ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 187
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Оф тоя ден май е скапан за доста хора  Confused
Да се похваля и аз, Мартин също повръща, разтройство и слуз в акото. Ако до утре продължи така ще го заведа на лекар, че педката е в отпуск. Засега се позакрепи май  Confused. За капак си имам един мъдрец, който никне от поне 5 години и точно миналата нощ реши отново да ме притесни, та страх не страх отидох да ми цепнат венеца днес,щото не се издържа, но още съм подута и съм на АБ - оспамокс. Друго: Мартин си заспива на гърдата и сега сме се приспали с много рев и какви ли не песни и биберони, категорично отказва АМ. Предполагам, че скоро ще се събуди...Дайте съвет дали мога да кърмя с този АБ, на листчето не пише нищо като положителен отговор, нямало преки данни. Да се има в предвид, че амоксицилина преминава в кърмата, но какво означава това. ..?

Оф, айде да свършва тоя смотан ден вече.
Дани, стискам много силно палци за малката Сиса, да й минава бързо и утре да е кукуряк   Heart Eyes
Поздрави на всички     bouquet

Последна редакция: вт, 15 авг 2006, 23:30 от цветеслава

# 211
  • София
Здравейте!

Дано този нов ден донесе много късмет и сили, здраве и усмивки на Сиси, Мартин и Марти!!!  Praynig 

Кураж, мами!  bouquet Всичко ще се оправи!!!

# 212
здравете мили майчета
ние сме отново в софия след почти 20-дневната ни ваканция. Изкарахме си супер и изобщо не ми се прибираше , ама няма начин татито повече не можеше без нас  Mr. Green Като гледам повечето мами са някъде на почивка щом сме си още на старата темичка. Още не съм ви изчела какво сте писали, но и това ще стане  Wink
сега от последната страница на която метнах едно око да кажа
Дани много съжалявам , че и Сисунка е хванала този гаден вирус, моля се за нея да се оправи бързо и да мине леко  Praynig дръж ни в течение
Цвете мисля че докато пиеш оспамокс не е хубаво да се кърми защото е доста силен антибиотик, но все пак ти пита ли педи за това и какво ти каза тя
Ани-Бани не те познавам от преди защото за жалост по късно се включих във форума но се радвам че си добре и се справяш с положението. Пожелавам ти много щастие и дано скоро се похвалиш с надуто тумбаче, ще се радвам много  Hug Когато имаш време включвай се и разказвай как е караш
А сега да поздравя всички пораснали човечковци и много много да са здрави и да слушкат
А и да не забравя - добре дошли на новите мами дано да им бъде приятно с нас и да се включват редовно
Иначе мирелата е добре като изключим че май има неква хрема, но може и на мен само така да ми се струва незнам. А на село падна в един ден два пъти от кревата , чувствах се като най смотаната майка , но слава богу нямаше последствия
Ами това за сега от мен
целувки на всички бебоци по дупенките

# 213
самоминавам и пътьом казвам на дани - мила дръж се, всичко ще се оправи. дано сисенце да не се мъчи много и бързо всикчко да бъде както трябва.
дано да бъдат живи и здрави децата ни!

# 214
  • Бг-мама
Здрасти и онт нас !
Тези Т ме побъркаха не мине не мине ден два и 37.2-37.9 и един път на ден по рядко ако кисел до безобразие -ужас !Днес гледам от горе точка ва венеца като малък прорез проклетия 5 зъб явно избива ама и аз вече съвсем избих и се озъбих #Crazy #Crazy #Crazy
То ако при всеки зъб ще е така  ooooh!
Дани миличка кураж разбирам те прекрасно с баткото постоянно съм по болниците но децата са различни и дано това да ви е за пръв и последен път .
Привет и на новата мама!
Хот мама дали си пристигна вече че нещо нейните постинги ми липсват Wink
Мама мая добре дошла и на теб отново то тук беше пусто много отпускарки Sunglasses
Цветеслава дано и вие се оправяте а на разтройството диетка му е майката пиши ако ескаш съвет  bouquet
Това е от нас за сега че утре чакам гости и ще трябва да се постегна малко.  bouquet

# 215
             Здравейте момичета!
          welcomeна  tanya_tson и Гери
 Какви са тия лоши болести да му се не види Sad МНОГО, АМА МНОГО СИЛНО СЕ НАДЯАМ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ НАДВИЛИ ВИРУСИТЕ И БОЛЕСТИТЕ!
 И понеже днес Симонка прави 8- месеца , искам да почерпя всички  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  party023 newsm24 beer2 beer2 beer2 cook Popcorn и да ви заредя с нашата позитивна енергия( макар и от разтояние) Дано всички болни оздравеят бързо! Praynig Praynig Praynig

Tada ЧЕСТИТО МИНИ ДЕНЧЕ И НА СТЕНИ! Tada Да порасне голяяяяяяям, голяяяяяям и да носи много радост в къщи!
         Дано днешния ден е хубав за всички! Hug

# 216
Ето ни и нас в къщи след като повисяхме в инфекциозна болница с гореспоменатите симптоми. Слава богу не му сложиха система, защото не беше предал богу дух съвсем  и аз се ангажирах да го поя със съответния разтвор през устата, а  не през вената. Ужасно е малко да се каже, ама отделението беше пълно и какъв кошмар е тия дребчовци набодени със ситеми. Точка, че ще ревна пак Sad
Айде здраве на болниците, скорошно оправяне, а по повод диетата при разстройство, дето Зечова предлага - аз съм желаеща, щото е по-добре, но разстройството продължава.
Добре дошли на новите както и на завърналите се от шматкане Simple Smile

Кокита честито ви денче! Simple Smile)))
Цунки

# 217
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 218
  • Бг-мама
Ланг ето ти диетката :
Забравят се млечните продукти и се заменят с лечебна храна-хумана или милупа
оризова каша рииз криим
попарка със сухари без масло
супа от моркови
пие се оризова вода  и чай от шипки както и обикновенна вода течностите трябва да са 600 мл на ден за да не последва обезводняване. А и прахчета хидрасек които са ни изписани от доки.
Това е ако имате въпроси питайте .

# 219
  • Пловдив
Честито мини ден денче на Стени и Симонка!Да са живи и здрави!
 Моля се болничките да оздравяват бързо!
Кокита,поздравления за прическата -много си готина!
 Мъни,браво на Маги ,че си наддава добре от кърмата ,браво и на теб ,че успяваш ,нащо гладниче беше все гладно ,докато се кърмехме.
 Ние все още сме на село ,като чух прогнозите за уикенда и си удължих престоя тук поне до понеделник.Много ни е хубаво тук.Стилиян много се забавлява,обича да гледа всякакви животинки и да им се радва,да къса цветята на баба си ,да стои в колите на дядо си и вуйчо си .
Вече му изби и второто зъбче.Струва ми се ,че скоро ще излиза и едно отгоре.Опитва се да лази ,но е по-скоро припълзяване по пода като се отблъсква с лакти.Непрекъснато бърбори нещо ,много силно крещи .
 Кисело мляко е хапвал и му хареса ,но последния път като му предложих нещо се намръщи и не съм му давала от десетина дни.Наща педи каза ,че било по-добре да му давам купено,а не домашно.
 Мамамая и Цвети ,добре завърнали се отново!
Ани-Бани,радвам се ,че си добре !Често си мисля за тебе ,имам усещането ,че много скоро ще ни зарадваш с хубави новини!Целувки !
 Още веднъж търпение за маминките на болничките дечица и дано скоро да оздравяват малчовците!
 Чао!Приятна вечер на всички!

# 220
 newsm51 Здравете и от нас!  newsm44
 newsm17 да оздравяват много бързо сладурите !!!  newsm17
Ние не сме писали от много отдавна за което ни извинете newsm53 !
Значи на 02.08 бяхме 9.400 кг. и 72 см. , вече сме с 5 зъба и ни мъчи 6-ия.Не пълзим,  дори не понасяме да сме по корем. Но  в паяка обичаме , ходим насам натам. В количката заспиваме все още,но най-обичаме в кошарата си. На  детска кухня сме и само в 7-8 хапваме мляко и в 21.30 иначе в 12 ядем пюре, в 16 кремчето ,а в 19.30 супичката. Между храненията давам и плод от време навреме. Е ние много се разхождаме  и затова не ни стига времето за писане във форума,но поне от време на време ви четем!  newsm47
Хайде стига от мен ,че стана цял ферман!
И още ведниш скорошно оздравяване на сладките бебоци!  newsm17

# 221
Мами благодаря за милите думи   bouquet
Сисунчето днес не е вдигала температура и беше много весела, а щом тя е щастлива, аз съм на седмото небе. Дано всички останали бебоци бързо да оздравяват за радост на мамите си!
Привет на новозавърналите се и честито на празнуващите ден денчета (Симонка, Стени, Мирелка и всички, за които не съм се сетила), на новоозъбилите се.
Лека нощ и целувкина всички  Heart Eyes

# 222
Олеее стига с тез болести бе Sad
Дани ...дано Сисето да е ОК вече,на мен преди кучето да се разболее нещо  и изпадах в някаква драма а пък представям си за детенце каква е мъка(чукам на дърво да не знам скоро)

Ние успяхме да топнем гъзетата в океана,много съм щастлива,щото исках Елла да се запознае с океанската прелест ,порева в началото малко ,еми баровката е свикнала в топлата басейнска вода  и затова ,ама после се отприщи и почна да и харесва.Иначе  4 часа пътуване с кола и се отрази добре,добре че пътувахме все когато и беше часа за лягане де ,и спеше през цялото време .

Коки прическата ти е много готина ама как спиш ,а в началото усещаше ли тежест на главата.И аз съм твърдо за дългата коса-никога къса Naughty .

Гледам Цвете се е появила най накрая..еми време беше-а бонбона ти е направо...абе нямам думи...като мама е хубавец и това е .

Охх имах нещо да питам ама изсвирясах... newsm78
Отивам да гледам филм,ще пиша пак утре!
киссссссс

# 223
Здравейте  Hug Най-после се завърнах  Mr. Green Влизам само да честитя рождения ден на Првдето,а като разопаковам багажа ще се включа пак.
Честит рожден ден Правде! Бъди жива и здрава и много обичана майка и съпруга
а това е моят виртуален подарък за теб

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 08:48 от galaxy

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРАВДЕ
Бъди здрава весела и щастлива

а сега ще ви помоля  Praynig  да пуснете по един глас за моята принцеса , в подписа ми от долу има линк
благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт