Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 149
  • 541
  •   1
Отговори
# 405
Съгласен тук, и мен ме дразни това. Аз дори не чакам да ми писне, особено ако знам, че човекът обича да си дава пас.

# 406
Затуй, като едно време - trial след сватбата. Тогава може да станат по-сговорчиви за общите работите, че връщането е по-трудно.

# 407
  • волно калдъръмче
Скоро и глава лук не ме е разстройвала така

Защо да не те питам? Вписал си се в темата, коментираш, държиш да ни запознаеш със своята гледна точка. Ако не ти е важно - не отговаряй, но не можеш да ми кажеш да не те питам. Ще се наложи да си направиш свой форум.

# 408
То по описанието излиза, че не съм хич добра партия. Нито готвя, нито дундуркам мъжове. Чистя, защото имам леко ОКР и мразя да ми е мръсно и разхвърляно, но дотам се простират домакинските ми възможности.
Честно казано се радвам, че досега партньорите ми не са имали изисквания към мен за подобни неща. По това мога да позная кога човек играе на дребно.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 11:30 от Уейв

# 409
Съгласен тук, и мен ме дразни това. Аз дори не чакам да ми писне, особено ако знам, че човекът обича да си дава пас.
Пас само по себе си не е проблем. Проблем е затворения кръг:
1. Има нещо за изпълнение
2. Партньор 1 пита партньор 2 дали ще го извърши в еди какъв си срок, партньор 2 казва, че ще го извърши
3. Партньор 1 очаква нещото да бъде свършено в посочения срок, но това не става, а партньор 2 намира оправдания
4. Партньор 1 извършва нещото и търси отговорност от партньор 2,при което става скандал, в който 2 е жертва, а 1 е претенциозен скандалджия.

Пример - пердетата са за пране, помолих да ми ги свали. Да, добре, после. Това 'после' стана 'е сега ли ти трябва', а след това се разви в 'ама изобщо нужно ли е, айде напролет'. Времево - 3 месеца. Ще питаш защо не ги свалих сама. Ами защото са затиснати в единия ъгъл с вещи на милото, а в средата са бюро с други вещи, под него компютър, пред него тежко кресло (нямаше стол). Демек аз трябвс, освен да си сваля пердетата да ги изпера - също и да извърша хамалската работа по разместване на половината мебели в стаята. Е айде не.

# 410
  • France
Разочарована съм. Очаквах какви ли не предположения за тези прилични данни, а то накрая всичко да опре до манЖата. Dizzy Face

# 411
3 месеца да трайкаш е малко ту мъч.
Ако е опикал тоалетната и го помолиш да измие банята, пак ли ще чакаш 3 месеца Simple Smile
Гадни битовизми Simple Smile

# 412
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
3 месеца да трайкаш е малко ту мъч.
Ако е опикал тоалетната и го помолиш да измие банята, пак ли ще чакаш 3 месеца Simple Smile

Прав е Братан. Развеждай се! Simple Smile

# 413
Ей, Братанчо от зор да захапеш Гал не четеш внимателно. Пролетта е тогава. Wink

# 414
Колко процента ти е гаранцията, Сирен?
И пак да питам - за кво ги правите тез деца, само ви пречат? То бива несправедливост, мъжете са виновни за всичко!

Ами правим ги заради самите тях, защото да живееш е някак забавно. Но са си крива топка и това е факт.

Пробвай да пробуташ яйца с моцарела и спанак на двегодишно, избърши ги от стената и тогава ела да си говорим.

Не че няма кулинарки от старата школа, които пък са съсипали децата си психически с готвенето си. В смисъл - аз съм се мъчила да готвя, сега ще го ядеш. Това си е насилие, при това оставащо за цял живот. По-добре да ровят в чинията и да подбират, отколкото да ги психирам да ядат под команда.

Ха, готвене веднъж-два пъти на седмица...пробвай с три пъти на ден. Вчера съм направила трудоемки гевречета, спагети с доматен сос и пиле с ориз, това без прихапванията и сандвичите.

Къв спанак, и какво две годишно? Въобще не разбирам какво ми говориш, но и манджи не пробутвам.
Гал, така е, който иска съжителство, има си и там подводен камъняк, обаче пусто - все кофти мъже да ти се падат, сигурно е мноо гадно. Прибери я за малко таа секира.

# 415
Ей тъй като кажете битовизми, много сте ми интересни. Основната част от живота е битовизми, мили деца - задължения, без които приключвате гладни, голи и болни под някой мост. Удоволствията си ги добавяте във времето, свободно от усилията по това да сте здрави, нахранени, облечени и под покрив.
П. П. Не беше лош човекът, но за него много от битовизмите не си струваха 30минутното усилие седмично.

# 416
Сега представи си, че има хора, които харесват работата и колегите си, вършат задълженията си без мън-мън, имат време и желание да се наслаждават на хобитата си и да полагат грижа за здравето си.
Следователно, битовизмите не са само неприятности и досада, но лесно могат да станат такива.

# 417
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вие говорите за едно и също нещо, с различни думи.
Често така се случват разгорещените спорове.

# 418
Има шанс за форумска сватба.

# 419
Аз без бой си признавам, че битовизмите са най-досадното нещо и има хиляди начини да си прекараш времето по-пълноценно. Но, в крайна сметка животът не е само за хубави и приятни неща, има и задължения, които трябва се свършат, иначе живееш в кочина и ти се разваля качеството на живот.

Общи условия

Активация на акаунт