ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 185
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
Хаааааай ,
Правде, HAPPY BIRTHDAY, с пожелания за всичко най- най -хубаво. Целувки   bouquet
Честити мини денчета ина малките бърборковци и бърборки  Heart Eyes
Ние, слава Богу, вече сме добре. Аз не съм подута и Мартин е ок, незнам на какво се дължеше това неразположение, а и зъб няма. Разстройството го оправихме с оризова вода и сок от моркови  Peace
Дани, радвам се, че Сиска се чувства по-добре. Дано повече не се получава така.
Зечова, ето причината за вашата Т, честито зъбче и дано другите избиват по-леко    bouquet
Вики, браво на вас и Елла, океана си е океан   Heart Eyes
Да ви кажа, че снощи излизахме по тъмно с количката, имаме го този навик, и видях Хотмама. Пристигнали са. Но докато се освестя, щото беше пълно с народ по улицата откъде са ми познати и те заминаха надолу и не успяхме да се запознаем на живо. Дано се видим, защото утре мисля да отида на Балкан за няколко дни. Някой ако има номера й може ли да ми услужи??/. Поне да се чуем и разберем нещо   Flutter
И така, това са новините от нас. Целувки на всички     bouquet

# 226
Мерзи Зечова за саветите, надявам се в скоро време да се прекрати разстройството.
 За йалост имах тел. на Хотмама, но съм го някъде загубила, а така ми се искаше да се видим, ама нейсе.
Честито на празнуващите

Ако някой има желание пак отправям покана за среща. Ритуалната зала на Красно село, че ни е най-близо. Ще се радвам, ако някой реши да се присъедини към нас, ей така за заознанство дори.

# 227
  • В центъра на Вселената...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРАВДЕ!!![/[/size]color]

Честито миниденче на всички,които празнуват днес!!!

# 228
Момичета много ви благодаря!
Както винаги се сещате за всичко!
Искам и аз да поздравя всички празнуващи бебоци днес!
И разбира се да почерпя!

По малко лека тортичка и разхлаждащ коктейл Мохито! Mr. Green

И последно, но разбира се не на последно място!
Оздравявайте всички  - Сиси, Марти, Ицо на Дияна и той е на системи в болница Praynig! Нека вече приключим с болестите и да се наслаждаваме на лятото (че бързо свършва)!
Всички имате много поздрави от Яни, те се прибират във Варна към 24.08 и тогава тя ще се включи с дъъълъг постинг!
Ние сме добре!
Скоро зъби не са никнали, но пък за сметка тна това напредваме с крачиците, опитва се да прави крачки и от днес има walker!
Довечера да пийнете по идно малко за мое здраве!
Мамамая и Ланг, ние ще се виждаме другата седмица с Хотмамето и Рада, мога да ви пиша на лични, като се разберем нещо конкретно, или направо тук в темата ще пиша, за да дойдат всички, които искат да се видим! Обикновено си правим срещички около НДК, за да е горе-долу по средата и на всички да им е удобно! И в тази връзка във вторник щ есе видим отново с Марти и много сладкия и комуникативен Дани! Ще пиша допълнително в колко часа ще е срещата!
! Поздрави и лек ден!  bouquet

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 18:01 от правда_z

# 229
  • Бг-мама
Честит рожден ден и от мен Прадве да си жива и здрава и мого радост топлота и спокойствие да царуват в семейството ти! Здрава и щастлива да ти е  и Калина и тогава щастлива ще бъдеш и ти - от цялото ми сърце ЧЕСТИТО
  bouquet

# 230
Честито, Правде!!!! Много щастие ти пожелавам!   bouquet
 Моля се да се оправят бързо болните бебуни  Praynig И повече никакво боледуване!!!!

# 231
  • Пловдив
  bouquet
Честит рожден ден Правде!Пожелавам ти много здраве и щастие!
  bouquet
 Радвам се ,че Сиси ,Марти и Цвети са по-долре!Моля се и другите да оздравяват бързо.
 Вики,много хубави снимки,браво за приятното прекарване на океана!
 Правде за стъпките на Калина -вчера се бях замислила кой ли ще проходи пръв и си помислих ,че както Калина все е първа сигурно ще е тя и май ще позная.
 Коки,аз пак за прическата май тези плитки са много удобни за дърпане,Мони хваща ли се за тях?
 Чао!Лека вечер!
Мамамая,гласувах за Мирелка.Само по един път ли може ,щото се опитах да гласувам пак ,но не стана?!
 Ей,Правде , що не свиркаш да гласуваме и за Калина ,добре ,че случайно видях ,че участва!

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 20:37 от tane

# 232
Малеееееее,че слабо присъствие  newsm78 Големи хаймани се извъдихме Peace Уж с малки бебета,а всеки хукнал на почивка.Трябва,трябва.....И Хасан е човек  hahaha
Цвети,Марти е станал голям бонбон  Hug А колко ни липсвате  Cry Ще запазя прекрасни спомени от срещата ни  Hug
Кокита,честита прическа.Много ти ходи  Simple Smile
Правде,Мамамая, и аз гласувах за сладките бебони
А този ВИРУС  #Cussing out Марш бързо  #2gunfire Какво е това,разболяха ни се децата  Close
Правде,Калинка с колко зъбчета е вече?
За нас,за три седмици зъбите ни станаха 5  #Crazy Докато нямаше нито един сега са три долу и два горе и то май са кучешкита(има много празно място и не мога да разбра кой излизат)Сякаш са гъби,единия ден един на другия ден друг,я малко да поспрът че детето ми лудна.Мажа я с Калгел и нещета не са много зле,но е доста кривичка.
Морето мина добре,цели 10 дни на плаж  #Crazy Никога не ми се е случвало(не обичам морето),но беше забавно.Беба се държа добре  Flutter и всички хора от станцията много и се радваха.А тя раздаваше усмивки,крясъци,и показа целия се репертоар.
Тази вечер съм сама,мъж ми е на работа.Малко ме е бъз,но трябва да свикна  Sad
Ето и част от снимките  http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11067&AlbumId=63932
Правени са в Албена,Кранево и Златните.
Лека вечер   bouquet

# 233
  • в града на младостта
           Да се  включа и аз.       Laughing                    чЕСТИТ  РОЖДЕН   ДЕН,   ПРАВДЕ!    Много   щастие  и  любов  да  има  в  твоето  сърце !  Two Hearts newsm59                                     А  сега  да  се  отчетем  днес ходихме  на  мерки  и  теглилки  и резултата  е-  9,00кг. ;  72см.,  така  ми  се иска да  стане  висок  като  баща  си, като се има предвид, че той е  1,95см.(  Joy                                  Слава богу  Марти вече   е  добре!          Пожелавам на  всички  болни  бебоци да оздравяват  по-бързо!   newsm68                                                                                           Зечова, видях  на една  твоя  снимка  проходилката  ви  и искам да  ти кажа,че и ние имаме  същата.                                                                                                                                     мамамая, и аз гласувах  за  Мирелка.  Голямо  бонбонче  е.  Ох,  като  гледам вашите  момиченца  -  толкова много  исках  дъщеричка, ............ама  съм нямала този късмет,  но  какво да се прави...........да са ми  живи  и  здрави  синчетата  Joy  Колко се отплеснах само....Спокойна нощ  на  всички  и  бъдете  здрави!!!    bouquet

# 234
Сори за късния постинг и
Честит рожден ден Правде!!!

Много щастие, любов и красиви мигове!

# 235
ЧРД Правде,много любов и здраве ти желая   bouquet,аз както винаги съм от последните ама така е със 7 часа разлика.

Галакси..ама много си хубава,и ти като хотмамето имаш страхотна естествена красота ! Flutter

тане ..мерси злато,еми знаеш как е,дори и няколко дни само да се откъснеш от ежедневието  прави чудеса.

Дани...как сте ? Сиси оправи ли се напълно?

Днес се пробвах да дам паченца диня на Елла а тя изобщо не се и опита да вкуси,иначе всичко друго веднага завира в устата,ама от къде разбира диването че това е храна и само ги стискаше парчетата с ръка та станахме на маймуни.Аз накрая  и подадох поне да вкуси и ми направи такава физионимия..мани .Вашите маймунки хапват ли свободно такива неща?

Ние зъби все още нямаме ,гледам ги че си седят под венеца ама признаци няма- има ли други в отбора?

# 236
Охх сетих се да кажа че гледам БГ телевизия по интернета и гледах последните издания на море от любов,съдрах се да се хиля на изданието със стриптизъора Joy - божееее каква простотия ,а отгоре на всичкото след като обясняват през цялото предаване каква са любов със жена му,водещата взе че им каза че имало донос срещу тях от съседите им, че се били  биели и карали...ама направо умрях.Аиде бе има толова свестни хора с които да си правят предаването..откъде ги намериха тея ?!!! Laughing
Сори за отклонението Embarassed ама трябваше да си кажа!

# 237
Здравейте, милички!
Включвам се набързо, докато Стени още спи, само за да ви кажа, че съм на линия отново!
Още в неделя се върнахме от морето, но половин час след като си дойдохме започнах да повръщам и да вдигам температура. Оказа се, че съм си донесла за подарък оня гаден вирус! За няколко часа се скапах тотално, нямах сила дори да говоря и кажа какво ми е. Най-гадното беше, че както се бях затъжила за Стени и исках да си нагушкам хубаво, така и в крайна сметка бях два дни с отрязан достъп до него. И да знаете ужасен е този вирус, скапваш се и оставаш без сили, направо незнам как се справят горките дечица с него (прочетох по-горе, че има няколко болни).
Иначе на морето изкарахме прекрасно! При първа възможност ще покажа снимки, макар че на снимките не мога да се похваля с толкова хубава и добре възстановена фигура след раждането - имам още леко коремче и дупе в повече там, обаче сега заради двата дни на фотосинтеза вече свалих и последните килца.
Айде, че Стени се събуди...
Поздрави за всички, чиито празници съм пропуснала!
Бързо оздравяване на болните!
И се пазете от слънцето!
 Hug

# 238
Видях питането на Вики за динята и се включвам набързо.Аз дадох на Анна-Мария,но в последствие разбрах че била трудно смилаема храна.Има нишки,който се смилат трудно от коремчет и в акото и намерих парченцата който и дадох цели,целенички.Добре че дадох съвсем малко и нямаше проблем.
Не знам от кога се дава диня  newsm78 Аз просто реших да пробвам и май съм сгрешила  Confused А иначе пъпеш вече два пъти яде.А той от кога се дава,не змам  Thinking
Вики,Благодаря за комплемента,но ааз си се харесва от време на време  Joy А на тези снимки изглеждам зле  Crossing Arms
Добре дошли на Мимито и на Елс Чакаме снимков материал  Naughty Елс,без Стени ли бяхте на море?
Ани-Бани,видях че и ти си писала.Радвам се че си добре и че ни навести  Hug Я дай по-честичко.Приятно ни е пак да влизаш при нас.
Аз нещо не съм добре и ще ходя на лекар.Май са пясъци в бъбреците или цистит.Чакам мъжо и да ме води ,че вече много ме боли.
Слънчев и спокоен ден   bouquet

# 239
Айде пак да попиша малко...
Да, Галче, без Стени бяхме на море. Видя ми се излишно да го влача и него като няма да може да усети истински от морето. Догодина живот и здраве и той ще се топне. Бяхме в Приморско, в едно хотелче на северния плаж си взехме апартамент, който си поделихме с двойката наши приятели, с които бяхме заедно. Времето и петте дни беше много топло, морето много чисто, красота!
Ето и обещаните снимки.

Общи условия

Активация на акаунт