пишем последно, че ша ни взимат лаптопа вече:(
кокита, и аз се чудя за косата, ама до 13 год все къса ми е била и не ми беше лошо та не се знае хехе:) ам ти си си докарана мадама - що да режеш...
мъни - така, така мисля и аз! ама ти си такъв клечун, че не знам какви нискомаслени ги говориш:)
цвете, летим утре, сискайте ни палци! трябва на 16ти да сме в плевен. като тръгнем към градините ще звънна! за даването на бебетата на други - уча се да съм по-полека, ама не се кефя хаха. не че друго, ами не знам кога са мили ръцете за последно, особено мъже.....
мимиска, ние вчера просто надминахме себе си с пълненето на гащите....страхотия, докато я чух каакво снася и я заведа в банята всичко беше в панталона, извън пелената. мани-мани..ама за млекцето пробвай по малко де...
айде цунки на малобройната компания и ще пращаме вести по женурята, че едва ли ще сме на комп много в следващите 2 седмици
Има температура и зачервено гърло. Моля ви молете се да оздравее по-бързо
Имам нужда от вашата положителна енергия! Благодаря предварително на всички
Май сте попрекалили със сладоледа в жегите, а? 

Лек полет и меко кацане в къщи!!!

.Давайте съвети за храненето и изобщо за всичко.А и трябва вече да ситърси дама на сърцето, а не да заглеждаме по-големите каки!
Точно преди една седмица Марти вдигна много висока Т - 39. ,след това 2 дена поддържаше 38; 37, 6. оказа се зачервено гърло , след 3 дена се появи много гадна хрема и на всичкото отгоре придружена с кашлица. АБ не ни се размина пием Аугментин, но сега се чувства по-добре детето. започна отново да се храни както преди, да спинка спокойно.
Зечова и на вас пожелавам скоро оздравяване
hotmame73, лек полет всичко ще бъде ОК.
кокита, много добър избор за лятна прическа.
.какво да ви кажа за мен освен 4е о6те се ма4а да ходя на работа-нямам новини за похвала.Знам ви аз какво 4акате да се похваля-ама за сега няма
Нека 
и

. Гери се роди на 05.12.2005г 3400 гр. 50 см. За сега имаме 4 зъбчета, пъленето и се изразява в "лази като гъсеница" или "скача като жабче". Седи си в количката навирила крака и не заспива в нея. За съжаление рядко имам възможност да ползвам нет и нямам време да кача снимки/ а май и не зная как да го направя/