ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 191
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от нас
Вики честито  newsm51 пожелавам ви още мноооого години любов и щастлив семеен живот. И още съкровища като Елла, ако си го  пожелаете.

Днес Ели за първи път яде храна от детската кухня и и хареса.  newsm44
И пак днес ми дойде М за първи път   smile3518 Досега бях един щастлив човек, но ....
От 2 дена Елена стана много разговорлива - по цял ден приказва - мамама, нанана, бабаба, бама и от този род. Досега казваше по някоя сричка, но рядко, а сега направо не млъква. Дори и навън в количката наваля ли наваля. Вече седи почти стабилно, само от време навреме пада назад, но вече се задържа и с ръцете. В проходилката няма никакъв напредък - играе си с играчките и прави по някоя стъпка, но назад. Ако я хвана за краката сяда самичка. Дава боц и казва чао, но когато тя сама си реши. Не може да лази - само вдига задника и до там.
С килограмите сме доста назад  - 7400гр и 72см. Явно ще я правим манекенка.

# 151
  • Бг-мама
Здравейте
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Хот мама вече спокойно мога да лазя по нервичките на мъжа ми като знам че можем да дойдем у вас и съм спокойна пък ако има други желаещи да ме приберат  Stop на опашката Хот мама е първа.
Си-си сори за болежката ти и ние в къщи го изкарахме всички че и по няколко пъти че си го менкахме вируса .Скорошно оздравяване.
Абе хора да питам някой друг с рядка ограда има ли на Валко горните зъбки имат много разстояние  #Crazy
Дани браво на Сияна знаех си аз че сме жилави ние дребните Crossing Arms
Коки и при нас така не се притиснявай и по зле ще става и ние сме от 10 г заедно Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Тане честито ви озъбване и другите така неусетно да ви излизат.
Стига ми толкова почивка наспаха се зверчетата почваме пак гонката до скоро.

# 152
Оххх мнооого благодаря за пожеланията и хубавите думи които казахте за нас..просто вече се чувствам неудобно да коментирам кой красив кои какво Embarassed...за мене вие всичките сте толкова убави колкото и аз,явно всички сме един дол дренки всеки намира другия за по хубав.
В края на тази седмица ако успeeме да отскочиме до океана за 3-4 дена (както се гласиме)  ще пусна и аз морски снимки ама дано да стане newsm78.

хотмаме..ee ама тая твойта рада ...абе тея нейните очи направо ме хипнотизират,то бива красота ама...а и като гледам само сменяте тоалетите,браво на вас аз толкова много тоалета не и облякох и всичко и е малко вече (еми някой ден ако дай боже да имаме друго и естествено ако е момиче).
И тая снимка с бебетата около фонтана ,глеадам ги същите като ходиме при родителите на Дан,толкова са сладки като се къпят под фонтана ..а на мене също така ми се иска и особенно като е няква адска жега ама то припръсква само като седиш около фонтана.

тане ...честио зъбче,еми да то бързо ставало...аз не знам де нали още няма резултат при нас! Rolling Eyes

дани ...браво на фъстъка,ама това си е постижение на мен все ми се стува че ние сме далечко от подобно сядане. Confused

аиде бе мами какъв е тоя вирус какво е това чудо гледам сериозно нещо а? .lylyth  sega si-sa.  оправяйте се ей,на мен Дан затова ме е снабдил с хирургични маски от болницата та само като кихна дето се вика и почвам да се разхождам из къщи като хирург,ама то не е майтап че си е страшничко за мъненките все още.

коки..и елла прави така,като си сложа сериозното лице и особенно като почне да се лиготи като папка и тя ми се усмихва на среща ..и аз като тебе почвам да се  Laughing   и ...кофти за възпитанието ама няма как.

къдрокоске..радвам се че успях да те накарам да се появиш Hug,-да обожаваме да се катериме и двамата но не сме скално до сега ,все на изкуствени стени,ама е голям fun и физически страшно добре работи по тялото..

зехи ...точно това четох наскоро някъде...да не се притесняваме ако зъбките почват да растат на разстояние че после със излизането на останалите се били приближавали ..та май е нормално!

# 153
Аничка, жалко за прекъснатия ти рахат и М събитието:) Ама то бял кахър с тез летни вируси:(

Вики, голяма скица си! Не знам хипнотизира ли, ама как флиртува това хлапе не е истина. На всяко кафене си набелязва по някой мъж и го зяпа като препарирана, без майтап!! Чак ми стана неудобно оня ден и една кокона отбеляза, че гледала мъжа й хохохо. Успех с морето и ще те чакаме по бански, та да имаме вдъхновение Hug Уби ме с тез маски - мъжа ти хирург ли е, та те е маскирал:)?
За дрехите  - гледам да е с чисти всеки път - пък другото..То наистина не можеш ги използва всички, ама сега като й умалеят и ще е по-малък броя, че си ги купуваш хаха

Дундафела е 71см и 8,2кг Значи имаме още шанс за по-дебеличките манекенки, ще бъдем на Каре Отис калибъра.

