ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 193
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Дани, за зъбчетата, на Калина дълго време и бяха съвсем мънички и бавно пробиваха.
Елси, не ти завиждам хич - разбирам те напълно! А вица е мнооого добър! Joy
Голяма жегааааа #Crazy, добре че ще се разхлажда!
Иначе сме добре!
Бързите крака спят сега, отивам да приготвя нещо за довечера за хапване!
До по-късно!  bouquet

# 121
  • Добрич
Привет от мен!
Доста време не съм писала, но чета редовно. Нямам никакво време с този ремонт и всичката бъркотия наоколо. Покрай дограмата решихме да си оправим и хола, че за него, банята и коридора все няма пари и време, но сега вече поне хола ще е наред.  Laughing Можете да си представите в какъв бъркоч сме в момента и навсякъде прах - не ми се мисли даже..... Mr. Green
Елс, последните снимки на моето приятелче направо са страховити.... Mr. Green Какъв щурчо си отглеждате....не е за разправяне.  Heart Eyes Hug Да ви е жив и здрав. Напълно те разбирам как се чувстваш и защо нямаш време за форума, но да не те отчайвам, но и по-страшно ще става.... Joy Само здраве да е.  Peace Много се кефя и, че ще успеете да си почините дори само и за 3-4 дни. Браво!  Hug  bouquet
Правде, Кали с тези зъбки на снимките е направо бонбон. И как е пораснала само..... Hug  bouquet
Галче, страшна си мацо на снимките на плажа. Аз нали ти казах, че си се вталила страшно много.  Hug Heart Eyes  bouquet Да ви обадя и една тайна, момичета за Галчето - сега е дори по-слаба откак е забременяла.  Wink  Party
За пълзенето ние не го владеем, ама хич и си мисля, че няма и да пролази, щото само иска да е прав и на ръце, а то така няма да стане.  Joy
За гърнето, мисля тези дни да взема и да видя какво ще прави Борис на него.  hahaha Мисля си, че на този етап ще е само ако ние уцелим момента - нищо друго няма да може да се постигне. Твърде са малки още, но ще пробвам.  Laughing
Зехова, честито ви фото и да правите само страхотни снимки. Много добре изглежда сладкиша, ама в момента съм в пости и хич и не ща да гледам такива сладости.  Joy Много ви е сладко семейството. Пупупуп  Hug  bouquet
Спирам, че трябва да почвам да готвя нещичко зе вечеря.   bouquet

# 122
 Хотмаме .. сега съм хубаво сутрешно разсънена...раздрах се да се хиля на твоите велики писания Joy Joy Joy, и особенно на тези за мъж ти-ха честито му за повишението де Money ама какви 25 годишни какви 5 лева Laughing...това ако ми го пльосне мъжа и смятаи че е пътник - ама и вие сте с по млад татко като нас ,мъж ми е на 29...нямам търпение до Март та да го посрещна подобаващо в 3тата десетилетка Mr. Green.
За детегледачката аз споменах наскоро,много си я тача нея и ще и следвам примерите...в миналия епизод тя учеше едно хлапе да ходи на гърне и му залепваше едни лепенки със smily face всеки път като ходи,еми това беше достатъчно...на едно дете му трябва много малко за да следва това което се иска от него.И възпитателните и методи ми допадат много!
За чистенето и аз успявам да докарам подреден и чист дом ама да живеят всички занимавки в къщи и най вече това че си ляга в 8.30 та мога да посвърша туй онуй преди да си легна и аз в 1 .

Цитат
случвало ми се да заспя докато вечерям с несдъвкана хапка в устата?!?!)

е такова чудо не съм и мислела че е възможно Shocked,аз понеже съм от трудно заспиваещите та това ми се вижда почти нереално.

елси...и аз се разбих от снимките #Crazy ...ама тои верно е един малък худини...че се измъква от количката добре ама къде е тръгнал да се катери по облегалката...малee ,а там в креватчето изправен направо ми идва да го глътна,такъв е сладур!Честито за моренцето пък наи хубавото е че ще успeeте сами да идете,ударете го яко на романтика че не се знае пак кога.

Зехова...ама малкия ти е одрал кожата а десерта изглежда  много вкусен..къде я рецептата  chef

правде..много сте сладки бе ама тя е готова да ръпа морков като я гледам Wink

маи забравих да пиша нещо ама съм го записала това от 2 часа...хотмаме не мога да видя снимките на Рада (може и от нета да е нещо)...айде по къцно пак ще пиша

,ааа забравих Елла прави муцунка от около 2 седмици а сега вече се и научи да я прави като и кажа а от вчера викаме -да да да -непрекъснато ,та татето се е разтопил вече Mr. Green.тука нали daddy е тате,а малките по принцип казват - Да да-  на тате като са бебоци та затова.

