WIZZ AIR - 36

• 39 713
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София (Възраждане)
Летях на 01/02, върнах се на 04/02, на T1 не се случи нищо по-различно от друг път, като се изключат служителите и пасажерите с маски, термокамери на Т2 ли има?? На летището пък до което пътувах единствените хора с маски бяха българи.

# 376
  • Стара Загора
Здравейте ! Имам въпрос : одобриха ме за кредитна карта WIZZ към ДСК и в понеделник 10.02. ще ходя в банката да разпиша документите . Питането ми е , може ли същия ден да резервирам билети като използвам намалението на картата преди да е издадена пластиката ? И ако да , как ще попълня номера на картата и CVC кода при плащането след като не ги знам още ! Цялата операция е да спестя 5 дни , защото картата /пластиката/ ще е готова на 14.02.2020.

# 377
Много просто - ще платиш с друга карта. Единственият минус е, че няма да получиш бонус точки за стойността на билетите, защото не са закупени с картата на ДСК. Аз също първият път купих с друга карта, преди да имам пластиката, защото не исках да изпусна изгодната цена.

# 378
  • Стара Загора
Много просто - ще платиш с друга карта. Единственият минус е, че няма да получиш бонус точки за стойността на билетите, защото не са закупени с картата на ДСК. Аз също първият път купих с друга карта, преди да имам пластиката, защото не исках да изпусна изгодната цена.
Цената на билетите + багажа е към 1500 лв. за 4 души . Това са доста точки и не са за изтърване . . . Ясно ще се чака 5 дни ! Благодаря за отговора !!!

# 379
Много скъпи тези билети Grinning
Проверихте ли цените на други авиокомпании?

# 380
Някой да е летял тези дни? Наистина ли има забавяне при проверките. И аз мислих, че термокамери има само на влизане в бг. Изобщо забелязва ли се нещо по -различно тези дни.
Нищо особено. Минаваме си нормално по проверките.

# 381
  • у нас
Може ли в ръчния багаж да се носи фотоепилатор?

# 382
  • Стара Загора

До Португалия юли месец за четирима - в двете посоки с багаж ! Търсих , но няма ! София - Лисабон - София . Директни полети .

# 383
Здравейте
имам кредитна карта дск уизз  и не мога да разбера като си пазарувам с нея по магазините  кога ще ги получа точките и къде мога да ги проверя колко са ?

# 384
Здравейте
имам кредитна карта дск уизз  и не мога да разбера като си пазарувам с нея по магазините  кога ще ги получа точките и къде мога да ги проверя колко са ?

1. Плащаш с картата в магазина.
2. Банката осчетоводява трансакцията - обикновено до 2-3 дни.
3. До два дни след осчетоводяване на трансакцията начислява точки.
4. Точките си виждаш в дскдирект. От там ги прехвърляш в профила си в Уиз.

# 385
При перфектно преведени пари, мацката твърди, че са изпратени по - късно и ми анулират резервацията. Сега ще падне ходене по мъките да ми върнат парите.

# 386
Ами това са рисковете на банковия превод
С карта става веднага

# 387

До Португалия юли месец за четирима - в двете посоки с багаж ! Търсих , но няма ! София - Лисабон - София . Директни полети .

До Лисабон платих 250 лева за  билети , за двама двупосочно с багаж,
 от Букурещ с Уиз Еър.
За мен 1500 лева са страшно много пари за полет до там.
Може би ще излезе нещо по-изгодно, потърсете още.

# 388
  • София
Princes86, цената ви е супер, но не всеки може и му е удобно да лети от Букурещ. Ако пък имаш и конкретни дати, тогава става още по-трудно. Надявям се господина да намери по-изгодни цени и да изкара страхотна почивка.

# 389
Здравейте ! Имам въпрос : одобриха ме за кредитна карта WIZZ към ДСК и в понеделник 10.02. ще ходя в банката да разпиша документите . Питането ми е , може ли същия ден да резервирам билети като използвам намалението на картата преди да е издадена пластиката ? И ако да , как ще попълня номера на картата и CVC кода при плащането след като не ги знам още ! Цялата операция е да спестя 5 дни , защото картата /пластиката/ ще е готова на 14.02.2020.
И още на момента си поискайте регистрация за получаване на 3D парола за онлайн разплащания. На мен ми се наложи да ходя допълнително до офис. Все още не съм купувала билети с нея и не знам дали ще се изисква такава парола, но ми я поиска при друго пазаруване онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт