Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 58

• 52 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, по-нагоре ми препоръчахте да поръчвам от Додис.
Коректни ли са?

# 121
А на моите мигли жълтата на ГР стои жестоко.Имала съм какви ли не спирали, скъпи, евтини,тази ми е чуднааа..!

# 122
Момичета, по-нагоре ми препоръчахте да поръчвам от Додис.
Коректни ли са?

те са вносителите, т. е. възможно най-коректните са

# 123
Момичета, от къде мога да поръчам този фдт?
Беше ми подарък и е уникален, но в магазините в няшият град го няма.

Най-любимия ми фдт!😍😍😍който не го е пробвал мнооого е изпуснал! Аз го купувам от Лили, вече и в дм го има от скоро зареждат и Катрис!
Кое му е уникалното? Simple Smile Стои ли естествено, забелязва ли се? Има ли за много светла кожа?

# 124
Не знам за теб кое е естествено.
Аз нямам фрапиращи несъвършенства по лицето, които да искам да скрия.
Изравнява ми тена, кожата ми става като кадифена, цял ден ми издържа без проблем и лицето ми не лъщи.
Аз съм с светла кожа и моят е 020.

# 125
Става ли за мазна кожа?

# 126
Става ли за мазна кожа?

Да, има матов завършък.

# 127
Днес на шега си взех тези течни сенки на “Лумс” от “Лили” и са чудесни. Утре отивам да взема останалите цветове. Намалени на 3,79 са.
Скрит текст:

# 128
  • Варна
И аз взех един цвят от тези, но още не съм ги разносвала.
Чудя се дали ще им трябва база отдолу.

# 129
Ехх, това златистото... Нанесено леко, малко спирала, нюд червило... чуден ежедневен грим!

# 130
  • Бургас
И мен ме грабна това златисто Heart
Относно Парфимо, аз до момента мога да кажа само хубави неща и за парфюмите и за декоративната козметика, бяла козметика май не съм поръчвала. За спиралата на Мейбълин 2000 калории и аз се чудих преди седмица, когато пусках поръчка, но се отказах насъбрала съм 5. С Парфимо ми е като в Джъмбо, а да вземеш това, че е много намалено, а и другото... И накрая от дребни суми става една по-стабилна сметка Grinning
Иначе и аз планирам да поръчам скоро базата за сенки и най-вероятно и споменатата спирала.

# 131
Аз ги нанесох  днес без база, вече 8 часа са ок. Харесаха ми, покривни са,  хем само с пръст нанасях, не засъхват много бързо и позволяват корекции. Малко странно ми беше, че трябва да стоя с притворени очи, докато изсъхнат, но после не се ронят и събират. Ще ги пробвам с четка как са. И ми се видяха гъсти, не успях да ги всмукна с капкомера.

# 132
Аз си взех бургундското и лилавото от металните ама все не ги слагам, че за ежедневен грим, че в момента съм с тъмни червила. Но седят добре, определено.

# 133
С четка за бленд ли се нанасят такива течни сенки, че нямам опит с такива, а златистото нещо ме инфлеунсна и мен.

# 134
По-скоро с плоска стегната четка според мен. С четка за блендване няма да стане равномерно.

Общи условия

Активация на акаунт