http://www.youtube.com/watch?v=S6MTj8xdjio&mode=related& … ch=rachel%20brice
с вас, или поне тези от вас, които харесват танците
Но съм ти много благодарна за добрите думи и комплиментите. Напоследък самочувствието ми е градус под нулата. Не помня от кога не съм се поглеждала - ни грим имам време да слагам, ни епилатор скоро съм виждала (карам с бръсначката за по-бързо уж
.
Само го дъвче и това е. За сметка на това добре пие от обикновена чаша и аз въобще не съм се запритеснявала. В кайна сметка тия чаши са до време. Иначе много съм харесала от този тип магическите чаши на авент. Ама 14-15 лв за такова нещо не ми се дава, особено ако няма да се ползва.
Как няма да я боли. То аз се ужасявам, че тя дето го преживява милата, голямо изпитание си е.

- мисля, че са добре за жегата и също така и тези, че без сладичко не може

), докато седи седнала подскач много смешно и така се придвижва напред, понякога подкача и после се изстрелва и протегнати напред ръце, пльосва се по корем и почва да се хили.докато я държа под мишниците подскача на корема ми или на краката ми, но сложа ли я да седне вой на недоволство.
Сладурче
Правде искам да питам - на Сияна първите два долни зъба изникнаха като беше на 5 месеца и не са пораснали много още, при вас така ли е? Имам предвид растат ли бавно? 
Браво на момъка
\Много се радвам,
. И много благодаря за комплиментите 
) Страхотно изглеждаш на снимката с двамата малчугани
Малчото не изглежда въобще малък и слаб. А пък колко е висоооооооок
Да,долу-горе се харесвам,но чак пък страхотна и страшна
Все пак много ви благодаря
Честно казано не съм направила и едно упражнение откакто съм родила.Явно резултата е от дългооооото ми вървене по байрите.
После и аз ще ви напиша един десерт,супер бърз и лесен,без печене.

) Просто не си поставям цели и не се бия по главата, ами го карам на момента и така като не се панирам всичко се нарежда само
)

!

И как се е набрал само на последната снимка.И коланите не го спират.Станимирчо май много си харесва количката.Той още малко и ще проходи... Очите ти трябва да са на четири.Нашия пиклЬо даже не иска на Д-то да седи, все се катурва.Кашкавал и половина.