**
Аз на Валко давах от 3 до 6 месец и ми направи анемия и пак минах на АМ та сега незнам кога да го включа.

ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ МЪНИЦИ! 
ама сигурна съм, че всичко ще се нареди добре в крайна сметка
така че КЪСМЕТ 
.
Да са ви живи и здрави и все така красивички! 
Много се харесвам 

Къпане на конвейр , ревове и хилене едно през друго и такива работи. Но си беше весело.
На всичкото отгоре се оказа пеещо и щом бебока си свърши работата - съдържанието вътре затваря веригата на някакъв механизъм и хоп - "На Елиза" и не спира докато не го почистиш. Е, Сияна доста се опъва да седи на него, но щом се изпишка се ухилва, защото то започва да й пее. Ще се похваля, че първия ден от 5 опита за изпишкване - 4 бяха успешни

Хотмаме - лек път 

И честно казано нищо не ми помага, докато не избие не мирясвам
Ох и аз искам да направя нещо по себе си, че не се трая вече. Но освен с неуспешен опит за възвръщане на тъмния цвят на косата (стана много тъмен
) и един нов бански, който незнам ще мога ли въобще да сложа тая година (ама пусто мерак - влюбих се и го купих) - с друго не мога да се похваля. Даже ме е срам да си призная, ама днес цял ден ходя с нокти изрязани само на едната ръка
. Скоро видях подобно гърне с животинка и капаче и пее, но 32 лева ми се сториха много...Вие за колко си го придобихте??? При къпането нямаме такъв проблем, на нашия му дай вода да има, дори в жегите му наливах и в проходилката, да шляпа с ръце. При нас проблема идва като го изкараме от водата - реве до синьо 
да не ви говоря, вече 2 пъти си имам такава екстра и ставам много гадна ираздразнителна, за сметка на това не е болезнен като преди
Ама ние като нищо не ядем какъв жълтък, какво чудо?

Дори тук е страшно, не ми се мисли надолу какво е... 
Прическата ти е трепач!
А и наистина ти отива, съвсем по различен начин изглеждаш... Браво за идеята и куража да я осъществиш! 
Дето вика каката: "Искам си предишната мама!" Ама това е положението!
Моето търпение е под нулата, но дано на тези около мен е в повече, защото не се трая...

, но не можеше да даде научно обяснение
Това обаче е мое лично мнение, което е далече от науката, та не претендирам да съм съвсем права
Но иначе и аз се броя към привържениците на правилното хранене 
. И честито озъбване 
. Ще разпитам ако трябва, няма проблем 

, най-не обичам някой непознат да ми взема детето и да си позволява дори да го целува, а моя мъж само се фука и не го дава само на тоз, който не го поискал...ужас

и ЧЕСТИТО ВИ МИНИ ДЕНЧЕ! 
ама със сигурност толкоз диво не ще да е
А за късата коса- НИКОГА
Предпочитам проскубана и рошава , но никога къса 
ама за там е нормално. Та то края на септември там и сняг пада.От нас се вижда Белмекен идеално ,щом побелее ни е ясно че топлото си е отишло и вадим топлите дрехи.
и то щото и аз бях така. Само че при мен беше по- зле 2 дни лявата ми ръка беше с ноктопластика, а дясната- с изрязани до дъно нокти, голям резил.