ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 177
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
А ето хрумна ми още едно: На мама и тати декемврийски сладури, да са ни живи и здрави, па макар и щури

# 271
Правде, да оздравява Калината!!!! Надявам се, че е я от зъби, я от нещо друго... само да не е вирусът гаден  #Cussing out
Зори, добре дошла!!!! Включвай се по-често да те опознаем.
Днес се събрахме 4 декемврийки - на кърмаческата среща дойдоха Хотмамето, Марти и Лилит (тя не е от кърмещите ама никой не разбра  Laughing). Снимахме 4-те дечица заедно, за да се види колко са различни.... Заформи се и голяма любоффффффффф  Heart Eyes - Дани взе да обгражда Адрианата (тя беше благосклонна, но нищо не му обеща, май), така че Марти и Лилит са почти роднини по сватовство  Sunglasses
Гласувам с 5 и за Мирелка, и за Стени. Ако трябва за още някого - давайте линк!
Моята бубка ме изтормози напоследък. 6-то зъбче избива и в тъмни зори е ад. Съответно въобще не ще да се захранва, но и аз не се притеснявам  Wink
 Ето заглавийце и от мен:
Декемврийчето е примерно дете - пълзи, яде и сяда на гърне.
Чао за сега!

# 272
Благодаря,момичета  bouquet
Обещавам,че ще се включвам по-често!
mamamaya,не ни избраха,въпреки голямата форумска подкрепа не събрахме нужните гласове и се класирахме на трето място SadНо,здраве да е GrinningИма снимки на Бобчо в два от броевете на ''Моето бебе и аз'',сега чакам да видя в следващия дали са го харесали за лакомник на месеца.Ще пусна глас за твоето бонбонче Peace
Мъни,дано скоро да спрат тези мъки и да пробие това зъбче HugНие първото го чакаме да пробие,за сега няма проблеми,дано и с другите да е така,но честно казано се съмнявам,всяко зъбче боли по различен начин при пробиването си.

# 273
Правде, стискам палците Калинчето да оздравее по-бързо  Praynig Praynig Praynig Ако позволиш ще ти кажа някои неща (може да ги знаеш), които ми каза лекарката, при която заведох Сиска - Соколова се казва и е доста известна във Варна (аз не съм доволна от нашата педиатърка и не ща да водя детето при нея). Та Соколова ми каза Т до 38,04 да не смъквам, защото така организма се бори със заболяването, но и не трябва да се поддържа по-висока Т, защото се уврежда сърцето. Изписа Осцилококцинум (хомеопатично) и Беладона (също хомеопатично) - първото се разтваря в чаена лъжичка вода - едната тубичка и се дава мин. половин час преди храна или 1 час след - 3 тубички през 6 часа. Останалите три тубички се пият в три последователни дни. Беладоната пък се пие през 3 часа х 5 гранулки също половин час преди или 1 час след храна (иначе няма ефект). Пиша ти това, защото ние бяхме със същите симптоми - зачервено гърло и Т. И Сиска беше като парцал и непрекъснато скимтеше. Вярно е, че вечерта повърна, но може би й е станало тежко от храната (разтройство така й нямаше, както беше при гадния вирус, но аз нали съм си паника хукнах към спешния от страх да не се обезводни и да не й откажат бъбреците). Тъй като точно спазвах указанията през деня за даване на лекарствата, мисля, че точно това изигра решаващата роля на другия ден (в болницата) Сияна да е по-добре и да не вдигне повече от 37 градуса. Знам какво ти е - така че от цялото си сърце се моля Калинчето бързо да се оправи и ти да си отдъхнеш спокойна. Пиши как сте  Heart Eyes
Зори - добре дошла при нас, веднага ще те включа в списъка  Hug Включвай се по-честичко   bouquet Моля те да напишеш също колко кг се е родил Бобчо и колко см, а също и цялото именце на слънчицето. Много голям сладурко е - може ли да си го заплюем за зет  Blush
А, да и още нещо - и ние сме с 5 зъба вече (видях го като се разплака днес в автобуса). На мама малката зъбатка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 22:46 от Dani_na_Sisi

