Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 58

• 52 788
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Lasting radiance на Rimmel някой беше попитал дали оксидира, при мен миналата година направо си замина в коша точно заради това. Цвят true ivory беше кошмарно оранжев, иначе определено стоеше много красиво на кожата. За infallible fresh wear по-скоро е с естествен завършък според мен, не сочен.

# 391
При мен Римел-а не оксидира. Разкошен е. По добър е от предната си версия, която също имам. И която също не ми оксидира.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 20:40 от Джаста Праста

# 392
Оксидира при мен. Лятото не е проблем, защото хващам тен и не личи толкова, ама зимата не мога да го сложа - за час и нещо и съм станала 3-4 тона по-тъмна от шията.

# 393
  • Пловдив
Мързеливке, кой фдт. Луминайзера на Макс Фактор ли? В Мейкъп е наличен, ама гледам имат само един нюанс. Светъл. Мен ме устройва, ще поръчвам, но не точно сега. Ако остане, ще има и за мен. Grinning

Да, за този фдт, благодаря ти. Аз исках да си взема коректора, но изчезна от магазините преди време. Сега ще проверя в make up дали го има.

# 394
  • Бургас
От серията Ластинг Радианс имам ФДТ и пудра, а от старата ѝ версия коректор. ФДТ сякаш и при мен малко оксидира, но и ми се струва, че почва да се свлича, около очилата ни след 3-4 часа става на петна, нося си го де, озаряващ е, като го сложа отначало е супер, в края на деня не е, но го приемам за нормално. Пудрата също е хубава, ударила съм ѝ дъното, озарява много приятно, имам най-светлия цвят. Коректора първи въобще не ми хареса, като цяло не е покривен, само озарява,най-светлия цвят е в  цвета на кожата ми, искаше ми се по-светъл , може и за това да не ми допада толкова. Иначе за озаряване е супер.

# 395
Използвах тестери на този крем, много ми харесва. Изглажда кожата веднага, хидратира я, само, че е ароматизиран(на някоя може да не й допадне). Ще си купя пълната разфасовка

Има ли го в продажба у нас?

# 396
От всички фон дьо тени на Макс Фактор съм била доволна. Последно грабнах един Фейс инфинити, че беше намален в ДМ, и от него съм доволна. Седи естествено и е сочен. Понякога го смесвам с ДЕ на Есте Лаудер, който е прекалено сух за моята кожа.

# 397
Значи не само при мен оксидира. С години ползвах Wake me up, но са сменили формулата и точно ivory оксидира ужасно. Смесих го с много малко от друг фон дьо тен и резултата беше страхотен. Не знам защо винаги развалят нещо, което се харесва.
Най-много комплименти за кожата съм получавала с него, а и никога не ме беше разочаровал.

И един cc крем спряха на Max Factor и пак ми развалиха удоволствието...
Стискам палци Буржоа хелти микса да не пипнат вече Smile

# 398
  • Deutschland
Кати, не знам дали го има в България. Мисля, че е нов крем в асортимента им, аз разбрах за него от тестера и рекламата в новия брой на Космополитън тук и още снощи го купих. Дано го заредят и в Бг, горещо го препоръчвам. Прави кожата сочна и гладка, направо коренна промяна.

# 399
  • Пловдив
Някъде да сте виждали тия шапки/маски за коса...?
https://www.beauty.store.bg/p261137/doori-vitalizing-nutrition-hair-pack.html

# 400
В Лили ги има, но са 7,50, а днес ги гледах в Елитис по 5,60.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 16:52 от Анонимен

# 401
  • Бургас
Мисля, че и в Златна рибка съм ги виждала.

# 402
В Златна Рибка са на друга марка - Ikoo.

# 403
  • Пловдив
Благодаря!

# 404
Палитра за контуриране?

Общи условия

Активация на акаунт