Вики честито
пожелавам ви още мноооого години любов и щастлив семеен живот. И още съкровища като Елла, ако си го пожелаете.Днес Ели за първи път яде храна от детската кухня и и хареса.

И пак днес ми дойде М за първи път
Досега бях един щастлив човек, но ....От 2 дена Елена стана много разговорлива - по цял ден приказва - мамама, нанана, бабаба, бама и от този род. Досега казваше по някоя сричка, но рядко, а сега направо не млъква. Дори и навън в количката наваля ли наваля. Вече седи почти стабилно, само от време навреме пада назад, но вече се задържа и с ръцете. В проходилката няма никакъв напредък - играе си с играчките и прави по някоя стъпка, но назад. Ако я хвана за краката сяда самичка. Дава боц и казва чао, но когато тя сама си реши. Не може да лази - само вдига задника и до там.
С килограмите сме доста назад - 7400гр и 72см. Явно ще я правим манекенка.
на опашката Хот мама е първа.

.
,-да обожаваме да се катериме и двамата но не сме скално до сега ,все на изкуствени стени,ама е голям fun и физически страшно добре работи по тялото..
,вече щях и да съм разведена съм сигурна.Просто с Дан сме си такива емоционални и двамата,аз лично без романтика и страст не мога...ако мине малко време и нещо ми мине през акъла че се е загубила химията и откачам..почваме едни разговори едни неща...а то е нормално ..ежедневие все пак ,работа ,деца (сега) тревоги...искам да кажа че като цяло не се оставям (за сега)на годините брак.. ,всички знаеме как е една връзка в началото..страст,страст и пак страст но е нормално ежедневието да убие малко първоначалната искра,просто не трябва да се отпускаш а да се опитваш постоянно да подклаждаш ...брака просто е една ежедневна борба!Наскоро пак си бях въобразила че пламъка изчезва и след един наш разговор резултата беше че Дан ми се обади от работата си да ми каже колко пъти си е мислил за мене,на едни лист си бил слагал чертички всеки път като си мислил за мене ,и ми каза че има още 3 часа до края на смяната му но вече си бил мислил за мене 17 пъти,щях да падна от смях! 
...абе мани.

+700г и +2см , демек 9300 и 74. Това дете все едно амониева селитра и на поливни площи расте
от сутрин до вечер. и като си помисля, че заплатата ми ще отива за детегледачка, чистачка и дяколко пазара на месец, направо ми се иска да се 
Няма зъби милото и тва е! Мисля, че сама съм си виновна понеже съм изнервена от предстоящите 3-4 седмици, та тя го пипва с антенките като че ли...
Те ти хапване навън с деца, един път да нямам допълнителен кат дрехи и тя да се натамани едно хубаво! Аз я измих на мивката и мислех да си я водя по памперс у дома, но баща й като тропна да й купим едно боди, та се сещате че беше най-скъпото боди дето съм й купувала щото от пръвия магазин...
То беше чудо!!! За сега и бебко е добре, дано му се размине
Аз не знам ,на кой мога да имам пълно доверие да оставя дечко ( освен майка ми). А пък като се замисля, аз самата съм работила това и никак не е лесно