# 123
здравейте мами, ето ни и н ас за един бърз пост преди баня

вики - блязя ви за раното заспиване - адрианицата нощем ми спи между 11 и 7:30, а обикновено между 9 и 11 вечерта ми е на ръцете, щото вече е кисела и иска гушкане.

гърнето - много спорен въпрос. има 2 основни теории - едната е както са казали бавачките от предването (и тук го даваха по някоя от кабеларките, не е истина на какво са способни тези жени) детето трябва да почне да разбира и да контролира какво прави. другото е, че леко и постепенно трябва да се свиква какво къде да прави. и двете имат плюсове и минуси и всичко зависи изцяло от детето, така че всяка майка си решава сама.

хотмаме, аз ще съм в софия, така че ще ти пиша на лични - а за миенето - че трябва да бъде често, по възможност при всяка смяна на памперс и отпред-назад, а зехтина е за "смазване" на момичешките гънки, за да не се възпалят и подсекат. особено в жегите при всчка смяна на гащи  капвам на маймуната една капка зехтин и никога не ми се е подсичала до сега.

ЕЛСИ СТАНИ ТИ Е ВЪРХА!!!!!!! направо бие всички рекорди, адрианицата ми е една малка мърда мързелана в сравнение с него. да ти е жив и здрав

забравих да се похваля, че преди няколко дена си ре-пирсинговах пъпа  Mr. Green

айде цунки, че отивам да къпя беборанка

лека и по възможност прохладна нощ

# 124
малииииииииииииии, лилит сериозно? не те ли боли мари??? аз като си пробих носа преди 3 години и ми стана адски гадно като чух "пук" от пробиването. кефеше ме, ама много поддръжка за против възпаление и тя ми се изгуби и обецата на морето, та си зарастна...сега си имам само една малка татуировка:) Вие не спите много хич май! Не си ли пробвала по-раничко да я слагаш или така ти е удобно? Много ли спите през деня? (купи си тапи за уши за като се видим и само ми кимай:) Мерси за женската информация! Ние май само веднъж сме били подсечени зимата.

ЕЛС! печелите по точки срещу целия отбор! абе какво го храните това детенце, та се кетри с такава страшна сила?? паднах от стола. ууууииииииии. Мъжо много ти оцени хумора!!!

Вики, ние сме леко алтави с Иво и си говорим глупости постоянно. Малко сме като стара женена двойка (е, да де, от 10 години живеем заедно), та си пускаме тъпи смешки:)

Бгбубу, нов прякор имаш:) Значи ли нещо? как е Нефо? Малкия мравчо-манекен.

лека ви нощ и лек уикенд!

# 125
Мами, включвам се с малко off по отношение на маминските теми -
та тъкмо тия дни щях да питам някой има ли татуйровка или пиърсинг, ама вие доброволно я зачоплихте темата и сега и аз ще се набъркам в нея  Mr. Green  Исках да ви кажа, че си харесах една татуйровка и ми се ще да си направя отзад на рамото - ето я

Малко е дребна картинката, ама за по-голямата искат 40$. То и тоя дребос трудно го копирах, имат разни ограничения, но се набърках в сорскода, та да мога да ви я покажа.
Хотмаме твоята какво представлява?

# 126
Набързо ЗДРАСТИ и от мен!
Няма какво да се похвалим. Малко поскитахме из балкана , ама няма начин в тая мор не се издържа Confused
  Елси бях сигурна, че моренцето няма да ти се размине Simple Smile Приятно изкарване Peace А Стени, няма да го коментирам (уби ме това сладко хлапе с неговите стойки hahaha Joy)
 Галакси В  СТРАХОТНА ФОРМА СИ  Peace Peace PeaceМа и банския много ти тича Wink
Правде тая малка сладуна с тия зъбета е сама за реклама Simple Smile Peace
Дани много яка тая розичка, направо е супер а и много ще ти отива на нежното раменце Peace
Аз имам на глезена , но е временна Simple Smile Лятото си правя често такива временни на различни места,за да не ми омръзват.
Зехова, МНОООООООГО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАШ- БРАВОС!!! Peace
 И бебоците Смонка и Надето и Елла и...... абе всички са СЛАДУРИ!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes
Ма то няма нужда да се коментира ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ СМЕ № 1(мами и бебоци) Peace Wink Simple Smile
 Лягам, че вече клавишите двойни ми се виждат Sick Shocked
           ЦЕЛУВЧИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

# 127
Елс как успя да снимаш пъргавелко?Simple Smile Николушка прави абсолютно същото, но ръцете ми са заети да са наоколо в случай, че пробва летене.

