Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 071
  • 541
  •   1
Отговори
# 480
А, това е, то! Хем да има, хем да е скромен.

# 481
  • Пловдив
Отново ще напиша това, което писах на предходната страница. Много жени правят грешката да съдят за мъжа по неговите думи (и на живо, и по интернет), а не по същинските му постъпки с истинския живот. Няка как да разберете дали един мъж е скромен или не, уповавайки се на вашето прословуто непогрешнимо женско предчувствие.
 Аз тук пиша само и единствено това, което желая вие да прочетете. Много неща за мен въобще не ги знаете или подозирате, защото си наслагвате някакви свои си представи, доукрасявайки с ваши си фантазии това, което криво-ляво четете по диагонал в мои мнения. Simple Smile

А, това е, то! Хем да има, хем да е скромен.
Това твоето е равносилно на "Жената хем да се раздава за мъжа, хем да е скромна".
 Не си съгласна, нали? Simple Smile Е, да, но пък искаш обратното. Защото "заслужаваш"? Но защо?

# 482
То, по друг начин, освен по диагонал човек не може да те чете. Аз поне нямам нерви. Ако ми се четат многословия ще си отворя книга.

# 483
Отново ще напиша това, което писах на предходната страница. Много жени правят грешката да съдят за мъжа по неговите думи (и на живо, и по интернет), а не по същинските му постъпки с истинския живот. Аз тук пиша само и единствено това, което желая вие да прочетете. Много неща за мен въобще не ги знаете или подозирате, защото си наслагвате някакви свои си представи, доукрасявайки с ваши си фантазии това, което криво-ляво четете по диагонал в мои мнения. Simple Smile
В грешка си. Не можеш да надскочиш себе си по никой начин, особено пък с обяснения на вече казаното от теб. Почне ли някой да дообяснява какво бил искал... Та, в твоите писания и аргументи няма чужди мисли, само твои, автентично твои
Позите у жена са смешни, а у мъж са направо нелепо смешни. Все едно жена да седне срещу мъж и той да чупи китки по-женствено и от нея.
П.П. Това е приятелски съвет, На как жребчето. Обери малко луфтовете и не се надприказвай с жени. Ставаш една от тях.

# 484
  • Пловдив
Скрит текст:
То, по друг начин, освен по диагонал човек не може да те чете. Аз поне нямам нерви. Ако ми се четат многословия ще си отворя книга.
Ако човек на четене във форум (в тема, в която сам чете и пише, и в която сам пита пишещите, поради което и те затова му отговарят) не може да устои, закъде тогава е тръгнал да говори за трудностите в живота?

Скрит текст:
Отново ще напиша това, което писах на предходната страница. Много жени правят грешката да съдят за мъжа по неговите думи (и на живо, и по интернет), а не по същинските му постъпки с истинския живот. Аз тук пиша само и единствено това, което желая вие да прочетете. Много неща за мен въобще не ги знаете или подозирате, защото си наслагвате някакви свои си представи, доукрасявайки с ваши си фантазии това, което криво-ляво четете по диагонал в мои мнения. Simple Smile
В грешка си. Не можеш да надскочиш себе си по никой начин, особено пък с обяснения на вече казаното от теб. Почне ли някой да дообяснява какво бил искал... Та, в твоите писания и аргументи няма чужди мисли, само твои, автентично твои
Позите у жена са смешни, а у мъж са направо нелепо смешни. Все едно жена да седне срещу мъж и той да чупи китки по-женствено и от нея.
Именно, де. Писал съм неща, които съм искал да прочетеш. Simple Smile И после съм се смял на опитите ти за създаване на психопрофили, гледайте те как си вярваш на догадките и умозаключенията. Simple Smile

# 485
Постовете дават много повече информацията, отколкото понякога на човек му се иска Grinning
Изборът на теми, подборът на изразни средства, реакциите на чуждите постове... Пък ти пиши какъв пич си колкото искаш, той и Спас от Кочериново пишеше, че е пилот на самолет и коментираше оранжевата революция Grinning

# 486
Няма как да знаем всичко за всекиго. Тук всеки показва такава част от себе си, каквото той сам е преценил.
Аз мъже не бия, ама една яко си фантазира.
И деца съм гледала активно/ежедневно, ама друга яко твърди, че нямам право да се изказвам за деца. Най-вече за аборти... след като самата аз имам проблем. А жената на баща ми от такива глупости, роди на 42г.
И подчинени имам, но за Братан съм слабохарактерна.
И т.н... и т.н

Ти просто провокираш дамите с някои изказвания. И когато го правиш, трябва да си готов да им понесеш коментарите, макар и закачливи/захапливи.

