ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 192
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Днес на 5ти август направихме 5 години с мъжа ми   Two Hearts,искам да ви го похваля с подаръка му,картичката сам я е правил и написал стих ,книгата сам я е правил след вечерните му смени в къщи докато аз съм спяла и това цял месец работа ,и снимката я е уголемил и е слoжил в рамка(ще я сложим в стаята на Елла).
Толкова много ме разчувства днеска че ...нямам думи  Kissing Heart.
Книгата е направена във връзка с раждането на Елла,със снимки и факти от зачеването и ,бременноста ми и раждането.Значи това са 20 страници(показвам само 4ри от страниците че другите няма как),е как да не го обичам тоя мъж,не е въпроса в работата ами мисълта и любовта която е вложил за да ги направи тези неща.
А аз се отчетох с една блуза от "Abercrombie & Finch" ама  Confused ...еми няма как  да се меря с неговия подарък -  е поне много му хареса блузката и добре му стои smile3521 .Днеска сърцето ми тупти с бястна скорост...ако не се отчета утре значи съм умряла от любов. newsm62  loveuuu

======

PS.Мамунка заспа и отивам да правя на тати любимото му БГ ястие-баница със спанак,понеже не готвя често...даже изобщо Embarassed та ще го изненадам като се прибере. thumbsup

# 136
и понеже съм в супер настоение ето ви снимки да ни видите:

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 17:56 от victoria

# 137
  • София
Добро утро!

Ееее, Вики, БРАВО!!! Честита годишнина, още много-много такива прекрасни дни да имаш занапред!!!  newsm51

Снимките са върхът, много сладка двойка сте!!!  smile3521

Браво на отбор декември'05 на 'похода' в София - малко на брой, но съществено по значение представяне, момичета!  smile3501 Тук цял ден пЕче яко, та бях много изненадана, когато чух по новините какви ги е дробило в София...  newsm09

Да се похваля: Надето казва 'чао'  wavey : повдига си ръчичката и започва да си свива и развива юмручето. Душичка!!!  newsm03

Ами, и аз засега ще ви помахам  wavey , пък после може пак да се включа.

# 138
Вики и ти ще ми разправяш, че не изглеждаш като холивудска звезда  Crossing Arms И ти и мъжа ти сте много, ама наистина много хубави. Чудесна двойка сте. А подаръка, който ти е направил - това е най-милото нещо, най-страхотния жест, който съм виждала някой да прави някому. Когато започнахме да излизаме с мъжа ми като гаджета и той ми направи нещо подобно, но доста по-скромно - една картичка. ТСъпругът ти явно е искал да ти покаже колко е щастлив, че те има до себе си, че си имате Елла, но ти си го знаеш де. Поздравелния за страхотния подарък   bouquet .
И докато не съм забравила:
Честита годишнина newsm51

# 139
  • Добрич
Божеее, Вики, нямам думи.....
Първо, Честита годишнина! Много щастие, много любов и много спокойни и късметлийски дни!
Второ, Подаръка е повече от невероятен и много мил. Супер мъж си имаш и то доста  романтичен. Браво на него! Да го похвалиш!   Peace
Трето, На снимките направо сте като от списание. Много ме кефите както поотделно, така и като двойка. Много сте чаровни. Пупупупуп Занимавате се със скално катерене, така ли?  Wink Екстремно е - Бравос още веднъж!  Hug  bouquet

Аз като видях постингите на Вики и нямаше как да не се включа!  Laughing
Зечова, много ми хареса вашата прахосмукачка. Много сладка да знаеш!  Wink Hug
Ние продължаваме с ремонта и с огромната бъркотия, но няма как.  Mr. Green

До скоро!   bouquet

# 140
  • Бг-мама
Зрасти мами
Вики честита годишнина и от мен много любов и здраве ви желая а повече да не съм чула че не се харесваш та ти си прекрасна и в прекрасна форма .Много мил жест от страна на съпруга ти от такива да не се оттървеш...
Е Кокита ти много ми вдигна самочувствието ама хич не съм слабичка -60 кила към  #Crazy #Crazy #Crazy а някога бях 54 ах мечти.
Къдрокоска дано ремонта по скоро да приключи и да седнете да отдъхнете в новото жилище пък може и форумски гости да посрещаш в него след време Laughing
Мимиска браво но Надето за постижението wavey Ей умнички са ни дечицата дано все така да ни радват.
за похода нищо не разказвате що така бе хора и ние искаме да знаем.....