Косата на бебето - вие смятате ли да подстригвате? Знам, че до година и преди кръщаване не се стрижело, а и просто не ща да й стрижа врътките, ама всички ми пилят, че била рошава...

Вируса, има ли в БГ прахчета с електролити за рехидриране на бебета? Чудя се да си нося ли с мен за всеки случай, че ме плашите newsm78??

цунки

# 154
Коки като каза за страстите та исках да кажа няколко думи
Да ние с Дан много се обичаме както и вие с вашите мъже съм сигурна,само че хората са различни,някои го показват някои не го а най често мъжете не го..аз за малко щях да съм женена за една такава ледена скала...боже някой ме пази отгоре Praynig,вече щях и да съм разведена съм сигурна.Просто с Дан сме си такива емоционални и двамата,аз лично без романтика и страст не мога...ако мине малко време и нещо ми мине през акъла че се е загубила химията и откачам..почваме едни разговори едни неща...а то е нормално ..ежедневие все пак ,работа ,деца (сега) тревоги...искам да кажа че като цяло не се оставям (за сега)на годините брак.. ,всички знаеме как е една връзка в началото..страст,страст и пак страст но е нормално  ежедневието  да убие малко първоначалната искра,просто не трябва да се отпускаш а да се опитваш постоянно да подклаждаш ...брака просто  е една ежедневна борба!Наскоро пак си бях въобразила че пламъка изчезва и след един наш разговор резултата беше че Дан ми се обади от работата си да ми каже колко пъти си е мислил за мене,на едни лист си бил слагал чертички всеки път като си мислил за мене ,и ми каза че има още 3 часа до края на смяната му но вече си бил мислил за мене 17 пъти,щях да падна от смях! Laughingама ми стана толкова хубво,ето такива дребни неща които прави и ми казва правят сърцето ми да затупти като при първа стеща Heart Eyes
Според мене когато едно семейство е щастливо и има искра ,децата също са щастливи,на мене винаги ми е било супер гот когато видя родителите ми да се целунат и видя пламъка в очите им когато се видят дори и сега.
А само преди седмица избухна един скандал в работата на Дан,2ма от колегите му напускат половинките си за да бъдат заедно,жената с 9 месечно бебе а мъжа с 2 дъщери на 6 и 3.Били са заедно (скрито покрито) 6 месеца и вече са страшно влюбени Rolling Eyes и т..н.заблудени душици Викам божee чакаи да почнат да живеят заедно в ежедневието и тогава ще ги питам...сметки...деца..проблеми.Не мога и да си представя как се чувстват техните половинки Sad ...абе мани.
Та исках просто да дам съвет...подклаждайте не се оставяйте на времето да решава! Peace

# 155
Здравейте!
Утре сутрин, живот и здраве, заминаваме на морето, така че сега ви драсвам за последно, а после ще показвам тен!
Кокита, няма да се впускам и аз в разсъждения, мога само да подкрепя на 100% Вики. От вас си зависи дали ще поддържате искрата или ще я карате по-спокойно. Зависи и как ви харесва. При нас е като при Вики - не се оставяме, създаваме си емоциите. А и ние сме заедно отдавна - от 95г. (малииии, колко отдавна звучи) като гаджета и от 2001г. живеем заедно.
Вики, с мъжа ти изглеждате като извадени от филм!
Хотмаме, Рада и на мен ми действа хипнотизиращо, а Стени даже взе да й говори нещо като гледахме снимките.
Zechova, чак сега обърнах внимание, че си от Раковски. Имах двама колеги в университета от там, и двата се казваха Пламен, много хубави хора. И я вземи напиши на кирилица как следва да се чете никът ти, че като гледам всеки го чете различно.
Вече не мога да удържа Стени вързан в количката...

# 156
здравейте мами, ето ме пак на линия. линията не е права, зиг-заг е, но все пак съм по-добре.
това, което искарах не знам дали беше вирус или от жегата и течениятя които правя и ледените напитки, които пиех не съм се самопростудила, ама беше адски гадно.
а сега по ред на номерата, след като изчетох всичко да пиша  Mr. Green
вики - много си права мацка за подклаждането!!! и понеже и аз не мога да живея без пламък  много подържам тезата, че течението рано или късно почва да носи кал, камъни и пънове, за това не бива да се оставяме на него...
и ние ходим в къщи с лекарски маскаи, за всеки случай, ако някой се почувства зле - и хоп! превръща се в дофтор    costumed050
правде - видях те на снимките от 5-ти. браво на теб и другите мами
хотмама - както каза вики, много хубаво си наснимала радата с различни тоалети. аз мойта джуфка милата в жегите я държах само по бодита и последните й снимки са доста скучни, но смятам тези дни докато е по-хладно да спретна една фотосесия.
за подстригването - аз адрианица я подстригах и приличаше на пешко, но много се потеше милата. за това направи както ти прецениш. аз не съм много по суеверията.
елси - хубаво изкарване на морето  Heart Eyes а стози палав стани, цялото домочадие се радва, той направо ми е пример за калпазанин! да ти е жив и здрав.
зехова - тези зъби, които те притесняват млечни ли са или постоянни? защото често има разика между като как са поставени млечните и трайните, но все пак се консултирай съ събар.

май в петък трябваше да ходим на мерки и теглилки, ама аз нали бях  #Crazy Sick Sick, за това днес следобед ще идем и после ще докладваме.
най-накрая и на моето детенци му проряза първото зъбче, точно в неделя, когато бях като парцал. ами добре, че мъж ми отскачаше в дупките от работа в къщи, е адицата ревеше и искаше гушкане и дондурене. сега вече е по-спокойна, а аз чакам да  почнат и другите да избиват

видях, че сте почоплили темата за пирсингите и татосите. аз някой ден ще се нататоирам, обаче при мен нещата стоят така - при постижение, с;ледва награда. т.е. постигам нещо в живота си и го отбелязвам по някакъв начин, така никога няма да забравя, къде съм стигнала и какво съм направила. малко лудичко? да, до някъде, или повлично от многовековнаите традиции да се използва тялото като изразно средство.

мами, имам сега един сравнително личен въпрос, но просто не знам кого другиго да попитам. реших, че след като сме си говорили за всичко - от бебешко ако, до кексене, то може и за това да питам. та питам значи: откакто родих и ми се нормализира менструацията, започнах да изпадам я някакви ужасяващи предменструални депресии. което е много странно за мен, обикновено съм весел и спокоен човек. а сега е някакъв малък ужас: много нервна ставам, всичко ме дразни, все едно цялото ми тяло ще се взриви и съм готова да извадя очите на всеки, който ми каже нещо на криво. опитах каквото се сетих: спрях кафетата в този период, правя много йога, опитвам се да почивам и да се разхождам с малката колкото си може повече, но не жиждам да помага. на някоя от вас случвало ли се е подобно нещо. дайте съвет, направо е много гадно.

сега отивам да готвя. след мерки & теглилки ще докладвам пак.

цунки & гунки

# 157
Въйййй, Виктория ме срина с тази история:(! Не че чудо невиждано, ама наистина, ако го погледнеш в личен план - страшна бъркотия, а и съвсем си права за ежедневието на тез нововлюбени. НО откъде да знаем дали те не са се чувствали оковани и не са били в студенобрачни отношения??? Абе боли ме глава и си търся какво да глождя и аз...
Лилит, иска ми се да ти кажа, че не знам за какво говориш, ама ще излъжа. Никога не съм била лек характер, но усмихната и весела - да, в повечето дни. Обаче не знам и на мен какво ми се омешаха хормоните, явно като на теб, и съм адски нетърпелива и много нервна, реагирам не само остро, ами всичко го взимам адски присърце. Ползвам твоите методи и стигам до същия нулев резултат. Та, ако не мога да ти дам разрешение, поне да те успокоя, че не си изолирано явление?!?!?! То като че ли при всеки зависи допълнително от конкретните измерения - при мен пречи, че съм сама в огромната част от времето...Като тръгнеш на бачкане ще се подобриш!
много Hug Praynig Heart Eyes

