ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 176
  • 280
  •   1
Отговори
# 255
добро утро и от мен
ох слава богу че малко разхлади това време че не се траеше този пек. Тук не е валяло но въпреки всичко е по хладно.
Дани я верно метни една снимка и кажи от къде си го взела, че тук в софия тези гърненца са над 30-40 лева.
Зечова и на една приятелка малкия пада често от проходилката , единия път даже и устата си разби, добре че зъбчетата му останаха здрави. Мен много ме е страх от тези проходилки направо си настръхвам
айде че щерка ми нещо ме вика да ходя да е видя
после пак ще надникна да видим дали не са се включили повече мами

# 256
  • Бг-мама
Здравейте
ЕЛС да обясня аз само че Валката не пада от тази проходилка на снимката -тя му е от баткото ама е много прокъсана и счупена и свеки купи друга 25лв китайска може да се обълне и само ако я духнеш толкова е лека ама нали на пордарък не бива да се мръщим ...................... само обаче като я вияд и ми прилоша и ми беше ясна картинката ама край в нея повече няма да го слагам -старата счупена е по стабилна от новата. А това което е хванал Валентин на подписа не е вързан това са кабелите на двд-то редовно ходи та ги дърпа и колкото и старателно да ги намушвам пак ги намира и дърпа скоро време чакам да бъде съборено на земята...........
Дани радвам се че Сиска е вече добре.
Аз пък за гърнета та да кажа че на баткото е такова като столче в средата с пласмасова част която е с капак и се маха след изхождане-страшно е удобно и е добре в седнало положение краката не му идват до лицето както от тези ниските гърнета -първо бях купила такова и не щеше на него ама то е толкова неудобно че е разбираемо.И струва 5.80 като му дойде времето ще купя и на Валко такова а вчера видях че същите са вече и с коланче отпред.... Joy

# 257
Айде сега и аз да ви замоля да гласувате за снимките на Стени! Линкът е долу в подписа ми!
 Hug

# 258
  • Бг-мама
Аейде 5 звезди и за големият Станимир Peace

# 259
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 260
и от мен получи 5 звезди малкия Стени  Hug

# 261
Тенк ю   bouquet за звездичките! Ама и аз една скромна... направо по 5 си ги искам Blush...
Я да ви разкажа нашите приключения с купуването на проходилка. Моя втора братовчедка отвориха много близо до нас детски магазин и ние, естествено,  нали нямахме проходилка, веднага нарочихме че ще я купим от тях. Отиваме заедно тримата с мъжа ми и със Стени, за да го пробваме и която сам си хареса - нея да му купим. И жената почва да ни вади проходилките една по една, като най-напред беше една червена. Слагам аз Стени в нея, почва той да блъска копчелъците отпред, засвириха разните му музики, той взе да се хили и тъкмо ние си викаме "ей, той още първата си хареса, че и най-евтината е" и ... туп - седалката й се откопча и Стени си седна на дупето. Той в първия момент даже не се усети какво стана, но братовчедка ми се стресна и изахка и съответно и той се стресна и се разрева. Тя много се притесни, че точно на нас се е случило, че заради това детето повече нямало да иска да види проходилка... Обаче бързо му мина и в крайна сметка целта беше постигната - прибрахме се с проходилка вкъщи.
Да ви кажа и за Къдрокоса - добре са, но още са в ремонт.
И сега понеже Стени спи, както знаете отивам и аз да спя smile3524

# 262
И ние със Сиси дадохме 5 звезди за Стени  Hug
А гърнето ще го снимам тия дни и ще кача снимки. Сега ще ида и аз да полегна.

# 263
И ние дадохме по 5 звезди и за двете.
Днес гледах в Хасково пеещо гърне за 13 и нещо, а същото - не пеещо 3 и нещо.

# 264
  • Варна
И ние най-сетне да се включим Wink Само дето не ми остана време въобще да прочета назад - таман седна и дечковците почват да припират за нещо  Rolling Eyes Видях само че Сиска е имала неприятни премеждия за което много съжаляваме - дано не се повтаря  Hug
Ние си починахме за 5 дена на Шкорпиловци - бяхме решили да сме всички заедно, но майка ми и баща ми още на следващия ден след пристигането ни, взеха Симона и я върнаха обратно във Варна - да сме можели спокойно да поводим Дари на плаж. Еми чат пат поплажувахме, ама детето си е дете....все мрънкаше за нещо и още на 2-рия ден искаше да си ходи в къщи. А то - бунгалата обновени, сложили нова мебелировка, матраци Тед, климатик, удобство, ма кво ли разбира хлапето  Mr. Green То си знае само, че не е неговото си легло  Wink Даже последния ден не пожела и на плаж да дойде, та ходиха с баща си до село докато мама плажува  Mr. Green
Айде толкоз, че пак се размрънкаха.
Ето и снимков материал : http://ww.snimka.bg/album.php?album_id=56596

# 265
  • Бг-мама

А това е резултата от нашите премеждия с проходилката.Синина по бузката ooooh!
Мишелин много хубави снимки ибаткото ви е голям чаровник и ти си в страхотна форма направо да не съм чула вече да се оплаква никой от килограми. Naughty

# 266
Здравейте, мами!
И Калина е в числото на болните, не колкото Сисунка, Борко, Ицо и Марти, но днес поддържаше цял ден 38,5, и за капак към 15:00 вдигна 39,5, направо ми се беше свило сърцето. Ходихме при педката - не получихме много адекватни съвети, но утре сутрин ще ходим на контролен преглед... Констатира, че гърлото и е червено, но не предписа нищо за гърло. Ползваме си капките за нос, предписани от друг доктор, само Нурофен каза да давам, за да свалим Т и да обтривам с оцет и вода като стане страшно...А на мен ми беше много страшно с отпуснатото бебче в ръце, което сука повече от 1,5 часа и стенеше почти непрекъснато.... Сега малко сме посвалили Т на 38 градуса и съм много щастлива, защото се смее и се опитва да си играе....
Ужасно е да са болни малките ни слънца.... Дано вече да приключим с болестите....
Дайте идеи за ново заглавие!
По-късно ще пиша какво се случво, дано поне тази нощ да поспим, че снощи не успяхме, заради ужасната хрема на Калина!

# 267
Здравейте, мами на декемврийските бебоци!
От доста време пиша във форума,но така и не съм писала в тази темичка.Ще се радвам да ме приемете във вашия отбор Simple Smile
Боби е роден на 19.12.05г,три седмици преди термина ми -09.01.06г,за мен и за семейството ми това беше най-прекрасният подарък,който би могъл да съществува...Сега,осем месеца по-късно,той е едно усмихнато и жизнерадостно момченце,обича да слуша музика и да му пея,да скача в любимото си бънджи,да похапва пюренца,а кашите хич не му се нравят,зъбки още няма,но се очакват съвсем скоро...Е,толкова от нас за сега,до скоро Hug

# 268
здравейте и от нас
Правде много гадно с тая Т на калинката да се оправи бързо и да се размине с повръщането и другите екстри  Praynig
Зори добре дошла при нас  welcome аз от доста време те гледам че пишеш във форума и се чудех що така не си се включила още , но ето и това стана. Дано ти е приятно с нас  Laughing Даже бях видяла твоя снимка и на сладкия бебо в списание , но така и не разбрах ще бъдете ли на корицата или не , избраха ли ви?
а с тоя германос така и не разбрах нищо кво стана, явно всеки етап си е за него и за новия етап трябват нови снимки  Thinking Но както и да е сложих нова и сега почваме от начало, ще се радвам ако пак даде своя глас за бонбоната ми , в подписа е има  Embarassed
ами това е за сега утре пак
пожелавам на всички бебоци да оздравяват много бързо и една спокойна нощ

# 269
Здравейте от рядко пишещата, но непрекъснато четяща!
 Постегна се болника, дано това да беше драмата.
Калина да е вече тип=топ утре, че много лощо с тези болести.
Zorie  welcome, включвай се по-често от мен Simple Smile)))

Предложение за тема: Декемврийските сладури стават много, много щури

Общи условия

Активация на акаунт