# 274

Зори - добре дошла при нас, веднага ще те включа в списъка  Hug Включвай се по-честичко   bouquet Моля те да напишеш също колко кг се е родил Бобчо и колко см, а също и цялото именце на слънчицето. Много голям сладурко е - може ли да си го заплюем за зет  Blush
А, да и още нещо - и ние сме с 5 зъба вече (видях го като се разплака днес в автобуса). На мама малката зъбатка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Dani,Борислав се роди 2.650кг ,47см.,ама бързо,бързо си навакса, папкайки от млякото на мама Grinning
Между другото,в петък ще го мерим и ще пиша колко е пораснал за последния месец.
Нямам нищо против да си го заплюете за зет и вашата мома е голяма сладурана Wink

# 275
Зори - готово, добавени сте в списъка на първа страничка. Още веднъж добре дошла и много се радвам, че ще се сватосваме  Mr. Green  Blush
Мише страхотни снимки  Hug

# 276
Ох, пак болно детенце! Cry Нямат ли свършване тия болести #Cussing out! Правде, кураж! И стискам палци по-бързо да се оправи Кали! Praynig
Зори, добре дошла! Много сте сладки на снимките с малкия Боби! Heart Eyes
Мишелинче, и вашите снимки са страхотни! Цялото семейство сте прекрасни! Heart Eyes
За заглавие - аз съм "ЗА" -
Предложение за тема: Декемврийските сладури стават много, много щури
Разбира се продължаваме да гласуваме и за Мирелка! Ама защо все го мръщите това момиче, бе Майче? Wink Я да спирате да я ядосвате, че да вземе да се усмихва девойката! Wink
И между другото - има ли някой друг все още без зъби като нас? Или само ние сме "късметлиите" дето ни пробиват по няколко месеца зъбите и си ходим от незнам кога със зачервени и подути венци?! #Crazy

# 277
Елси, освен Стени беззъби са Бобчо на Зори и Дани на Марти. Сигурно има и други  Laughing

# 278
добро утро
Елси за снимките да ти кажа- ами на тези ми е най сладка незнам защо иначе има и други на които не е намръщена , но тези са ми най пресни. Сега един приятел й направи една фотосесиика , но още не се е прибрал в София иначе щях от там да сложа една, станаха много сладки снимки. А на ттези й блести слънцето и за това е направила такива нацупени муцки  Mr. Green
ох момичета една чуденка ме е налегнала, тук до нас има една частна кухня и си мисля другата седмица да е запиша за една седмица и да видим как ще е . Вие кво мислите дали е малка за такива манджи, на брошурата от кухнята пише че става от 8 месеца. Споделете какво е вашето мнение .
айде че чавето ми мрънка ще хода да е донеса при мен, до послее

# 279
  • в града на младостта
              Добро утро и  от мен .    Най-после да се разхлади туй  време. Laughing  При нас нищо ново , всъщност , новото е това, че отиваме за 3 дни на планина, в Родопите, ще отседнем  в едно семейно хотелче близо до гр. Лъки.  Заминаваме в комплект  цялото семейство. Дано само  котка не ни мине път и всички да сме здрави.  Praynig                                                                                  Добре дошла на мама  Zorie   wavey  много сте сладки двамата с Бобчо!   smile3534                                                                                                        И  аз дадох вече своя глас  за двамата  сладурковци  Стени и  Мирелка,  дано  имат късмет  дечицата   newsm10                                      мишелинче,  и  вие сте  големи сладури.   newsm03                                                               правде  и  вас не пропусна този  вирус,  дано  леко и бързо  отмине! Hug                         Ами това е на бързо, отиваме да се  приготвим  за разходка.  

# 280
Добро утро и от нас!
През нащта всичко беше спокойно, даже нослето и не беше много запушено!
Благодаря на всички за подкрепата!!!  bouquet  bouquet  bouquet Не съм си и помисляля, че ще е по друг начин! След малко отиваме на лекар и после ще пиша какви са резуртатите!
Ето я новата темичка! И да няма никакви болни в нея! Praynig
Добре Дошли на Зори и Бобо!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт