Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 171
  • 541
  •   1
Отговори
# 345
Хайде сега си го представето този милинкия, но с яка пачка.
Знаете ли колко девойки ще имат бурни чувства към него и ще се чувстват специали и ей тъй Жени пред него, понеже той пък е Мъж.

# 346
  • София
Хайде сега ти си предтави, че ги има яките пачки, ама не си ги дава.

# 347
Давай пачките Пирончо, искам да валят пари.

# 348
  • София
Давай пачките Пирончо, искам да валят пари.
Мръсница Laughing

# 349
Форумна среща в клуб се познава по това, че хвърлят истински банкноти, вместо салфетки, а?
пп: това, в случай, че присъства Сирената, а мъжът ѝ е главен спонсор на сбирката, че на Пирончето парите, най- вероятно са виртуални само.

# 350
Пффф, пари аз не давам, вижте там някоя фондация, ще се пишем джендъри и така. Идва Втори Февруари, трябва да има някой грант по повода.

И задължително - квантов анализатор, вега тест и васерман.

# 351
  • Пловдив
 Горната вече сама заяви, че е жена с прилични данни. Някоя друга ще си го признае ли? Simple Smile

# 352
Аз съм със среден доход и простих шамар. Отпадам от състезанието.
Вече даже ме изяждат за всяко мое мнение. Дискредитирана съм.

# 353
Tyra, поне държиш на шамари и трудно се сърдиш Simple Smile  Има един спорт за теб в Русия - състезание по шамаросване - ако отидеш да  живееш там, може да се пробваш като участник:)
https://www.youtube.com/watch?v=wifQPD5eok4

Пирончо, тук критикуват много мъжете, ама аз почти не виждам форумки от СО да са активни в кулинарния форум.
Днес ще ми идват специални гости, та ще съм кулинар отново и търсех нови идеи. Лори видя какви вкусотии сътворих за Коледа Grinning
Накратко, намерих си любимо форумче. Гледай, гледай какво става тук, майкоооооо Flushed :

https://www.bg-mamma.com/?topic=1163048

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 08:31 от Анонимен

# 354
Аз съм със среден доход и простих шамар. Отпадам от състезанието.
Вече даже ме изяждат за всяко мое мнение. Дискредитирана съм.

Ше простиш, я. И ти го шамариш.
На хората им писна да те жалят.
Simple Smile

# 355
ама аз почти не виждам форумки от СО да са активни в кулинарния форум.
Те са активни във форумите за майки и деца, Братанчо Stuck Out Tongue Winking Eye Гледай нещо в тубата.

. Лори видя какви вкусотии сътворих за Коледа Grinning
Ама ти не я ли почерпи??

По темата за готвенето, харесвам прости и вкусни манджи, добре аранжирано поднесени. Засуканите неща с нокът от прилеп не са за мен. Оценявам вложения в тях труд, но досега нищо не ме е грабнало с вкуса си.

# 356
Tyra, поне държиш на шамари и трудно се сърдиш Simple Smile  Има един спорт за теб в Русия - състезание по шамаросване - ако отидеш да  живееш там, може да се пробваш като участник:)
https://www.youtube.com/watch?v=wifQPD5eok4

Пирончо, тук критикуват много мъжете, ама аз почти не виждам форумки от СО да са активни в кулинарния форум.
Днес ще ми идват специални гости, та ще съм кулинар отново и търсех нови идеи. Лори видя какви вкусотии сътворих за Коледа Grinning
Накратко, намерих си любимо форумче. Гледай, гледай какво става тук, майкоооооо Flushed :

https://www.bg-mamma.com/?topic=1163048

Постни и тук да видим, че ми стана интересно.

# 357
  • София
Аха, ето какви били ценните данни! Умения за готвене!
Отпадам.

# 358
В тоя форум едно време се разправяха легенди за кулинарки от старата школа, уморили по двама мъже с готвенето си. Та внимавайте, кулинарните радости от тоя тип са си направо усмъртителни. Не знам дали са положителни "данни" за съпруга. Със сигурност кристалната топка показва сънливост и омазняване с такива храни.

Аз просто ползвам гугъл за рецепти, в кулинарния съм влизала, но нещо не ме грабна.

# 359
Минутки за реклама!? Скучнеете.

Общи условия

Активация на акаунт