WIZZ AIR - 36

• 39 731
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Ножичка винаги нося в ръчния багаж, точно в прозрачното пликче да се вижда, проблем не съм имала никога. Системата дава, че чекирането е достъпно, но когато стигнете до опцията за закупуване на места или трябва да купите места или няма да Ви даде да продължите и ще можете да се чекирате 48 часа преди полета.

# 346
  • Пловдив
Ако някой ще пътува до Израел и е ходил до Китай преди това, да си прочете предупреждението.

# 347
  • ВАРНА
Здравейте отново. На въпроса ми защо не можах да си ползвам натрупаните точки в профила получих този отговор

4.6. Ако резервацията се прави в друга валута, а не в базовата валута на WIZZ Сметката, сумата във валутата за резервацията ще бъде конвертирана в сума в базовата валута, и тогава ще бъде извадена от WIZZ Сметката. При резервации онлайн можете да плащате от кредита си само за полети с цени в избраната базисна валута.

При вас как е? Някой ползвал ли си е натрупаните точки за резервация в друга валута?

# 348
casba, ще отворят чекирането 48часа преди датата и часа на полета ви.
От там нататък може да се чекирате.

Т.е. да разбирам, че ако полета е в 17,00 ч., а аз се чекирам 48 ч. преди тази дата, но например в 10,00 ч. ще има някаква такса. Това ме интересува, защото както изглежда ще трябва да чекираме връщането, когато вече сме заминали

# 349
  • гр. София
casba - 48 часа, например:
Полет в 23,15 ч. на 06/02/2020 - чекиране без запазени места най -рано в 23,15 ч.на 04/02/2020.

# 350
Няма такса за чекиране.
Има си правило и то е ясно написано.
За всички коитоо не са си купили място, чекерането се отваря 48ч преди часа на полета.

Имаш полет в 22ч на 6те февруари.
Чекирането ти ще е активно в 22ч на 4ти февруари.
От тамм нататък можеш да се чекираш.

Изтегли си приложението на уиз и нямаш никакъв проблем да си чекираш полета на връщане през него. Бордните карти си ги ползвате от телефона.
Не разбирам какъв е проблема просто.

# 351
  • Sofia
Ако не се чекирате онлайн, в тези 48 часа преди полета, тогава се плаща такса, за да ви чекират на летището.

# 352
  • Германия
Уффф, от 28-ми март спират полетите София-Франкфурт М.

# 353
Здравейте, може да ви се стори тъп въпрос, но за пръв път ще пътувам с Wizz и само с ръчен багаж 40/30/20. Този прозрачен плик 1л-затварящ,  ще го намеря някъде... В плика ли се слагат малка ножичка, пинсета, четка за коса и таблетки за диабет. Този куфар става ли: https://sixtrips.com/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BA-%D1%81%D0%B8 … ylBc7Zx5K_WkCy5CQ

Полета е 29.02.2020 а от няколко дена вече ми дава да се чекирам в профила, летище Варна. Нямам избрани места. Обратния полет е на 3март от Бергамо Италия, ще мога ли през мобилното приложение да чекирам и без да раазпечатвам билет.

Посоченият куфар като размери е по-голям от необходимите размери.

# 354
  • столицата

Защо? Какво става със закупените билети?

# 355
  • с/у ОколоМръсТното

Aма ЗАЩООО?!
Нямам мейл, нищо. Случайно се зачетох във фб и видях инфото. Бясна съм.

# 356
Здравейте, имам въпрос относно промяна на полет. Видях в сайта че има такса от 40 Е на пътник ако сменя датата на полета, въпроса ми е само тези 40 Е ли се доплащат или си доплащаш и разликата между закупения от теб билет  и цената която е обявена в момента?

# 357
Здравейте, имам въпрос относно промяна на полет. Видях в сайта че има такса от 40 Е на пътник ако сменя датата на полета, въпроса ми е само тези 40 Е ли се доплащат или си доплащаш и разликата между закупения от теб билет  и цената която е обявена в момента?

И разликата се заплаща ако цената за билета на новата дата е по-висока от вече закупения.
Често излиза по изгодно просто да купите нови билети.

# 358
  • София

Aма ЗАЩООО?!
Нямам мейл, нищо. Случайно се зачетох във фб и видях инфото. Бясна съм.
Точно идвам с тази информация. Попаднах на статия на немски, но с преводача е разбираема. https://www.airliners.de/wizz-air-rueckzug-frankfurter-flughafen … Ura9ECQCu3HYsxUlg

# 359
Пуснаха билети Сф - Петербург за юни, все още на приемливи цени.

Общи условия

Активация на акаунт