ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 190
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
 що така не ми се получават снимките  newsm78 Я някой който е в час да ми обясни на ЛС как става номера  Praynig

# 166
mishelin, ето:

За да вмъкнеш изображение, трябва да копираш адреса на снимката, а не на страницата, на която е тя. За целта стъпваш върху снимката с десен бутон, Пропъртис, там има адрес - него копираш  Grinning

# 167
Здравейте мами,в този дъждовен и мрачен ден.
  За съжаление разходката ни ще е само до магазина,но пък за сметка на това в къщи е разкошно хладно и малчо спи като къпан.Вече му изби и третия зъб и мама вече спи без да я будят LaughingА вчера незнам как,бях го оставила да си играе сам,беше успял да си докопа шишето с приготвеното мляко за лека нощ и си го цокаше сам.Оправно хлапе,няма да остане гладен никога,все ще намери начин.
   Надявам се вече тия гадни летни вируси да отминат, че то си е мъка да ходиш като парцал с дни.
   Лилит,аз си ги имам почти постоянно тези настроения,но то е поради лекото безхаберие на мъжа ми за повечето неща,а това твоето ми прилича на следродилна депресия,ама знам ли,не съм лекар и не се смятам за вещо лице.
   Хайде ,много  Hug Hug Hug от нас,и приятен ден

# 168
  • Варна
Мъни голямо мерси Hug

# 169
Едно голямо здравейте от Плевенския край,  Grinning
живи здрави сме и сори за голямата пауза, но лятото си е лято - отдадохме му се  Laughing.
Не съм чела нищо освен последната страница, но ще наваксам бързо, ако продължава така да вали.
Ние сме ок, Мартин е с 3 зъба и втория горен аха да пробие днес утре  Crazy. И аз съм ок  Peace
Много, много цунки на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Почвам да чета, че да влезя в час  Rolling Eyes. то май доста сте си пописали  Wink

# 170
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте,
аз се завърнах от приказното крайче на Янич.
Прекратих набързо почивката са,защото Борко се разболя - много висока температура,повръщане и разстройство. Достраша ме да не прихване и Катя и да се чудя кво да я правя и ся завърнах в гадната,мръсна и лепкава Варна!
Искам да ви кажа с две думи че прекарахме чудно. На децата им беше суперско,но на майките  #Crazy #Crazy
Ако Яни не ме е намразила за 20 дни бих се възползвала пак от гостоприемството и  ::
Катя прояде на планината.Яде почти всичко и не се противи. Но баткото караше или на хляб и вода или на хляб с кебапче.
Снимки нямам много,но като ги кача ще показвам.
Много съм уморена и ще кажа чао!

# 171
Нещо хич не сте активни  Wink, в този отпускарски сезон какво искам и аз  Grinning. От това, което сте обсъждали за дечковците ще добавя и аз. Мартин стои стабилно седнал, не се изправя сам, но крачи с проходилката, не знае какво е гърне, яде добре, като изключим големите адски жеги и бръщолеви много-много. Също обича да стои за волана и много реве ако го махнем. Ето и снимки за нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54273
Цунки на всички

# 172
мдаа, и ние ще пропуснем морето благодарение на терористичните заплахи. днес не излетяхме за бг, евентуално другата седмица. оказа се, че апартаментът ни тук го били дали да други хора от времето, когато сме в бг и щяхме да се облещим, ако се бяхме врънали и тук са други са настанени Shocked бясна съм, просто ми треперят ръцете и краката от вчера. да се качиш на самолет можеш само храна и памперси в прозрачна торбичка да вземеш, никакви играчки и неща, чакаш по 10 часа да те качат на полета...ужас. понеже го изживях веднъж като беше 11 септември, точно за тогава имах полет, и знам много добре какъв кошмар е пътуване, сега мога само да се моля всичко да мине добре за рада...егати сбъркания свят!! #Cussing out

# 173
Каних се, каних се да кажа Бон вояж и Бон шанс и тя каква се заплете......

Сега малко предварително, но за по -сигурно: Бон вояж и Бон шанс, Хотмаме и Рада и Ко.! Кураж, че спокойствие няма да има, вероятно. За морето Sad, за близките срещи от трети вид Sad, а това с квартирата е изумително. Не спирай да се усмихваш, всичко ще се нареди, че и по-добре дори.
Цветеслава - чудесни снимки!

