,искам да ви го похваля с подаръка му,картичката сам я е правил и написал стих ,книгата сам я е правил след вечерните му смени в къщи докато аз съм спяла и това цял месец работа ,и снимката я е уголемил и е слoжил в рамка(ще я сложим в стаята на Елла).Толкова много ме разчувства днеска че ...нямам думи
.Книгата е направена във връзка с раждането на Елла,със снимки и факти от зачеването и ,бременноста ми и раждането.Значи това са 20 страници(показвам само 4ри от страниците че другите няма как),е как да не го обичам тоя мъж,не е въпроса в работата ами мисълта и любовта която е вложил за да ги направи тези неща.
А аз се отчетох с една блуза от "Abercrombie & Finch" ама
.Днеска сърцето ми тупти с бястна скорост...ако не се отчета утре значи съм умряла от любов.

===
===
PS.Мамунка заспа и отивам да правя на тати любимото му БГ ястие-баница със спанак,понеже не готвя често...даже изобщо

Тук цял ден пЕче яко, та бях много изненадана, когато чух по новините какви ги е дробило в София... 
: повдига си ръчичката и започва да си свива и развива юмручето. Душичка!!! 
И ти и мъжа ти сте много, ама наистина много хубави. Чудесна двойка сте. А подаръка, който ти е направил - това е най-милото нещо, най-страхотния жест, който съм виждала някой да прави някому. Когато започнахме да излизаме с мъжа ми като гаджета и той ми направи нещо подобно, но доста по-скромно - една картичка. ТСъпругът ти явно е искал да ти покаже колко е щастлив, че те има до себе си, че си имате Елла, но ти си го знаеш де. Поздравелния за страхотния подарък
.

Екстремно е - Бравос още веднъж!
Просто исках да ви се похваля и аз 

и да не го прихване от мен 
!!!
А най- смешна е като и се скарам