ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 183
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Здрасти!
Добре завърнали се от моренцето на Елс и Галакси!Много хубави снимки !И двете изглеждате добре!
 Елс,съжалявам ,че си била болничка и се радвам,че вече си по-добре.
Вики,Стилиян вече е ял диня и също като при Ана-Мария беше останала на парченца в памперса.Преди няколко дни му направих сок от диня и го хареса.Аз не го знаех това ,че е трудносмилаема , вече ще му давам сокче  вместо парченца.
Дани,пиши как е Сиска.
 Другите болничета как са ?
 Чао!Целувки на всички сладки муцунки!

# 241
  • Бг-мама
Здрасти на всички които още не спят!
Правде айде разказвай как мина рождения ден?
Галакси и Елс супер снимки браво дано сте си починали добре че другото моренце е много далече.
Аз искам да попитам някоя от вас чийто дете като мойто още не седи стабилно как се справяте с къпането защото мойто диване е слабичко ама 73 см и вече почти не се побира легнал в коритото и ми е доста трудно вече да го къпя то няма от къде да гребна водичка .
Иначе за сега сме добре нищо ново при нас -Дано вече и другите дечица са оздравяли.
Дани мила как е Сиска?
А някой да има инфо за Къдрокоска къде зачезна че вече се притисних или може би са успели да идат на моренце и те.
Лека нощ от нас!

# 242
Здравейте,
мили мами - Вики, Тане и всички, за които не се сещам в момента и които се интересуват за Сисинка - Благодаря ви!   bouquet Тя вече е добре. Вчера не смеех да кажа, да не дръпна дявола за опашката, но с днес вече стават два дни откакто не е вдигала температура  Praynig . От днес е с по-добър апетит, а и е много по-весела. Нямам думи да ви опиша колко съм щастлива!!! Това детето ти да е болно е просто ужасно. А когато е и за пръв път е направо кошмар. Дано с времето да се науча да приемам боледуванията по-спокойно и просто да действам. Трудно ще ми е - аз съм си емоционална натура, а когато се касае за любими хора (какъв по-любим от детенцето ми  Heart Eyes) направо съм като навита машина от нерви.
Но знаете ли - в онази нощ имаше още нещо страшно за мен - с мъжа ми бяхме на различни позиции и се скарахме. Той не искаше да водим детето в спешното. Просто не вярва на лекарите. Изпаднахме в ужасни пререкания (за нищо не спорим така както по този въпрос, но всеки си държи на мнението), скарахме се, молих го той да ни закара до болницата, но той категорично отказа. Бях обаче твърдо решена, че ще заведа детето на лекар и го направих. Грабнах го и извиках такси. Той се опита да ме спре, но не можа. Благодарна съм че майка ми беше с мен и ме придружи, но и сама пак щях да отида, макар че друго си е да не е сам човек.  Подробности не ми се разказват, че беше кошмар, детето все още вечер е напрегнато, но и това скоро ще отмине. То, милото преживя толкова много - два пъти вземане и изследвания на кръв, квлючване на система, давене и повръщане, плач, който не можех да утеша... Но стига за това. Минало е и Слава Богу  Praynig Просто исках в онази вечер да не съм сама. Най-лошото беше, че мъжа ми ядосан излязал след нас, не си взел телефона и не знаех къде е до 3 през ноща. Умирах от страх - за малката Сиска и за него - да не му се е случило нещо (той е страхотно уравновесен човек, афектирън не съм го виждала никога, но все пак знае ли човек...) Та така - до три в онази нощ брах страх за моите две бебета - малкото ми момиченце и голямото ми момченце  Confused
Може би мъжа ми беше прав - не мога сто процента да съм сигурна дали детето нямаше да се оправи без всичкия този ужас, който изживя, но аз не можех да съм сигурна. И като майка не можех да се примиря, че може да направя тази грешка - да избера неправилно решение. За това се презастраховах.
До вчера бяхме скарани и много ми тежеше. Днес решихме, че всеки ще трябва да направи компромиси. В името на нашето малко слънце, в името на семейството.
Лека нощ мили мами! Нека всички ние (най-вече мъничките  Praynig) да сме здрави! 

Последна редакция: сб, 19 авг 2006, 00:00 от Dani_na_Sisi

# 243
само влизам на бързо , че диването се нерви нещо
Дани радвам се че сисунка ти е добре дано не боледува повече, а това че сте се сдърпали с мъжо ти , не го мисли нормално е в такива моменти когато и двамата сте изнервени, все пак всичко е минало
Елси мила добре се завърнала от моренцето, много се радвам че все пак стана да отидите
а къде ни е къдрокосчето бе , че нещо май съм пропуснала
благодаря на всички които са гласували за Мирела   bouquet
айде после пак че мрънкаме

# 244
  • Пловдив
Привет!Къде сте,бе хора?Много пусто тук.
Дани,радвам се че Сиси е по-добре.Радвам се също и че си оправихте отношенията с мъжа ти.
За съжаление наистина човек не може да има вяра на докторята ,обаче мисля ,че когато се отнася за здравето на дечицата ни е по-добре да търсим помоща им ,отколкото да ги лекуваме сами.
 Зечова,ние отдавна не използваме ваничката,защото нащо диване не иска да стои в нея нито легнал нито седнал.Вече съм ви казвала ,че в къщи го къпем прав с подвижния душ ,но това е възможно само ако и баща му е в къщи ,защото няма удържане .Ако сме си само двамата се къпем заедно под душа или само на мивката под чешмата.
 Сега тук на село струята на душа е много силна и той се плаши ,та го къпем в един леген,чието дъно е с диаметър ,колкото дължината на крачетата и така сяда в него обляга се на стените му и няма опасност да падне , а вода за обливане и изплакване приготвям в една кофа.В началото не му харесваше ,но сега се научи да плиска вода с ръчички и краченца и е голям кеф ,чак снощи не искаше да излиза.
 Хайде стига сте почивали и мързелували ,кажете как я карате!Тази жега направо ще ни умори.
Стилиян нещо отказва манджите  яде само плодове и домати.Малко се притеснявам ,защото до сега не се е случвало ,дано да е от жегите или от зъбче ,защото ще е кофти ако ще става злоядо прасенцето.
 Да ви кажа,че вчера Стилиян яде пържени яйца с кренвирши.Не , не си мислете ,че съм луда и си храня детето с такива неща.Брат ми му даде .Аз бях на двора си пиех кафенцето , а те с вуйчо му вътре си играеха .По едно време чувам "айде ам" и като се сетих ,че майка пържеше яйца се развиках да не му дава ,ама вече беше късно.Няма някакви последици ,то само една хапка...
 Чао!Лек ден на всички!

# 245
  • в града на младостта
                 Привет, мами   и  сладки  беборани!    baby_neutral                                                       Тук  в  Димитровград   е  адска  жега  в  момента,  пече  та  се  къса.  Ако  има още  такива  дни  направо  ще  се   размажем.        hahaha                                                                                        Мартин  слава  богу  вече  е  добре   и  дивеем  с  пълна  сила.                                                      Дани, Сиси,  как е ?  Оправи  ли  се  детенцето?   newsm78           Елс,  много  хубави  снимки  сте  си  направили  и  двамата  със  съпруга  ти  сте  готина  двойка!   Peace    Отмина  ли  при  теб  гадния  вирус?                                                                   Галакси,  и  твоите снимки  видях  и  ти  вече  си  в страхотна  форма!   Браво!                                    За  сега  толкова,  че мозакът ми нещо се размъти  от  жегата!       P.P.     Някой  знае  ли  как  е  Кадрокоса?    Hug

# 246
  • София
Здравейте всички!
 wavey

Мдаа, жегааа...  newsm08  Днес стриктно спазваме съветите на умните (и на  smile3543) и не сме си подавали носа навън днес. Чак към 6-6:30 ще ходим на разходка. Вчера например в 6:30 ми направи впечатление, че слънцето беше толкова силно, че дори пареше!   Nature Sunny

Браво на оздравялите (и оздравяващите) бебоци!  smile3501  И никакво боледуване повече!!!
Дани, съжалявам за преживяното. Както казваше една позната, “човек трябва да е много здрав, за да влезе в българска болница”...  newsm09

Надето става все по-добра с гърнето.  yes  Ама истината е, че веднъж като се преодолее мързела да се сваля памперса и детето да се слага на гърнето, резултатът не закъснява.  newsm74
От няколко дена кака й я учи да пълзи.  smile3555  По-скоро я предизвиква, хехе. И онова, милото, вдига дупе, дращи с краченца, придърпва се с ръчички и ...става все по-добра! newsm30

Ето, отчетохме се!   Flutter
Прохладен най-горещ ден в месеца желая!  smile3521

П.С. Морските снимки наистина са върхът! Елс, Галакси, в чудесна форма сте и очевидно добре сте си прекарвали на морския бряг!  grinning039

# 247
Ехо, бързо включване от адски лепкавата и задушна София. Всичко удесно, срещнахме се с Цветето, татео и Мартин - кукла семейсвто, а нашето Цвете е като феичка мъничка хаха. Много се радвам, че се намерихме в Плевен:)
Софийските мамита - търсете ни на мобилката, че имаме само 2 дни още:(
ПРАВДЕ, НА ПАТЕРИЦИ - МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, ДЕчИЦА, РАДОСТИ - САМО ПЪЛНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ, ПУПУПУ! Цуни Калинка и се обади да й дадем обущета за есента;)
Отивам да кърмя змейчо, много гладен и с почти два теслозъба...Утре ще му вадим тескере хахаха.

