Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 102
  • 541
  •   1
Отговори
# 525
Ахахаххахахаххахахаахах!

# 526
Жребииии, със или без самоиздръжка, жените искат ТЕ да бъдат ухажваните, сваляните. Ако започваш да имаш нашите нужди помисли, дали не ти се получава, защото адресираш грешния пол с желанията си.

# 527
  • София
Имаше един стар виц, чийто край ще перифразирам така - "... ох, ама трябвало да го ухажвам ли?... Simple Smile

# 528
  • Пловдив
Скрит текст:

Не биваше да споменаваш колко печелиш. Сега ще ми се смачка самочувствието (нали такива представи имате за мъжеТЕ)... Sweat Smile

Ми, наврял си се тук, дърт коч, сред младички мами, лъжеш и мажеш и оправдания, как не можел бил да хвърля пари по жени...

Ах, гиди, глупако, че се е намерил, кой да те чете.
Темата нали е за жените с прилични данни? Нека се придържаме към нея. Simple Smile Ясно е, че няма как да се харесаме на всички - за всеки влак си има пътници.
 Може и да си малко по-обрана в думите. Simple Smile

# 529
Скрит текст:
Грешка! Трябваше да започнеш да я ухажваш.
Отдавна съм се уморил да ухажвам. Вече предоставям това удоволствие на жените - те да ме ухажват. Simple Smile Не държа те да ми плащат сметките по ресторанти, но ако имат собствена кола и се самоиздържат, не го считам за техен недостатък.
Жребчо,с коя ръка да се кръстя не знам!
Да те ухажват викаш,оле майко!Ама моля те!
Да имаш собствена кола не е кой знае какво,то и от 800 лв има коли,не е голям праз.Но искат джентълмени жените,да ги ухажват те,не жената да ти плаща по ресторантите и портокаловите сокове по баровете!
Ти не си мъж с прилични данни,да знаеш!

# 530
Айде де, толкова месеца някоя не се ли прежали за колектива! Човекът вади 5-10К, е, вярно, не всеки месец. Ама няма да ви ги дава. И на ухажване не е дащен. На думи иска пълни програми всяка вечер, но в реала не е ясно докъде и как ще се представи и дали акробатиката не е само във фантазиите, а иначе да е непохватен и отчайващ любовник. Ми какво, невероятна партия е...

# 531
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Грешка! Трябваше да започнеш да я ухажваш.
Отдавна съм се уморил да ухажвам. Вече предоставям това удоволствие на жените - те да ме ухажват. Simple Smile Не държа те да ми плащат сметките по ресторанти, но ако имат собствена кола и се самоиздържат, не го считам за техен недостатък.
Жребчо,с коя ръка да се кръстя не знам!
Да те ухажват викаш,оле майко!Ама моля те!
Да имаш собствена кола не е кой знае какво,то и от 800 лв има коли,не е голям праз.Но искат джентълмени жените,да ги ухажват те,не жената да ти плаща по ресторантите и портокаловите сокове по баровете!
Ти не си мъж с прилични данни,да знаеш!
Колата не е проблем, а СУМПС. Simple Smile Тъй като повечето отсенки на червеното и зеленото ги виждам като един цвят, лесно някой може да ме излъже, плащайки ми с червени долари. Sweat Smile

Скрит текст:
Айде де, толкова месеца някоя не се ли прежали за колектива! Човекът вади 5-10К, е, вярно, не всеки месец. Ама няма да ви ги дава. И на ухажване не е дащен. На думи иска пълни програми всяка вечер, но в реала не е ясно докъде и как ще се представи и дали акробатиката не е само във фантазиите, а иначе да е непохватен и отчайващ любовник. Ми какво, невероятна партия е...
На теб ли бях пращал каква мацка ми лепна прозвището "На кака жребчето", или беше Gal? Scream

# 532

Взимам го одма Bowtie

Акробатика и бой, бой и акробатика, доде му дойде акъла в главата Mask

# 533
  • Пловдив
Скрит текст:

Взимам го одма Bowtie

Акробатика и бой, бой и акробатика, доде му дойде акъла в главата Mask
Предупреждавам, че през задната порта не обичам да влизам. Използвам само парадния вход към сърцето на жената.

# 534
  • София

Мен почти ме нави. Cupid

# 535
Аз не го ща Joy

# 536
“На кака жребчето” звучи ужасно. Никак сексуално не ми звучи.
Защо така ти е казала тази леличка?

# 537
На мен ми звучи като алегория на тоталния отказ от това да е деен в каквото и да е. Ако щеш - да е отгоре.

# 538
И аз искам да разбера,че звучи ужасно спор няма.Жребчо,ще разкажеш ли?

# 539
Не бе, светло бъдеще я чака жената. Първо, ще трябва и тя да се стегне и да вади колкото него. Второ, неговите пари са негови, ще ги инвестира в незнайни схеми и аха-аха всеки момент да стане милионер. Ще родите деца с неговите гени и понеже ще са ниски и с някои дефицити, ще ги изядат училищните акули.

Общи условия

Активация на акаунт