Всеки човек си има достойнства. На моменти си провокатор, но за мен единствените хора, които дразнят истински  тук, пък и в реалния живот са злобните и зли хора.

# 487
Ако има нещо съдържателно си чета, но при теб нещата не стоят по същия начин. Говориш много, но не казваш нищо.

# 488
  • Пловдив
Скрит текст:
Няма как да знаем всичко за всекиго. Тук всеки показва такава част от себе си, каквото той сам е преценил.
Аз мъже не бия, ама една яко си фантазира.
И деца съм гледала активно/ежедневно, ама друга яко твърди, че нямам право да се изказвам за деца. Най-вече за аборти... след като самата аз имам проблем. А жената на баща ми от такива глупости, роди на 42г.
И подчинени имам, но за Братан съм слабохарактерна.
И т.н... и т.н

Ти просто провокираш дамите с някои изказвания. И когато го правиш, трябва да си готов да им понесеш коментарите, макар и закачливи/захапливи.

Всеки човек си има достойнства. На моменти си провокатор, но за мен единствените хора, които дразнят истински  тук, пък и в реалния живот са злобните и зли хора.
Ще издам една тайна. Когато някоя изпускаща пара през ушите показва колко далече може да стигне с грозния си език, за да се опитва да ме "затапи" или да ме натири колко съм зле, аз в същото време се усмихвам и забавлявам от умиление по написаното от нея. Simple Smile И причината за това я написах вече по-горе.
 От мен никоя жена в този форум не е получила обида, а това е така, защото аз самият не съм човек, който борави с подобни неуважителни похвати. Не е присъщо на нрава и представите ми за общуване - нито по Интернет, нито на живо. Simple Smile Ако обаче някоя тук пише тънкообини епитети и бълва неприятни слова на личностна основа, няма как да ме убеди, че на живо е изискана дама. Изискваните дами не биха подходили така дори и във форум.

# 489
Спас от Кочериново
Кой е този, няколко пъти го споменаваш?

# 490
Скрит текст:
Ако човек на четене във форум (в тема, в която сам чете и пише, и в която сам пита пишещите, поради което и те затова му отговарят) не може да устои, закъде тогава е тръгнал да говори за трудностите в живота?

Скрит текст:
Именно, де. Писал съм неща, които съм искал да прочетеш. Simple Smile И после съм се смял на опитите ти за създаване на психопрофили, гледайте те как си вярваш на догадките и умозаключенията. Simple Smile
Как няма да се смееш доволно....  Изобщо не отбираш, че мненията ми са за съвет. Посмей се още.

# 491
Спас от Кочериново
Кой е този, няколко пъти го споменаваш?

Един измамник, който уж продавал места за евтини полети. Прочу се това, че е таргетирал умнокрасиви и жълтопаветни с фалшива нет самоличност. Но не знаех, че е писал в тоя форум.

# 492
  • София
Младеж, дай да минем направо на въпроса - изкарваш ли 5000 лева на месец? Останалото е ала-бала.

# 493
  • Пловдив
Някои жени имат интересна логика: В опитите си да обидят някого възможно най-силно, му казват, че и той е като тях. Чак толкова ли не се харесват? Scream

Скрит текст:
Младеж, дай да минем направо на въпроса - изкарваш ли 5000 лева на месец? Останалото е ала-бала.
Младежът отдавна остаря. Simple Smile Доходите ми са силно непостоянни и всеки месец различни. Финансово нестабилен съм. Grinning

# 494
"Изкарва", но иска да си ги харчи само за себе си и да се любят с някоя балеринка.

Общи условия

Активация на акаунт