# 158
  • Пловдив
Здрасти!
Ние сме добре,почти няма какво да кажа,ама все пак да се отчета.Днес Стилиян пишка в гърне.Ура!!!Реших да го пробвам и той взе ,че си свърши работата май не се сети точно за какво сме седнали на това кученце и през цялото време го биеше по главата,но важното е че в крайна сметка постигнахме желания резултат.Аз толкова се зарадвах ,че успяхме,та чак го запазих да се похвалим на баба му , ама тя като че не се впечатли много от постижението на внучето си Mr. Green
 За подстригването- Стилиян е подстригван вече два пъти,защото му беше станала много дълга косата и му беше много топло на главичката.На мен си ми харесваше повече рошко.
Хотмама, Рада е толкова сладка ,че направо нямам думи , ще я схрускам,снощи съм я гледала поне половин час,не мога да и се нарадвам(пу-пу ,да ви е жива и здрава).На мен много ми харесва такава рошава и с тези готини прически...Ако не я притеснява косичката , по-добре не я режете, е ти си знаеш, де.
 Лилит,радвам се че се оправяш , а за ПС - аз преди изобщо нищо не усещах ,преди М ,сега май нещо се поизнервям , но аз като цяло нещо започвам да изпушвам.
Елс,лек път и приятна почивка!Чакаме снимките.
Си-Са ,бързо оздравяване,стискам палци на Нефи да не се разболява.
 За страста-ние с мъжа ми сме заедно от 8 години ,почти от толкова живеем заедно , а от три и половина сме женени.Много се обичаме ,но откакто се роди Стилиян отношенията ни се попоромениха ,поне аз се чувствам по -различно ,не мога точно да го опиша ,но не е като преди .Много се уморявам с този мрънчо и нямам време за мъжа ми ,даже наскоро имахме разговор на тази тема и той ми каза ,че се чувствал пренебрегнат.Не искам да е така ,но понякога съм толкова скапана ,че нито ми се говори ,нито ми се прави каквото и да е друго ,освен да спя.
  Хайде чао,че сключихме сделка с майка ми -тя ще се грижи за Стилиян , а аз ще правя вечеря , отивам да готвя!
Приятна вечер!После пак ще надникна.Нали сега си имам бавачка  Laughing

# 159
Дами чета, но не мога да се отчета.. В момента цари някакво неясно спокойствие и бързам да раздуя.

Премерихме се. "Слонът, моят приятел", тоя филм знаете ли го Simple Smile +700г и +2см , демек 9300 и 74. Това дете все едно амониева селитра и на поливни площи расте Simple Smile

Гърне- ползваме всяка сутрин след закуска. 10-15 мин и работата е свършена. Просото това му е цикълът на детето, ние само го слушаме Simple Smile
Сега руши все още оцелелите си играчки, но не за дълго ще има такива Simple Smile
Хайде тичам навън с моето слонско детенце и до скоро.
  love001  love001  love001

# 160
здравейтъе мами,
д акажа, че вдъхновена от радините снимки, правих разни снимки с разни дрехи и на ади и по този повод направих албум декемврийчета на 8 месеца в общия албум, за на качваме там новите снимки, че другите станаха множко вече.
нас вчера ни теглиха - 9.450 кг и 72,5 см. вече не сме в категорията гиганти, макар че аз имам чувството, че детето е над десет килца, понт толкова ми тежи на ръцете  #Crazy
вчера се запоснах с потенциална бавачка номер 10, която евентуално става, ако си смъкне от цената, защото ако й давам 450 колкото иска, то няма смисъл изобщо да хоя на работа. днес ще се запознаем с една нова лелеичка, да видим какво ще става.  мисля си, ч в днешно време по-лесно да намеря за кого да се оеня, отколкото бавачка......... и друго си мисля, че аз ако плащам тези пари, то тя трябва да научи детето поне на 1 чужд език, да не говорим, че за 450 може да го направи и ядрен физик. така де, щом ще инвестирам, то поне да бъде качествено  Mr. Green просто не м ога да престана да се дивя на ежедневието, което ни обгражда.
добрата новина за деня е, че една страхотна жена, която се занимава с чистене и подържане на дома от крач на август ще може да ме поеме (ех, как звучи), защото почна ли работа, няма да ме има в къщи сутрин от 7:30, вечер поне до 7, така че физически няма да смогвам с всичко, а събота и недля предпочитам да си почивам и да си играя  с детето, отколкото да   newsm79 newsm28 1ironing hang 1dishes от сутрин до вечер. и като си помисля, че заплатата ми ще отива за детегледачка, чистачка и дяколко пазара на месец, направо ми се иска да се  #2gunfire
но какво да се прави.

сега отивам да правя гореспоменатите неща, докато детето спи.

цунки & гунки

# 161
мамка му (извинете израза), тоз таквоз ми губи писанията...
ланг, вие много сте дръпнали!!! ей брей голям юнак никола!!!

лилит, много стискам палци за гледачката!!!!!!!!!! много е важна таз дейност ( и очевидно скъпоплатена!!) дано стане скоро и малка гигантка адрианка да е в добри ръце (дето да могат да носят 10 килца хехе). супер за чистещата жена!!! изобщо, вярвай ми, ще се наредиш!! ма много сладка ада с бабата!!!! и баба хубавка ехехе!

добре, че ме разсмя, че днес хипонтизаторката ме влуди. от 5 сутринта реве, квичи, пищи, ръмжи, мячи, грачи и тататататтатата! разгодни ми фамилията - не ще да се кърми, но яде банан, не ще да седи на земята, но пее с телевизора, не ми дава да ида до кенефа, но пляска с ръце, ако я запам от 10см разстояние. вашите гарджета почна ли ги това чудо дето не щат да се делят на мама от полата към 8-9 месеца??? не щаааааааааааааа! аз имам проблеми с някой да ми се влачи за полата, помощ! Cry Няма зъби милото и тва е! Мисля, че сама съм си виновна понеже съм изнервена от предстоящите 3-4 седмици, та тя го пипва с антенките като че ли...

охоо, а вчера - тъкмо седнахме на една маса и съседите взеха да и викат бубубу, бебебебе и като я изправих на крака в количката - резил! Рада надрискана, седалката размацана и на нея и тече по крака  Joy Joy Не съм луда, просто беше адски смешно hahaha Те ти хапване навън с деца, един път да нямам допълнителен кат дрехи и тя да се натамани едно хубаво! Аз я измих на мивката и мислех да си я водя по памперс у дома, но баща й като тропна да й купим едно боди, та се сещате че беше най-скъпото боди дето съм й купувала щото от пръвия магазин...

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 16:49 от hotmama73

# 162
  • В центъра на Вселената...
Хотмаме и на нас ни се е случвало това с одрискването Mr. Green И от тогава нося няколко ката дрехи с мен. А след като Ради е толкова нервна сигурно зъби я мъчат. Дано скоро пробият, че да ти даде почивка Peace
Да кажа и да чукна на дърво,  вече съм добре  ooooh! То беше чудо!!! За сега и бебко е добре, дано му се размине Praynig
Нефи отказва да яде твърда храна и това е .Вече съм на нокти и осмукана до дупка.Колкото ме няма и ЗВЯРА ме довършва.И мозъка през кърмата ми изтече.До кога ще я караме така-не знам  newsm78
Гледам някои от вас детегледачки си имат.Ама сигурно трудно ги избирате  Thinking Аз не знам ,на кой мога да имам пълно доверие да оставя дечко ( освен майка ми). А пък като се замисля, аз самата съм работила това и никак не е лесно #CrazyКой освен Лилит ползва тези услуги?
Хотмаме, все забравям да те питам, вие до кога сте в Лондон.Ние се каним до края на годината да отидем на гости на нашия тати.Та ако се засечем, може да направим една среща:hug:

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 16:04 от SI-SA

# 163
СиСа супер, че си здрава, макар и 20кила с мокри дрехи!! Не е леко да се дига тежко дето казват:) Ние, тръгваме от Лондон сега в петък, ама ако се завърнем ще съобщя и уредим среща!!! Тук нали ги знаеш гледачките излизат златни също...Малии.

Ох, айде, отивам да правя стратегия за добро поведение с родата, че май ме няма по тази част:)

# 164
  • Варна
 Здравейте, ние пак се позагубихме, но за тези няколко дни успяхме да си направим ремонтчето newsm44 Сега дечковците си имат стая, а мама и татко се примиряват с идеята, че ще спят в хола  Mr. Green
Оставих малките в майка ми докато се изремонтираме и като отивам Мони вече казва "дада" на дядо си, а като видя баща си и като се разкрещя с пълно гърло "та-те" - много милно ми  стана. ...Казва също и "айде" като иска нещо или като тръгваме на разходка, явно обаче мама и бати ще трябва още да си поизчакат реда  Sad
Вече държим шишето и пием сами, седим на земята или играем седнали в кошарата понякога повече от час - особенно ако бати ни забавлява  Laughing Опитва се да върви и като отидем на площадката почти не седи в количката - не ще и на ръце, трябва тя да върви където реши. Много обича да се люлее на люлките, да се пуска по пързалката и да рови в пясъчника - в редките случаи в които и разрешавам.
 Вчера бяхме на консултация - този месец от към килца сме наддали много скромно, само 150 г и вече сме точно 9 кг, на сантиметри сме качили 3 и вече сме 71 см.За мен сме в нормалните граници, баткото все беше извън таблиците като бебе и все се притеснявах. Утре сутрин ще ходим да ни бият манту, защото нямало положителна реакция от предния път  Cry Стискайте палци да мине леко
Айде лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт