- Дани взе да обгражда Адрианата (тя беше благосклонна, но нищо не му обеща, май), така че Марти и Лилит са почти роднини по сватовство 

Но,здраве да е
Има снимки на Бобчо в два от броевете на ''Моето бебе и аз'',сега чакам да видя в следващия дали са го харесали за лакомник на месеца.Ще пусна глас за твоето бонбонче 
Ние първото го чакаме да пробие,за сега няма проблеми,дано и с другите да е така,но честно казано се съмнявам,всяко зъбче боли по различен начин при пробиването си.
Ако позволиш ще ти кажа някои неща (може да ги знаеш), които ми каза лекарката, при която заведох Сиска - Соколова се казва и е доста известна във Варна (аз не съм доволна от нашата педиатърка и не ща да водя детето при нея). Та Соколова ми каза Т до 38,04 да не смъквам, защото така организма се бори със заболяването, но и не трябва да се поддържа по-висока Т, защото се уврежда сърцето. Изписа Осцилококцинум (хомеопатично) и Беладона (също хомеопатично) - първото се разтваря в чаена лъжичка вода - едната тубичка и се дава мин. половин час преди храна или 1 час след - 3 тубички през 6 часа. Останалите три тубички се пият в три последователни дни. Беладоната пък се пие през 3 часа х 5 гранулки също половин час преди или 1 час след храна (иначе няма ефект). Пиша ти това, защото ние бяхме със същите симптоми - зачервено гърло и Т. И Сиска беше като парцал и непрекъснато скимтеше. Вярно е, че вечерта повърна, но може би й е станало тежко от храната (разтройство така й нямаше, както беше при гадния вирус, но аз нали съм си паника хукнах към спешния от страх да не се обезводни и да не й откажат бъбреците). Тъй като точно спазвах указанията през деня за даване на лекарствата, мисля, че точно това изигра решаващата роля на другия ден (в болницата) Сияна да е по-добре и да не вдигне повече от 37 градуса. Знам какво ти е - така че от цялото си сърце се моля Калинчето бързо да се оправи и ти да си отдъхнеш спокойна. Пиши как сте 
Включвай се по-честичко
Моля те да напишеш също колко кг се е родил Бобчо и колко см, а също и цялото именце на слънчицето. Много голям сладурко е - може ли да си го заплюем за зет 
Включвай се по-честичко
Моля те да напишеш също колко кг се е родил Бобчо и колко см, а също и цялото именце на слънчицето. Много голям сладурко е - може ли да си го заплюем за зет 

Нямат ли свършване тия болести
! Правде, кураж! И стискам палци по-бързо да се оправи Кали! 

Я да спирате да я ядосвате, че да вземе да се усмихва девойката! 
Добре дошла на мама Zorie
много сте сладки двамата с Бобчо!
И аз дадох вече своя глас за двамата сладурковци Стени и Мирелка, дано имат късмет дечицата
мишелинче, и вие сте големи сладури.
правде и вас не пропусна този вирус, дано леко и бързо отмине!
Ами това е на бързо, отиваме да се приготвим за разходка.
Не съм си и помисляля, че ще е по друг начин! След малко отиваме на лекар и после ще пиша какви са резуртатите!