За Сиската
  bouquet
Мимиска, по Смолян ли сте сега??? Блазя, блазя...
newsm37  Nature Sunny  Kissing Heart

# 248
   Привет и от нас wavey
Отвън е ад sweating Няма начин и днес ще си стоим вътре.
Бяхме на балкан и там ни беше добре, ама сега трудно се климатизираме нещо.
Иначе сме добре, само дето в тия жеги не се храним добре, ама то е нормално.
Много се радвам, че Сисуна е оздравяла newsm44 Надявам се че и на другите болежките са им минали Praynig и никакви болести вече Naughty
  els много са хубави морските снимчици, бе Simple Smile Wink Кажи, като се върна Стени позна ли те? Ти пребори ли гадния вирус?
galaxy много сладки са снимките на теб и малкото моряче Peace Hug
 А, тъкмо се сетих, някой беше споменал нещо за пеещи гърнета Simple Smileкакво представляват, от къде мога да си намеря такова? и скъпи ли са?
 Ние сме в ремонт, правим си нов хол и детска стая. Вчера цял ден обикалях за тапети, направо се скапахме в тая жега, но в крайна сметка след много умуване, какви да се вземат си избрахме много сладки със слончета и светещ фриз с звездички. Сега нямам търпение да се сложат та да видя бебка, как ще им се радва Simple Smile
  Къдрокоска нещо се губи Thinking те приключиха ли ремонта.....никаква я няма да ни каже Crossing Arms
   Симонка стана и мрънка, ще отивам да не нададе вой.
  baloniЧЕСТИТ 8-МИ МЕСЕЦ НА ЕЛЛА baloni
            ЧАО НА ВСИЧКИ И ЦЕЛУВЧИЦИ Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 15:57 от kokita

# 249
  • Варна
преди малко се върнахме от почивка, но ще драсна малко по-късно и ще включа снимков материал  Laughing ще ми трябва известно време да ви поизцчета  Mr. Green

# 250
УЖАС  smile3516 Сякаш са ми сменили детето. Събужда се с писъци,заспива с писъци,Вечер се събужда през един час и започва да реве.Онази вечер имаше Т в 2 през ноща.Носа и тече и непрестанно киха.Просто не знам какво става  Banghead Лекаря казва че всичко е от жегите и че много деца са така.Вярно че в нас е сауна,понеже сме в панелка и то на последния етаж,но чак пък такова неразположение от нейна страна  newsm78 Та тя за 8 месеца за пръв път се събужда с ревови,а дали нещо не я боли  Thinking И за едни рахити и глупости си мисля  Rolling Eyes
Забравих,преди една година на днешната дата казах ДА на моят мъж.Дали не сгреших  newsm78 (майтапя се) За съжаление тази сутрин замина на работа за 24 часа и моята надежда за вечерна фиеста се провали.Важно е да сме живи и здрави,за забавления има време  Peace Та реших да го изненадам като му изпратя поздрав от студио 88 (песничка и пожелание по телефона),та чакам отзвук.
Елс,много хубави снимки  Hug
 welcome на Мишелин и Кокита
От една позната знам че Къдрокоска се шляе из парка със сладкото си синче.Да се надяваме че това е причината да не пише.
Мимиска,ти ме зариби да настоявам за гърнето(до сега само два пъти съм пробвала),но май ще изчакам да премине кризата на горещините(ако е това де)
Да питам:Някой знае ли,дали може да се пие но-шпа ако кърмиш?
Пожелавам ви пртохладен ден  Kissing Heart

# 251
Ей, ако и изкараме и този ден ще е геройство!  sweatingАма каква е тая жега, какъв е тоя ужас, бе! И ние тук хем сме свикнали на жега, ама то пък 40 градуса си е отврат! Едва дишаме.  sweatingВсички. Стени го поливам по 2-3 пъти на ден под подвижния душ или в коритото му и пак непрекъснато лепне и е мокър. На всичкото отгоре прословутия зъб избра точно този момент да пробива... Пълна лудница, но не на половин цена hahaha!
Кокита, и при Стени имаше проблем като се прибрахме. В първия момент още отдалече като му заговорих, ми се усмихна, защото позна гласа ми, но после като приближих и реших да го взема от ръцете на баба му - ревна! На другия ден пък ме видя за малко и то с маска на лицето заради вируса, но не ревна, а му беше весело - май си мислеше, че нарочно му правя весело с тази маска. Така че леко-полеко свикна да ме гледа черна. Иначе вируса мина и отмина. Целия зор беше два дни - единия, защото повръщах, а на другия нямах сила да гледам дори от предишното. После малко по малко трябваше да започна пак да се храня, което ми костваше болки в стомаха, но и това отмина. Най-хубавото е, че опазихме Стени!
Дани, много неприятно се е получило при вас, но аз мисля, че ти си била права! Като знам какво ми причини на мен тоя вирус, как няма да има нужда от лекар една малка душица като Сиска?! И при вас хубавото е, че е минало!
Галче, честита годишнина!  loveuuu Още много дълги години да се обичате! И нашите са се женили на тази дата, но преди 29 години.
И аз се чудих за Къдрокоса, ще взема да й драсна един смс...

# 252
  • Бг-мама
Здравейте мами  и бебоци
Днес ходих на профилактичен преглед на гърди че аз съм от застрашената група т.е наследствеността -всичко е наред и ми е някак леко на душата .Валката отново се катурна с проходилката за н-ти път и щях да я насека на парчета .Нямаме в момента излишни парички ама толкова се ядосах на тъпата неустойчива проходилка че отидох в магазина и исках да купя възможно най скъпата само да е стабилна.За съжаление нямаше и чакам в сряда да ми докарат и не ме интересува колко пари ще дам само вече да не гледам разплаканата физиономия на бебко.
Елс Стени е много готин в басейнчето -да ти ежив и здрав и ти е одрал кожата  bouquet
Галакси това с чуждоо дете ми е до болка познато то в тези жеги сигурно всички са така .
Кокита чакам снимки от детската стая като я направите че и мене много ме влекат ама то още  е и рано.
Забравих да ви кажа че Валко балнува на сън -вика тата тата и маха с ръчичка сякаш го вика hahaha Joy Joy Joy

# 253
Здравейте
и аз напоследък не съм писала, ама  smile3515 дребната е направо нетърпима - не спи много през деня, крива, постоянно иска на ръце. Нищо не мога да свърша и направо издивявавам  ooooh! Ама жива и здрава да е (все си го казвам откак преболедува), другото ще се нареди някак. Ние сме добре - Сиска не може да се изправя на кошарата, т.е. набирайки се на тарабките (и ще се учудя да го направи като я гледам как непрекъснато реве някой да я вземе), но като подам ръце се изправя, набирайки се на тях. От днес се мъчи да прави и крачки, но й е много трудно. Най-голямото й постижение за момента е собствено изфабрикувания начин от легнало положение да седне - застава по корем, после на коленца, после коленцата ги извърта на страни, изпъва крачетата, а ръчичките постепенно й помагат да се изправи седнала. Все по-добре се справя в това упражнение  smile3521 Не може да пълзи и в проходилката просто си стои или се опитва да скача като в бънджи.
Галакси и Елс - чудесни снимки от морето. И двете изглеждате страхотно  Hug
Вики - страхотни снимки от океана  Heart Eyes
Мамамая - гласувах за Мирелка. Снимката с нацупената девойка е направо култова  Wink
Коки - ние сме с пеещото гърне - турско е, цена 10,80 лв и на вид е съвсем семпло.
Сигурно изпуснах нещо, но съм вече гроги и искам да спя. Лека нощ на всички  Hug

# 254
Ей, оживяхме, бе! Щом изкарахме вчерашния огнен ад, много сме издръжливи! Слава богу снощи заваля и тази сутрин се диша. Дано наистина и дневните температури паднат малко, че прегряхме вече!
Ама много слаба активност, защо така?! newsm78 Уж в жегите трябва повече вкъщи да си седим  newsm78
Зечова, имаш почерпка от мен -  beer - засега виртуална, някой ден може и реална! Ти си първата, която казва, че Стени ми е одрал кожата! А Валко как така пада с проходилката? Миличкия! Ние преди няколко дни му взехме на Стени едно Бертони, стабилно е, ама той вече направи опит да излезе от там като се пусна с главата надолу. Хванах го буквално във въздуха. А на снимката в подписа ти проходилката с въже ли е вързана? Това е една много добра идея! И е страхотно, че всичко с гърдите ти е О.К!
Дани, Сиска е на прав път за сядането. Стени така се научи да сяда и той! Я метни една снимка на това пеещо гърне. За 10лв щом и пее - направо ме зариби! Ако пък след употреба се почиства само - и 20лв давам Wink!

Общи условия

Активация на акаунт