За подстрижките: аз си подстригвам като събера кураж, щото никак не е лесно главата като се върти. Вече трета фризура ударих, ама има време, в близките 10год. ще започнат да ми се получават Simple Smile Нали е мъж, с фъндъци на жена мяза пък и много му завира каската.

# 174
  • София
Здравейте!

Хотмаме, много съжалявам!  Hug  Така е било писано, не се ядосвай! То е за добро!  newsm51

Цвети, страхотен чаровник ти е Мартин! (пфу-пфу-пфу) Много обичам светли очи!  Rolling Eyes

При нас нищо ново - само хубавите стари нещица  yes

Тук вали... Време само за Сънчо! Еееех, добре, че го написах, та Надето се събуди...  smile3555

love001

# 175
здравейте мами, днес набързо, за да смогна с гимнастиките, докато дреблата нани  Mr. Green
хотмама - дано всичко е наред и скоро излетите   Praynig
цвете - марти е страшен бонбон. моята майка като го видя каза: този сладур искам да си го взема! така, че вече е заплют  Wink
ланг - и аз подстригвах заради толпото и потенето, но напоследък ми забраниха, че сме били госпожици. друго си е да им се проветряват тикветатат на мъничетата
мимито - браво на вас!!! преполагам чудно сте изкарали, особено децата, на вас двете с янич сигурно е имало моменти в които ви е било нанагорно. чакаме подробни разкази и снимков материал

добрата новина е, че намерих кой да гелда адрианицата!!!!!!!!!!!! тя е наша близка и през зимата бяхме говорили да ни поеме. после я нямаше и бях изгубила почти надежда. но от средата на септември поема малкия звяр. толкова съм щастлиа, че не мога да го опиша.

сега отивам да спортувам и да се обезкосмявам

цунки & гунки

# 176
и докато ровех тук-таме, вижте какъв танцуваща дребла открих  Mr. Green:
http://www.youtube.com/watch?v=WqAq7CwRbhA&mode=related&search=

# 177
  • Бг-мама
Здравейте мами
 аз днес да почерпя че бебе Валентин навършва 8 месеца
Misc Baby Bottle Popcorn  party023
А иначе при нас всичко си е същото седене-нестабилно все още зъбки -4 думи-мама баба тата дада лала и....
Постригвала съм го 5 пъти че много се поти
Лилит браво за детегледачката и ние се радваме с теб.
Хот мама много неприятно но все пак става въпрос за сигурност .Дано скоро да си дойдете.
Цвете красавец е твоя Марти язък че съм с 2 момчета иначе бих си го заплюла. Това за сега че щурчовците вече се бият -ужас представятели си крещят и пищят и двамата и се чудя това малкото какво разбира та и то се кара?

# 178
чЕСТИТИ 8 МЕСЕЦА НА ВАЛКАТА!!! Да папка и да слушка:)!
Лилит, СУПЕР за Адрианица!!! еее, разгеле, има ангел дето работи по вашия случай:)!! А танцувачката е страшна хаха:)!

Ланг, много си миличка:) А подстрижките ще ги отаманиш без проблем! Спомням си, че подстригвах съученичките си в 6 клас хмм Crazy

Мимиска, и тук валиииииииииииииииии Wear Umbrella А и е студено.. cold Дано огрее скоро  Nature Partly Sunny

Цвете, ние скромно се нареждаме на опашката за вашия жених..Голям чаровник - кашонник! Може да ви звъннем от Плевен другата седмица, на 17ти някъде, като се дотътрим.

приятна събота и неделя  bouquet

# 179
priwet на вси1ки,
я кажете моля-давате ли ве1е кисело мляко?не помня кога дадох на Ния,и съм се сетила за тоз продукт тия дни..
**
Стефан е терминатор от класа,лази много бързо,изправя се сам ако има на какво да се подпре,иска да ходи-много ни изненадва,на неговите месеци кака му седеше едва и умно зяпаше в 1 то1ка..има зъби 2 1/2; сам държи бутилка от месеци..изобщо бая активно детенце:)
**
мерси на тия дето ще се вкл'1ат за кис.мляко:)
Анна

Общи условия

Активация на акаунт