Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 241
  • 541
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък смятам, че правилно е дала шанс
На украинец, който се напива като свиня, макар и рядко? Който, като е пиян троши като гламав и бие шамари?

По-скоро, прави ужасна глупост.

# 271
Крайно глупаво ще бъде докато той е на гурбет, ти да си оставиш живота и работата, за да отидеш в непозната страна, без работа, без среда, без приятели, без пари.
Обаче както писа Дренка - има хора и ситуации, в които е най-правилно да се казва "абе ти си знаеш".

# 272
Чувство за собственост и опит за изолация. Ако замине ще е изолирана, в чужда държава и то бивша съветска република. Сите украинци са в България, а той се връща там. Рядко се включвам със съвети за връзки, но тази крещи, че не става, пък и Тайра ми е симпатична.

# 273
Мен ме учудва как жени се връзват на подобни евтини жестове. Бие ти шамар, после се връща с букет цветя и край - простено. Напива се на свиня и се държи безобразно, на другият ден те води на ресторант. Не писва ли от тия игрички? Защо си губиш времето?

И за мен е необяснимо. При толкова мъже( жени ) - защо да си губи човек времето с хора с крайни пороци. Всеки си има кусури, ама едно е пиянство и мания за собственост, друго е нещо дребно и поправимо. Може би такива мъже са по-" интересни" и " вълнуващи".

Тя пък си има своите, и взсимно си им е готинко, колко хора си живеят така. За едни зверилник, за други - просто емоцийки Simple Smile
Какво си се закахърил, ако не пречат на съседите? Може даже и да е полезна за някои жени Tyra, с личен опит - как да му го върна тъпкано.
Simple Smile

# 274
Тя ако отиде там ще му е много сгодна. Ще е под 100%товия му контрол и такива изцепки той няма да трябва да си ги плаща с цветя и ресторанти.

И още нещо - рускините са хрътки по отношение на мъж с пари и отношение. Щом те не са го прилапали до сега ..

# 275
Не, той живее там. Иска да прави ремонт сега тези месеци вкъщи. И иска после да отида. Аз съм пред повишение, да. Но не бих го нарекла някаква бляскава кариера, заради която трябва да стоя.
Аз съм от голям град на морето. Там имам много познати, близки. Семейството ми е там. Винаги има кой да ми помогне и да ме подкрепи.
Ако замина, ще е друго... Но на него му предложиха много висока позиция, където живее. Той там се ползва със същия авторитет. Тук е никой.

# 276
Гал, не съм го чела. Съжалявам. Но не се обиждам на никакви коментари. Аз съм красив тиранозавър.
Не обиден коментар.
Виж това.
За другата поанта, 'природата винаги намира начин', и как стигат до нея и спасяването на света от жените, трябва да гледаш филма Simple Smile

Той там се ползва със същия авторитет. Тук е никой.
Не разбирам смисъла на връзки и що за любов е, ако единият трябва да бъде никой. Хванала си източнославянска свиня. Голяма грешка правиш.

# 277
На Тайра още преди да е тръгнала и сложиха забрадката. Сякаш не може да отиде(ако реши, защото към момента не знае) и след това да се върне.

# 278
На Тайра още преди да е тръгнала и сложиха забрадката. Сякаш не може да отиде(ако реши, защото към момента не знае) и след това да се върне.
Абе тя ще се върне - в добрия случай изпуснала само няколко месеца работа. Въпросът е защо трябва да се спъва заради съветски пияндурник. Там са с особени разбирания. Съвсем леко облагородени талибани са - позволявт на жената да бачка.

# 279
Защото иначе ще се връща към тази връзка, в която има чувства към момента, и ще се чуди дали този не е бил подходящия, дали ако...еди кво си щеше да стане и т н. Сега, най-много да изяде още един шамар преди да му бие шута безвъзвратно и безпаметно. И пак казвам, чрез взаимодействието с околните можеш да пречупим да подобрим собствените си минуси.

# 280
Взима си един месец отпуска и отива да види как е. Така без работа, без никакви обещания да си зареже живота не е далновидно.

# 281
Сега, най-много да изяде още един шамар преди да му бие шута безвъзвратно и безпаметно.
Или да се превърне в поредната системно пребивана от мъжа си.

# 282
Аз не бих искала да повярвам, че той въобще е способен на такова нещо.

# 283
Тайра, съжалявам, че въпросът ми породи неприятна за теб дискусия и довлече кръжащи ястреби.
Другият път ще си питам на ЛС, колкото и да ги избягвам. Може да погледнеш старата си тема, за да си обективна в преценката си след като вече е минало време Wink Иначе положението наистина е nz brat, ti si znaesh 😁

Гал, аз от книгите съм чел само първата, а от игрите съм играл частично третата, така че май Гугъл ще ти е полезен повече за разликите. Началото е обещаващо, но още ми се мапват невроните в главата... Нещо поомеших и света на The Witcher с този на TES/Skyrim 😁

# 284
Аз не бих искала да повярвам, че той въобще е способен на такова нещо.
Чакай сега, той го е направил. Какво има да не му вярваш точно? Удря слаба жена. Е*ати мъжа!

Общи условия

Активация на акаунт