Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 253
  • 541
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз ли нещо не разбрах? Класа е да се поддържам сама, вместо да плащам в салоните, понеже съм горда?
Да бе, знам, че муньо друго е имал предвид.

И аз изобщо не го разбрах. Двойни стандарти, явно Тайра му е симпатична и пуска въдици Grinning
Тази над теб не е разбрала правилно. Аз на теб ще ти обясня, пък тя също ще прочете. Simple Smile
 tyra си има мъж и няма как на мен да ми е симпатична или несимпатична. Тя дори периодично се изказва немного ласкаво по мой адрес, но това не значи, че трябва да загубя безпристрастното си мнение. Когато съм съгласен с нея (или с когото и да било, дори и с тази, чиито изказвания и обръщения говорят чудесно за низкия ѝ нрав и липса на класа), не ме притеснява да го напиша открито. Simple Smile
 Примерът с телефона беше даден много намясто, тъй като същото важи за мъжете и жените. Може и да се продават за някакви по-високи суми, но като не са вече първа младост, се предлагат за по-малко пари. А пък тези телефони и хора, които се продават на прекомерно завишени цени и чакат чудеса отсреща, никой не ги купува и си остават непродадени.

Скрит текст:
Скрит текст:
Е , как каква. Опитва се да принизи хубавите и умни жени до вещи, които си мечтае, че с пари може да купи.

Ами на 40 е момчето и явно не е успял да "купи" никоя жена  Mr. Green
Качествената жена не се продава и не ходи при мъже, които купуват жената до себе си. Simple Smile

# 226
Ако телефон, който не мрънка и не харчи много,ти омръзва и става непривлекателен за няколко месеца, какви ли данни трябва да има жена  , за да задържи интереса ти?

# 227
Жалко, че до мозъченцето ти не стига, че наличието на пари у мъжа не е равнозначно на купуване на жена; и че наличието на жена до такъв мъж не е равнозначно на позиция 'държанка'.
Абе какво ли обяснявам на кифла, която се е втренчила в някакви самсунги...

# 228
Какво да обясняваш на някой, дето хоризонтът му е маникюр и телефон...

# 229
Ако така продължаваме, Жреби ще си изтрие профила. Загуба са форума ще е Simple Smile Нокти и коса не са чак такъв разход. Виж, мезотерпии, конци, лифтинг и подобни вече са си суми.

# 230

Скрит текст:
Скрит текст:
Е , как каква. Опитва се да принизи хубавите и умни жени до вещи, които си мечтае, че с пари може да купи.

Ами на 40 е момчето и явно не е успял да "купи" никоя жена  Mr. Green
Качествената жена не се продава и не ходи при мъже, които купуват жената до себе си. Simple Smile

Може би не разбра значението на кавичките?

# 231
Жребче, не се помотвай тука, щото цената ти на телефон отпреди 40 години драстично е намаляла, а предлагането на нови модели с повечко екстри,  след твоята година на създаване от миналия век би следвало да те накара поне да си от уста скромен... щото явно се предлагаш на презадоволен и разглезен от многообразие пазар.

# 232
  • Пловдив
Скрит текст:
Ако телефон, който не мрънка и не харчи много,ти омръзва и става непривлекателен за няколко месеца, какви ли данни трябва да има жена  , за да задържи интереса ти?
Ти кажи. Все пак си жена и пишеш в тема със заглавие "Какво значи една жена да има "прилични данни"?". Simple Smile
 Аз съм писал вече неведнъж, че задължително жената трябва да е откровена и съвестна, а действията ѝ да не се разминават с думите ѝ. Още на тези условия доста хора и от двата пола отпадат.

# 233
Ох,не знам дали тук е мястото,но ще питам.
Жребче,защо във всички твои никове все има по нещо женско?Я снимка,я дума.То е объркващо така.

# 234
Още на тези условия много хора отпадат, да.
НО какво значи да е "съвестна" - да не оставя чиниите за утре, чинно да си плаща тока; откровено да заяви очаквам/не очаквам пари от мъжа?

# 235
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче,защо във всички твои никове все има по нещо женско?Я снимка,я дума.То е объркващо така.
Няколко от жените във форума ме вдъхновиха, чрез техния личен пример с мъжки имена и/или снимки в профилите им. Simple Smile

Скрит текст:
Още на тези условия много хора отпадат, да.
НО какво значи да е "съвестна" - да не оставя чиниите за утре, чинно да си плаща тока; откровено да заяви очаквам/не очаквам пари от мъжа?
Обясни твоето разбиране за "съвестен човек". Simple Smile Ако не знаеш и се налага да ти бъде разяснявано, допитай се до своите близки и познати.

# 236
Скрит текст:
Няколко от жените във форума ме вдъхновиха, чрез техния личен пример с мъжки имена и/или снимки в профилите им. Simple Smile
OMG!Никога нямаше да се сетя!Но благодаря,чудих се как еднорог,устни с блясък и т.н. имат нещо общо с теб,а тя каква била работата.

# 237
Много на пазар сте го обърнали... Simple Smile  коси, ноктИ, пари. Simple Smile А истината е простичка. Дори да я напиша, а аз я загатнах назад, ако не я носите в гените си, пак няма да я разберете. Пак подсказка :жената трябва да е Жена, а мъжа Мъж. Иначе не се получава, дори за всичките пари на света.

# 238
Всички знаем много добре какво точно е съвестен, читав, добър, уверен човек и други помпозно звучащи думи. Щом муньо не отговаря на тази представа и поради това бива отхвърлен, проблемът е у муньо, не у отхвърлящите. Всички искат обкръжение с 'данни', никой не иска боклук до себе си. Аз какво съм виновна, че муньо не чете, аз нали чета? Тайра какво е виновна, че муньо не изкарва пари, тя нали изкарва? Waterproof какво е виновна, че муньо не разбира от професионална грижа, тя нали разбира?
Нали това е идеята - да си с човек, който е на същото ниво като теб? Големия келепир да си с някакъв, който се хвали с телефон. Телефон, моля ти се. Преди 30 години хората не си мятаха огромните мобифони на масата, когато седнат в барче, ценностите явно се менят.

# 239
Скрит текст:

Да бе да  Laughing
И сега какво излиза. Че много се влияеш от другите хора. Явно много са важни потребителите на форума за теб.
Всъщност е притеснителна честата смяна на никовете. Да не говорим и за самите имена.
Всеки сам разбира какво искам да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт