Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 219
  • 541
  •   1
Отговори
# 240
Получавам през ден букети и подаръци с куриер. Някой си звъни, поръчва друг да направи нещо, плаща и изпраща. Значи ли нещо това? Голяма любов? Внимание?

Онзи ден, моят преди да замине ми подари зимни, коледни терлички. Със заръка да ги нося и да ми е топло, докато го няма да ме наблюдава. Преди това ме заведе на ресторант, където са ми най-вкусни сиренето и кашкавала. Жива музика. Чудесно си прекарахме.

Била съм в много 5-звездни ресторанти. Някой те завел, платил. Не важно. Любовта ми не се купува. Но определено предпочитам да отглеждам и издържам деца в бъдеще. А не мъже.

# 241
Ааа, терлички! Сам ли ги е плел? Laughing  Букет по куриер си е готино. Innocent

# 242
И какво? Крещи, чупи , напива се и после все едно че нищо не е станало. Всеки си знае за себе си, ама ми е интересна логиката на Tyra и разбирането за грижовен мъж.

# 243
Цветя по куриер не обичам, напомнят ми за един, който много ме обича, все още, но нямаше как да се измъква, за да ми ги подарява. Смешко.
Най-мило ми става от кутия Рафаело и бейлисче, внимание, сетил се е, който и да е той.
Защото се твърди, че приятелство между мъж и жена няма. Аз имам няколко приятели мъже, само приятели - безценно.
Жена с прилични данни си пази приятелите - мъже, жени. Обича и ги цени, те нея - също.

# 244
И какво? Крещи, чупи , напива се и после все едно че нищо не е станало. Всеки си знае за себе си, ама ми е интересна логиката на Tyra и разбирането за грижовен мъж.

Ами простих му. И на кръст да ме разпънете, това е положението. Извини се. Няколко мили жеста и няколко вечери по-късно... омекнах.

# 245

Ами простих му. И на кръст да ме разпънете, това е положението. Извини се. Няколко мили жеста и няколко вечери по-късно... омекнах.

Е, няма за какво да те разпъваме. Всеки си решава как да действа.

# 246
Тайра, какво те накара да простиш шамарите?

# 247
Братанчо, как да ти обясня... Реших да дам още един шанс на човек, към когото имам чувства и който има чувства към мен.
Не искам да се разделям с него на този етап. Според мен, аз също имам грешки. Искам да видя какво може да излезе от тези отношения.
Искрено вярвам, че той си е взел поука и ще се промени.
Просто сме малко млади, емоционални... ревниви. Ще се оправят нещата.
Ако не, ще ти пиша да ми кажеш: “Казах ти!”

Недейте с тези куки! Не ги е плел. А шамари, Братане, повече не искам. Предложи ми нещо ново.

# 248
Tyra, човек не се променя, обстоятелствата само изваждат на показ онова, що носи, правят го видимо. Имай си едно наум и винаги наблюдавай човек в отношението му към останалите, не към теб в най-веселото и лежерно време. На лесното всеки може. На хубавото почти всеки се показва откъм най-добрата си страна..

# 249
Каквито и грешки да са, шамари - тц.
С възрастта нито ще се промени, нито ще стане по-малко ревнив, нито ще спре да пие. Даже с времето ще започнат да излизат други проблеми, които обикновено човек избутва назад в началото на връзката, когато иска да се издокара пред другия.

# 250
Не бих казала, че нямам едно наум. Точно затова не исках да замина с него. Поне не на този етап. На него му предложиха много добра работа, с която съвсем спокойно може да ни осигури доста добър стандарт. Това е и нещо, което му харесва. Напълно го подкрепих. Той трябва да се развива като личност, като мъж. Да има самочувствие и авторитет. Това - на първо място.
Обясних, че на този етап искам да остана тук, за да се обучавам на работа. Истината е, че искам да видя как ще се отрази разстоянието и малко ме е страх да замина с него.
Обеща, че повече няма да пие. С ревността, обаче, не знам как ще се справим. Когато привличам внимание, той не се ласкае, а се дразни.

Неговият план е след няколко месеца да отида при него. За тези няколко месеца, мисля да съм взела окончателно решение.

ПП Пиянството му не е битово. Просто е ужасно. Обикновено след купон или празник.

# 251
Изпуснала съм го това за шамарите. Щом някой изобщо е способен да те удари веднъж не очаквай нищо добро от тази връзка...
"Млади, емоционални, ревниви" и...наивни най-вече...няма оправдание да ти посегне. Н-Я-М-А. Каквито и грешки да имаш. Дано се озсъзнаеш на време.

# 252
Е, щом е далече по-възможно е да си спази обещанията.

# 253
Тайре, от разстояние ще ти изглежда по-добър, отколкото е.
Мъж, от който те е страх? Това ли каза?
Е, не, уджас! Sad

# 254
Тайра, алкохолът отприщва истинската същност на хората. Дори да е веднъж годишно, лошото пиянство е тъмно червена лампа. Тази агресивност на пияна глава след време ще се отключва и в трезво състояние.

Общи условия

Активация на акаунт