За гърнето аз съм ЗА, не ми тежи да го слагам след хранене, което дефакто през деня е 2 пъти. Напълно ми е ясно, че едва ли в близката година ще схване защо и какво да прави, но една нова игра, която може да доведе СЛУЧАЙНО до навика - за това имам време Simple Smile
Ето http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1007823 материал, за за едно голодупо дребосъче Simple Smile Ау, линка нещо не ми се получи.........Sad

Хотмаме - края на август съм на линия, би било чудесно да се видим.

Щях да забравя да се похваля - взела съм си изпита, Cambridge CAE. Верно с минимума, но то си е и отражение на положените усилия Simple Smile

# 128
  • София
Здравейте, мами & бебоци!

А пък ние сега ще черпим: Popcorn beer2    party023 Misc Baby Bottle  bigdance2
Леле, как си минава времето!!!  smile3521

Tada  Да са здрави & щастливи сладурчетата, които днес навършват 8 месеца!!!  Tada

Елс, да ти е жив & здрав атлета!!! Какво да ти кажа? Със сигурност (поне) в близките 13 години няма да ти е скучно! Wink

Хотмаме, много са ценни тези бисери с буквалните бързи преводи. Първенство държи засега следният лаф на един мой братовчед, живял само в Англия и запознат с българския език отгоре-отгоре: "влакът мърда".  Joy

Зехова, много хубава снимка! В много добра форма си наистина!  newsm10

mamma Успех на софийските мами в днешното начинание! Нали няма да забравите фотоапаратите? А къде се загуби Инетоnewsm78

С пожелания за един прекарасен съботен ден!!!
  love001

# 129
  • Бг-мама
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105335.0- Това е линка за тортичката за тези от вас които искат да си я направят и не се безпокойте въобще не е калорична.
Мимиска честити да ви е изминалия месец и мини денчето да сте много здрави и много щастливи моменти през новия месец.
За гърнето да ви кажа че въобще не бърза и няма и да се пробвам -мисля че като е по голямо детето по бързо се научава и си спестявам нерви.Баткото му махнах памперса на 1.9 и се научи буквално за 2 дена и да казва и да седи на гърнето така че аз по късно ще пробвам.
Кокита благодаря ти за комплимента ама имам пусто още 6 килца които си ми висят още от първата бременност.
Виктория само ти и майка ми смятата е че Валентин прилича на мен -благодаря ти ще почерпя.
Правда теб да питам колко време след като ви излезнаха 4 зъба излезе и 5 че при нас нещо нещата замряха.
Елс юнака ти ще проходи много бързо да знаеш.............
Хотмама като ни харесваш толкова що не ме вземеш у вас и десерте ще ти правя Wink
Аз сега ви пиша а вие след малко ще се срещате егати ех дълбока провинция........
да разказвате после ............
Галакси приятна почивка и на вас.
По късно ще си вкляча пак .Чао за сега.

# 130
  • Бг-мама
Забравих да пиша че специално за щурчото на Елс предлагам заглавието на следващата тема да е -Декемврийското човече от количката излиза вече  Joy Joy Joy

# 131
  • Бг-мама
А това е новото ни прахусмукачка

Мого лека -7.600 многофункционална достига и до най труднодостъпните места и е почти безшумна.Не харчи много ток за 2 часа работа са и необходими около200 мл АМ .Като казах нова прахусмукачка разбирайте на около близо 8 месеца ама не е много употребявана от скоро я ползваме за почистване..... Joy Joy Joy Joy
Ще ме извините за постинга ама нещо изпростях Laughing Laughing

# 132
       newsm51 ЧЕСТИТО НА 8- МЕСЕЧНИТЕ ЗАЙЧЕТА! newsm51
Lang ти ме разби с тая снимка hahaha НЕВЕРОЯТНА Е!!!!  и ЧЕСТИТО ЗА ИЗПИТА Peace
Zechova И аз искам такава прахосмукачка Joy А за килата: КЪДЕ ГИ ВИДЕ БЕ Shocked та ти си супер слабичка Simple Smile
   Мамуната ме вика Mr. Green До после Hug

# 133
Язък, поход имало, пък ние се укрихме в къщи.
Някой да е бил? Впечатления, снимки?

# 134
Правдето, Женимама и аз. Това е равностметката от декемврийското`05 присъствие на похода. При това аз бях без беба - прибрахме се при първия дъжд и после се измъкнах без нея....

Общи условия

Активация на акаунт