ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 177
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро ранно утро & лека и спокойна нощ!

Честита нова дограма, Къдрокоске! Много е гадно първите няколко дена с тези майстори & боклуци, ама си е съвсем различно после. Искам обаче да те предупредя, ако някой друг досега не го е сторил - след смяна на дограмата се оглеждай за мухъл...  smile3506 Много неприятен момент, ама това е цената като сменяме проветривите дървени прозорци с нови технологии.  smile3516 Освен ако не сте направили и изолация пътьом...

Елс, жалко за морето, ама може би все ще можете да забегнете за един т.н. разширен уикенд?   grinning039 fingerscrossed Знаеш ли, забелязах, че малко си състарила Стени в текста до лентичката Wink Или искаш да шашнеш бременните мами с мерките на бебето в 4ия месец?  preggo
(роден 3,25кг / 50см
на 17 юли 2005 - 8,7кг / 75,5см)

Ох, като чета как голички ви спят бебетата и благославям климата тук в Смолян - скрие ли се слънцето, настава една прохлада! Надето спи с гащеризонче с дълги крачоли и дълги ръкави и в спален чувал, зимен.  smihesorry , предполагам, че се препотихте, докато четохте, ама това е истината за нощите в Родопите през лятото!  newsm10

Пачи, направо се възхищавам на смелостта & ентусиазма ви! Дано да си прекарате чудесно и да имате само положителни емоции!!!

Лека и прохладна да е и при вас тази нощ! Сладки сънища!  Sleeping

# 46
  • Добрич
Добро утро от мен!   bouquet

Благодарим за дограмата. Дано ни е добре и топло с нея през зимата.  Peace Мимиска, имаме, имаме изолоция. Миналото лято това правихме.  Wink Peace

Днес имам два празника, за които ми е на сърце да ви почерпя! Наско има Рожден Ден става на 28 , а Борко Мини Рожден Ден - 7 месеца.   Hug Laughing Peace

Ето я и почерпката:

и и и накрая

Приятен ден!   bouquet

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 08:28 от kadrokosa

# 47
  • София
Добро нормално утро! Simple Smile

Честит двоен празник, мила Къдрокоса!!! Да са все тъй добри & смели и двамата ти юнака! И да са здрави, разбира се!!!  newsm44 newsm68 newsm44 

Честито ден денче на Маги на Пачикрак!   party006 Да е здрава и да изкара една страхотна & незабравима почивка на къмпинга!   newsm62

bigdance2

Е, Ели, в този случай сте комплектовани  smile3501 и направо нямаш търпение да дойде зимата, а?  smile3503

love001

# 48
  • Добрич
Ама, съм шматка.... Crazy

Честит 7 месец на Маги на Пачи и мнго здраве и щастливи игри на моренцето!    bouquet Hug

Мимиска, направо само това чакаме.... hahaha Joy

# 49
здравейте мами, ето ни пак на линия с кафенцето  kaffeetrmker_2, но вместо сутрешния вестник - форумчето чета  Mr. Green
пачи - хубаво да искарате на морето, топло време и спокойно море ви пожелавам, а и да не те юркат да бачкотиш

baloniчестит мини-ден на малчовците маги и борко baloni

и честит голям-ден на мъжа на къдрокоска - мила, нека те радват мъжете ти и само щастие и усмивки  moresmile

хотмаме - мерси за комплимента, добре че мъжо добре снима, че половината ми габарити са скрити (хехе ако няма рима - ощипи ма)  Mr. Green. а иначе адрианицата сигурно вече е 10 кила малиии как тежи това детенце  #Crazy и се е научила като я носиш на ръце да подскача - така ме е страх да не я изпусна  Sick

мимиска - при нас така се случи преди време, слагаме новата дограма и мухал до ушите, направо ми идваше да вия, но никой не се беше сетил да ни предупреди  #2gunfire

а сега две питания - питане едно: вашите бебоци зяпат ли телевизия? адрианицата си умира, най-се кефи на музикалните канали, на рекламите и на шапките на фокс лайф. ревне ли пускам фокс лайф и ако уцеля рекламките или шапките им тя почва да се хили с глас.

и питане две - софийски мами, не знаете ли за някоя готина, спретната и честна детегледачка, която търси дете за гледане?  че при нас нещата са страшни, аз спешно трябва да се връщам на работа,а няма кой да ми гледа детето. за наше огромно съжаление в работата на мъж ми нещата вървят много зле на пук на така наречената свобода на словотои подобни такива, в бг варианта явно най-важно е кой за колко си продава гъзягата! ох, извинямам се, ам апоследните дни направо не съм на себе си

айде толкова за сега

цунки & гунки

# 50
  • Бг-мама
Привет и о т нас ние сощи си дойдохме от морето и още не съм ви изчела така че ще ви пиша после пак. Съжалявам за преживяното от Борко и дано всичко да остане само лош спомен. Честита ни нова темичка много свежо заглавие браво.
Поздрави на всички пораснали и озъбили се дечковци на пролазилите също .Ние днес бяхме и на теглилки ама нищо не сме качили -ама как да е друго яче като половин месец беше болен.
Засега това е от мен че толкова багаж ме чака....

# 51
  • София
Здравейте  Hug.
Честит 7-ми месец на Маги и Борко!
Ние снощи се прибрахме и аз съм много щаслива,защото си имаме дете-герой.Не само,че издържа пътуването,ами ние не разбрахме,че има дете в колата.На отиване Дани спа почти през цялото време,а на връщане когато беше буден си играеше с една играчка или с предпазния колан.Жегата беше невероятна и на моменти Дани беше толкова мокър все едно е току що изкъпан.Пиеше вода като не видял,за цял ден изпи около 500 мл.Успяхме да му направим пасаван и аз останах много прятно изненадана от отношението на служителите в консулството ни.
Елс,наистина много е непрятно,че няма да ходите на море,особено след като сте се настроили за почивка.Дано да успеете нещо да уредите и да отидете поне за няколо дни.
Къдрокоске,честита ви дограма.
Лилит и аз с нетърпение чакам зъби,че понякога като започне да реве,хем не мога да го успокоя,хем на мен ми идва на нагорнище.
Хотмамче,умирам от смях rotfImbo като чета твойте постинги.Многоме забавляваш.
Пачи,приятна почивка  grinning039
За спането,в квартирата ни е около 29-30 градуса и Дани го завивам с един чаршаф,но той се отвива и така си спи,щото майка му като  легне и се сабужда само ако той промрънка Embarassed.
За гледането на ТВ,много обича да гледа и няма предпочитания към предаванията Mr. Green
Момичета,утре пътуваме за София.Ще си бъдем в България цял месец и аз съм много,много щаслива newsm44.Няма да мога да влизам във форума,защото нито мойте родители,нито на Ники имат интернет,така че чак като си дойдем тогава ще се включа Laughing.
Моя тел.номер е 0888/727994.Аз имам на Мъни и на Правдето,но ще се радвам и с другите мамчета да се запозная.
Пожелавам на всички,които ще ходят някъде приятна почивка,хубаво време и добро настроение.
Ами това е от мен  bouquet.

# 52
Хай! За набързо...
 newsm59 Честито на двамата мъже на Къдрокоса! Да са ти живи и здрави и много да те слушат! Wink
 nbirthday Честито и на Маги! Пачи, страхотно да си изкарате и никаква работа Naughty!
И ние не се завиваме като спим. Хвърлям му отгоре една пелена като го сложа в леглото, но тя е до 5 мин. най-късно изритана, а после изобщо не го завивам, защото като знам на мен колко ми е горещо въпреки, че спя без завивки, представям си и на него какво му е. И при нас в стаята е 28 градуса. Климатика е в хола, но за цяла вечер ме е страх да го оставям да работи, защото миналата година така се разболя мъжа ми. Докато спим наобед обаче си работи!
ТВ-то - зазяпва се и се хили на прогнозата на времето и по К1 и по БТВ. Другото май не му е много интересно, ама то за да гледаш тв трябва и да спреш на едно място, а как се спира не знаем...
Лилит, това за гъзягата е вярно във всяка една област в милата ни родина, за съжаление.
Мимиска, мерси за поправката! Не бях забелязала, че живея още в миналата година.
Уф, уж за малко, пък се унесох, а трябва и да се приспиваме...
После ще редактирам за красоти...

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 14:34 от els

# 53
newsm67     ЧЕСТИТО НА БОРКО И ТАТИ МУ! newsm67
         Да са живи, здрави и много да радват мама Ели! Wink
   ura ЧЕСТИТО МИНИ ДЕНЧЕ И НА МАГИТО!  ura
Марти приятно изкарване в БГ Simple Smile Peace
pachikrak ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ ! И всичко да документираш и после да покажеш!
Zechova чакаме отчет и снимки от почивката Wink Simple Smile
lylyth дано по- бързо да си намериш детегледачка и да е свястна, че вече почвам да ти съчувствам за неуспешното ти търсене Confused

# 54
  • В центъра на Вселената...
  WhaasupЗдравейте wavey
Тук вали ужасно.И едни грамотевициии  buria,дано Нефинце не се стресне, че тъкмо заспа .
Хотмаме,благодаря, че си забелязала Нефко.Сладурко си ми е той  perko Татито в понеделник ни направи голяма изненада и взе ,че се прибра за няколко дена. Като го видях, само дето не получих удар.Септември го чакаме пак да си дойде. И да се похвалим, донесе ни нова количка 1stroller
В началото на септември ще ходим на море.Тъкмо и малчо да поотрасне.
За завиването- и той спи без завивка.Пелената я търпи точно 5 сек. и до там.Започва да рита с крачета и докато не я изрита не мирясва  tongue2
Не се заглежда много по телевизора. Обръща внимание само на мелодията ,с която започват рекламите по БТВ. Заслушва се и по песни и музички. Умира да си играе с дистанционното и го има за вафла.Голямо гризане пада .
Много ме притеснява, че все още не иска до стои седнал.Ха съм опитала да го подпра с възглавници и започва един рев. Не иска и това е.Опъва кръста и все прав иска да стои.

Flowers SunflowerВесел празник, Ели!!! Честит ти рожденик и минирожденик Flowers Sunflower
 babydust7Весел мини-ден и на МАГИТО  babydust7

Бреее, ужасно време...

# 55
  • Добрич
Благодаря ви момичета, на всички за пожеланията!   Hug  bouquet

Марти, весело изкарванев BG и дано всичко мине без проблеми и само се забавлявате! Hug  bouquet
Бг Бубу, честито возило и със здраве да си я ползвате!  Peace
Зехова, добре дошла отново сред нас! