ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 188
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
здрасти мацки и маченца!
пишем последно, че ша ни взимат лаптопа вече:(
кокита, и аз се чудя за косата, ама до 13 год все къса ми е била и не ми беше лошо та не се знае хехе:) ам ти си си докарана мадама - що да режеш...
мъни - така, така мисля и аз! ама ти си такъв клечун, че не знам какви нискомаслени ги говориш:)
цвете, летим утре, сискайте ни палци! трябва на 16ти да сме в плевен. като тръгнем към градините ще звънна! за даването на бебетата на други - уча се да съм по-полека, ама не се кефя хаха. не че друго, ами не знам кога са мили ръцете за последно, особено мъже.....
мимиска, ние вчера просто надминахме себе си с пълненето на гащите....страхотия, докато я чух каакво снася и я заведа в банята всичко беше в панталона, извън пелената. мани-мани..ама за млекцето пробвай по малко де...
айде цунки на малобройната компания и ще пращаме вести по женурята, че едва ли ще сме на комп много в следващите 2 седмици  bouquet

# 196
Мамета, Сиси е болна и вече ще се побъркам от притеснение  Cry Има температура и зачервено гърло. Моля ви молете се да оздравее по-бързо  Sad Имам нужда от вашата положителна енергия! Благодаря предварително на всички

# 197
Привет от морето!
Нямам време да ви изчета, но се надявам всички да сте здрави и усмихнати!
Да се отчета:
Маги се къпе в морето всеки ден и яде всякакви буламачи от бурканчета. Кефи се на водата.
Зъби - тц. Нито един. Щърба дребна.
Седи стабилно и иска да се изправя.
В световната седмица на кърменето приключих с тази дейност и сега пуша. УРААААААААААААААААА!!!
Целувки от нас   bouquet

# 198
  • Бг-мама
Дани ние сме на същия хал-Т и растройство и хрема. Ще се моля за вас -дано бързо да оздравяват дечицата ни.

# 199
  • София
Здравейте, всички!
  bouquet

Ама какви температури, какви зачервени гърла?  smile3512  Май сте попрекалили със сладоледа в жегите, а?  smile3503

Стискам много палци дечицата да се оправят бързо и лесно!!!  smile3521 newsm17 newsm10

Хотмаме, лек път на компанията! Дано ви разрешат да си носите мляко & памперс!  Big Ups Лек полет и меко кацане в къщи!!!  Hands Thumbsup

Тук е пек, та пука!   Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Partly Sunny   Sick

Поздрави и целувки!
 newsm68

# 200
Най-после и ние да се разпишем в темичката!
 Хубаво заглавие , ама ние неможем да се похвалим с нищо!В количката си стоим сами, но в леглото изобщо.Само  забиваме нос и ревем Simple Smile.Давайте съвети за храненето и изобщо за всичко.А и трябва вече да ситърси дама на сърцето, а не да заглеждаме по-големите каки! Heart Eyes

# 201
  • в града на младостта
         Ето  ни най-после и нас!   wavey                                                                                            чЕСТИТО НА ВСИчКИ  ПОРАСНАЛИ  МЪНИчЕТА!     bouquet                          И  ние  сме в  групата  на  болните.  smile3518 Точно  преди една  седмица  Марти  вдигна много  висока Т - 39.  ,след  това 2  дена поддържаше  38; 37, 6.  оказа  се зачервено гърло , след 3 дена се появи много  гадна хрема  и на всичкото отгоре придружена с кашлица.  АБ  не ни се размина пием Аугментин, но  сега се чувства по-добре  детето.  започна отново  да  се храни  както преди, да спинка  спокойно.  новото  при  нас е , че  дребния  лази  много  добре вече,  като куршум обикаля всички стаи и иска  да пипа навсякъде, стои седнал  на дупето си  , стабилно и  от  снощи забелязах, че прави опити  да се изправи  на крачетата си  в кошарата.                                                                                                                  dani_na_sisi,  дано по-бързо се  оправи детето и се разминие с АБ. Praynig                             Зечова и на вас  пожелавам  скоро  оздравяване  Peace                                                       hotmame73, лек полет всичко ще бъде  ОК. Hug                                                                     кокита, много добър избор  за лятна прическа. smile3501                                     хайде  чао!  по-късно пак ще се включа!

