Правде, HAPPY BIRTHDAY, с пожелания за всичко най- най -хубаво. Целувки

Честити мини денчета ина малките бърборковци и бърборки

Ние, слава Богу, вече сме добре. Аз не съм подута и Мартин е ок, незнам на какво се дължеше това неразположение, а и зъб няма. Разстройството го оправихме с оризова вода и сок от моркови

Дани, радвам се, че Сиска се чувства по-добре. Дано повече не се получава така.
Зечова, ето причината за вашата Т, честито зъбче и дано другите избиват по-леко

Вики, браво на вас и Елла, океана си е океан

Да ви кажа, че снощи излизахме по тъмно с количката, имаме го този навик, и видях Хотмама. Пристигнали са. Но докато се освестя, щото беше пълно с народ по улицата откъде са ми познати и те заминаха надолу и не успяхме да се запознаем на живо. Дано се видим, защото утре мисля да отида на Балкан за няколко дни. Някой ако има номера й може ли да ми услужи??/. Поне да се чуем и разберем нещо

И така, това са новините от нас. Целувки на всички

! Нека вече приключим с болестите и да се наслаждаваме на лятото (че бързо свършва)!
Големи хаймани се извъдихме 
А колко ни липсвате
Ще запазя прекрасни спомени от срещата ни
Марш бързо
Какво е това,разболяха ни се децата 
Докато нямаше нито един сега са три долу и два горе и то май са кучешкита(има много празно място и не мога да разбра кой излизат)Сякаш са гъби,единия ден един на другия ден друг,я малко да поспрът че детето ми лудна.Мажа я с Калгел и нещета не са много зле,но е доста кривичка.
А сега да се отчетем днес ходихме на мерки и теглилки и резултата е- 9,00кг. ; 72см., така ми се иска да стане висок като баща си, като се има предвид, че той е 1,95см.(
Слава богу Марти вече е добре!
Зечова, видях на една твоя снимка проходилката ви и искам да ти кажа,че и ние имаме същата. мамамая, и аз гласувах за Мирелка. Голямо бонбонче е. Ох, като гледам вашите момиченца - толкова много исках дъщеричка, ............ама съм нямала този късмет, но какво да се прави...........да са ми живи и здрави синчетата 

Елс,без Стени ли бяхте на море?