е билетът? Ако не е, просто включете и нея в резервацията. Вярно, че ще излезе по-скъпо така, но поне ще оползотворите сумата.

# 128
Здравейте! Знаете ли, защо са спрели  полетите София - Варна и обратно?

# 129
  • София
Нещо такова. Просто не е Wizz discount а сума пари върната от тях в профила. То е ясно че когато тя не пътува няма discount. Въпреки всичко не може да плати със сумата от профила. Когато тя е единия от пътниците, излиза опция да плати с тях, но когато не фигурира, няма такава опция

Каква е била причината за връщане на сумата?
Когато връщат пари заради промяна/отмяна на полет, тази сума няма срок за използване.

# 130

Каква е била причината за връщане на сумата?
Когато връщат пари заради промяна/отмяна на полет, тази сума няма срок за използване.
Купени са билети, но в последствие сестра ми се отказва от тях. От държат си техните такси и другите ги връщат в профила и.

# 131
Върнати пари поради отменен полет имаха срок 90 дни. Преди две години. Не знаех и изгоряха.

# 132
Върнати пари поради отменен полет имаха срок 90 дни. Преди две години. Не знаех и изгоряха.

Сега са безсрочни

# 133
Сега мисля пак имат срок от 3 месеца. Както и да е. Днес се чух с тях и разбрах че няма начин. Купих билети с +1 тоест сестра ми и платих с тия пари. Предполагам няма да има проблем ако "се разболее" преди полета и не лети а нас?

# 134
  • София
Сега мисля пак имат срок от 3 месеца. Както и да е. Днес се чух с тях и разбрах че няма начин. Купих билети с +1 тоест сестра ми и платих с тия пари. Предполагам няма да има проблем ако "се разболее" преди полета и не лети а нас?

Безсрочно е ползването, ако полетът е отменен или променен от Уизз.
Миналата година имах късмета 2 пъти да ми променят полетите. За щастие за мен бе добре дошло.

Общи условия

Активация на акаунт