# 141
Момичета, днес Сисинка се изправи от легнало положение и седна самичка  Hug Много съм горда с нея Heart Eyes Просто исках да ви се похваля и аз  Blush
Мимиска браво и на дребосъчето за постижението. Peace

# 142
  • Добрич
Ейй, Дани, Браво на Сисито за умението! Hug Peace
Мимиска и на твоето гълъбче Браво!   Peace  bouquet
Зечова, може би още седмица, седмица и половина и се надявам да си отдъхнем в "новото" апартаментче.  Wink

# 143
здравейте мами,
въпреки целия ми ентусиазъм вчера не бях. но пък за това бях дежурна в тоалетната. почна се петък вечрта и свърши вчера вечерта. резултата е почти 3 кила по-малко и сега едвам гледам. но гледах новините вчера и видях, че все пак е имало мами с бебоци  Hug браво на нашите момичета декември '05.

вики - честита годишнина. да сте живи и здрави и много щастливи  Heart Eyes подаръка ти наистина е чудесен, а жеста невероятен, мъж ти получава червена звездичка на таблото и потупване по рамото. и ти изглеждаш направо жестоко, и какви са тези неща: не се харесвам на снимки!!!

сега ви целувам и прегръщам и отивам да полегна пак

# 144
  • Пловдив
Ехо,здрасти!
Вики,честита годишнина!Да сте живи и здрави и все така да се обичате!Много трогващ подарък.Много сте красиви на снимките.Аз си спомних ,че на снимките по време на бременноста беше много сладка и се чудех защо в предишните си постинги пишеше ,че не искаш да се показваш.
 Дани,браво на Сиска за изправянето!
 Браво и на Надето за:wavey: wavey!
Ланг,много се смях на Николушка.Сам ли си стана от гърнето?
Зехова ,сташен сладкиш ,а прахосмукачката ти е върхът!
Елси, честито за почивката, дано да си прекарате страхотно!"Честито " и на бабата,която ще се грижи за алпиниста Стени ,докато ви няма Grinning
 Къдрокоска, и аз ви пожелавам много приятни емоции в подновеното жилище!
Правде,Калина е много сладка с тази зъбата усмивчица!Много е пораснала и се е разхубавила още повече!Да е жива и здрава!

Хотмаме, и аз много се забавлявам с постингите ти.Много ме кефиш да знаеш!
 Да кажа нещо и за нас.Дълго време не съм писала ,защото цяла седмица си бяхме само със Стилиян.Като разбрах ,че мъжа ми няма да го има и си викам "кофти ще ми е ,но поне ще се грижа само за едното бебе и ще имам повече време за почивка и за форумче"Да ,ама не!Лигльо направо ме побърка.Много рев,много глезотии,няма кво да ви разправям.Вчера пристигнахме на село и сега си почивам активно.Щурчо се забавлява с многото баби,лели,батковци и каки.Много е послушен тук,но като ме види или чуе и започва да мрънкоти и иска да го взимам.
 В сряда бяхме на консултация вече е 9 кг. и 72 см.Пораснал е с 550 гр. и с 2 см.Докторката каза ,че няма да има зъби скоро,но днес му бръкнах в устата ,защото захапа едно голямо парче диня и ме драсна ,май се е подало малко от зъбчето.
Гърнеимаме ,но не сме го ползвали,той обикновено си върши работата по време на ядене.Трябва да се храним на гърнето Mr. Green
 Не пасирам,защото въпреки че няма зъби дъвче много старателно .Естествено ,когато му давам плодове или манджи продуктите са много ситно нарязани или настъргани на ренде.Вече , както ви казах взимаме храна от кухнята и много му харесва ,изяжда си всичко.Предпочита супички и манджички и вече се мръщи на пюретата.
 Прави някакви смешни опити за лазене,вече е малко по-добър.Мисля ,че тук на село ще се научи ,защото стои повече време легнал , в къщи на леглата и на пода имаме трънчета Mr. Greenи трябва да виси на мама на ръцете.
 Непрекъснато подскача и се върти.Подскача на краката като на пружинки ,като едновременно с това ръкомаха ,върти си главата и се плези.
От няколко дни се опитва да прави като кончето с езика,но невинаги му се получава ,по-често излиза цъкане с език.
 Ох,хайде ,че пак се поотнесох.Сега сигурно ще се включвам по-често,ако нета е добър.Чао!Много целувки на всички!
 Май нещо съм пропуснала,за какъв поход става въпрос?
 Лилит,писали сме заедно.Вирусче ли пипна или нещо от храна те хвана ?Радвам се ,че си по-добре!Намери ли детегледачка за Адрианка?

# 145
Глория за Виктория! МНого красота и нежност, много нещо! Честита годишнина и да го карате така до 50тата!

Лилит, много жалко за тумбата ти:( Дано си по-добре скоро!!! На сестра ми цялата фамилия е тръшната от тоз вирус.

Тане, утре сме на консулт да видим дали ви гоним по мерки, официално вече мисля, че отглеждаме теленце, а не момиченце...

Дани да наградиш Сиска, голямо постижение!! А ние застанахме на 4 крака?!?! Имаме отправно положение за лазене, ако не самото лазене.

Зехова, приемам - идвай у нас с момчетата, прахопищялката и тортата и ще се разберем за другото Heart Eyes Айде, че съм заслабнала нещо хохо. А ти стига се коси, че си 60 кила -родила си едно котило деца и си висока! Аз има да драпам надолу да стигна 50 кила (идеалните според калкулатора), ама ги виждам през крив макарон тез цифри Sick

Нашето гардже рошаво ни сбръчка от смях - от три дни смуче левия палец и си дърпа косата с дясната ръка едновременно и го повтаря през час?!?! ето така

днес прекарахме целия ден на разходка и ша падна от умора. готвим се за жегите по софия и плевен. маненката е уредена със забрадка  hahaha

лек седмица мамита!

# 146
  • Пловдив
Здрасти!
Нямам търпение да ви се похваля ,че и Стилиян вече е в отбора на озъбените и то три дни ,след като доки каза ,че скоро няма да имаме зъбче.Почти не усетих как излезна това зъбче,е малко повече мрънкане ,но той си мрънка постоянно за нещо ,така че не го броя.
 Хотмаме, и сегашните и предишните снимки на Рада не ги виждам.И не обиждай хубавицата,къде го видя това теленце ,много си е хубавка тя!

# 147
  • В центъра на Вселената...
Мами, включвам се само да ви се оплача, че ме тръшна проклетия вирус.Сега съм много притеснена за малкия.Дано му се размине Praynig и да не го прихване от мен Tired
Стискайте палци
Sad

# 148
Здравейте и от мен!
SI-SA ох, мила много гадно с тоя вирус Sad Дано бързо се съвземеш и бебо да не го докопа Praynig
tane ЧЕСТИТО ВИ tooth!!!
hotmama73 аз ,защо не виждам снимките Crossing Arms?
Dani_na_Sisi БРАВО на поредното декемврийско акробатче smile3501
victoria ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ Simple Smile
 А за снимките, като ги гледам определено си личи, че много, ама много се обичате Wink Simple Smile Съгласна съм и с това, че сте като холивудски звезди (КРАСИВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ) ДАНО ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЛЮБОВТА ВИ НИГОГА НЕ СВЪРШИ!!!!
 Ние с мъж ми сме заедно от 13 години и имам чувството, че май  парещата страст която изпитвахме един към друг , малко се е поизпарила. Това малко ме натъжава Sad  Айде да не навлизам в тая тема Wink
  Бебуна много ме тормози тия дни Confused много е кисела, реве , мънка , а освен това доста се е разлигавила и малко като нещо не и се угоди започва едно цъканееееееее #Crazy УЖАС!
Май сме прекалили с гушкането ThinkingА най- смешна е като и се скарам hahaha- аз и се карам, а тя тъничко се усмихва маймуната, та като я видя ме избива такъв смях Joy
   Ами айде ставам, че ме дърпа за крачола и усещам как започват да я избиват балансите, че не и обръщам внимание. Ей сега ще нададе воя Grinning
         ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ Heart Eyes

# 149
СИСА стискам палци за бързо оздравяване!!!

Коки, абе много хора са така със страстите. Зависи от тях самите, от обстоятелствата...Не е трагедия обаче ако имаш по-малко страст и по-силно проятелство:) Рада също е ужас кисела и съм в чудо как да я гледам с едно око и една ръка, а с другото да събирам покъщнина..

Оле мале Рада се хвърля отвсякъде вече, научи се да се изправя на лицева опора...Ето снимките:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ivo_ivanoff/album?.dir=4351&.s … com/ph//my_photos

Тане, мерси, ама ей сега като идем на консулт ще видим колко е хапвала:)

Ох, милата ми бебка, само я мъкнем като куфар:)

целувки от нас

Общи условия

Активация на акаунт