# 202
  • морето и сините вълни :)
Здравейте на всички-какво си прайка моята миналогодишна компания???? Heart EyesМного ми липсвате да знаете.сега сам си седнала с една биричка на компа-ни6то 4е цял ден ба4кам на комп и ми писва ама реших да надникна и да ви поздравя HugЦветенце-мое лубимо д'енце-много ти е хубав Марти ама нете видях тебе на снимките бе душко:)само мъжо си снимала.дай и тебе да те видя как си що си Mr. Greenискам да пратя много целувки на всички-и най вече за тези който са ме сънували 4е сам с надут томбак Grinning.какво да ви кажа за мен освен 4е о6те се ма4а да ходя на работа-нямам новини за похвала.Знам ви аз какво 4акате да се похваля-ама за сега няма Heart Eyes.Всичко с времето си......Много ви обичам -пра6там ви хиляди целувки-олеее охапа ме паяк.сега ве4е му свърши животецът определено.....цункам ви много  bouquet

# 203
Ей Ани-Бани, добре че писа, че отдавна не съм те засичала. Ще ти пратя снимки  Laughing. Чакаме добрата новина с метърпение - позна  Heart Eyes
Хора, какво става с тези високи Т, може от зъбки да е, както и зачервените гърла, но при Бела-Дани май си е по-сериозно. Дано бързо им мине на всички малки душици, стискам палци  Peace
Хотмам, лек път, въпреки че може и да не го прочетеш  Heart Eyes
Пачи, блазе и на Магдалената  Heart Eyes. Мартин горкия само в легена се плацика, тук-там и в някой надуваем басейн  Mr. Green
Това от нас   bouquet
 Янич се прибира след около седмица  Hug

# 204
  • в града на младостта
           чЕСТИТО  УСПЕНИЕ  БОГОРОДИчНО!     Two Hearts                 Нека  Дева  Мария ,  пази  децата  ни  да  са  живи  и здрави  и  бъди  закрилница  на  всики  семейства!   Praynig    Hug

# 205
здравейте мами

много се радвам да видя аничка-баничка  Hug. айде мацка, скоро да влезнеш и ти в редиците на недоспалите мами  Mr. Green ще има да ти разказваме кога какво се прави ехееее......... чак ще ти дойде до  Sick от нас  Heart Eyes

какви са тез работи с температурите!!! стискам палци всички бебчовци да са наред,а  мамите им спокойни, дано отминебързо  Praynig

за млякото - както се казва в такива случаи: данеби баба ми навемето само нискомаслено мляко да е яла? а пак човек е станала. напълно подкрепям здравословното хранене, но пълномасленото мляко е част от него  Mr. Green. аз кисело не давам, заради алергичните истории от ранномесечна възраст. а по-натам смятам да копувам домащно козе мляко и да ги квася в къщи, ако ще цялата къща да смърди на кози  Sick

на дреблата й излезна едно малко странно нещо на лявото раменце и днес ще се водим на дофторката ни да каже дали не е случайно БЦЖ, да се кротна и аз, защото иначе реваксинация ни чакаше...

хотмама - и аз не давам заради съмнителна хигиена да я пипат адицата, че хора всякакви, а болести също толкова

кокита - страшна прическа!!! бравос, пък и много добре ти сои. миналата година и аз исках такава, но в софия село голямо това удоволстие струва между 350 и 450 лева. и някак си не ми се откъснаха от сърцето  #Crazy

а за косите - била съм с всякакви дължини, от канадска ливада, до дълга до кръста. но все пак си мисля, че с по-дълга коса е по-хубаво, първо че е по-женствено, пък и прически всякакви могат да се правят.

вчера подстригах детето и сега прилича на морски пехотинец  Mr. Green. довечера ще го снимам и ще ви го покажа, а после може и себе си с къса коса да се покажа (стара снимка, не че сега ще се стрижа)

айде много цунки от нас, отивам да готвя   chef

# 206
  • София
Здравейте!
 wavey

Искам да почерпя за прекрасното име, което нося:  Misc Baby Bottle и  beer2

И да поздравя адаш(к)ите! cheers

Hands Clap

На всички желая много здраве & радост & любов!!!  Heart Eyes

love001

# 207
Да се похваля и аз с едно декемврийче baby_neutral. Гери се роди на 05.12.2005г 3400 гр. 50 см. За сега имаме 4 зъбчета, пъленето и се изразява в "лази като гъсеница" или "скача като жабче". Седи си в количката навирила крака и не заспива в нея. За съжаление рядко имам възможност да ползвам нет и нямам време да кача снимки/ а май и не зная  как да го направя/

# 208
Добър вечер,
нямам време да ви чета, защото съм капнала от умора - ще хапна малко, ще си взема душ и ще лягам. Преди няколко часа се прибрахме от болницата - снощи, късно вечерта след много обилно повръщане приеха Сисунчето с вируса, който изкара и Борко на Къдрокоска. Преляха й две банки Глюкоза и други неща. Не ми се изпада в повече подробности, но беше просто ужасно и като се сетя ми се реве. Историята се препокрива на сигурно 80%. Нека днес в деня на Девата да се помолим децата ни да са здрави, защото повярвайте - който не е минал през този ад незнае какво е.
Лека нощ

# 209
  • В центъра на Вселената...
Миличката, Сиси  Sad Мисля си за вас и ще се помоля да се оправите бързо  Praynig
На теб желая сили и търпение  Hug  bouquet
[/size][/color]

Общи условия

Активация на акаунт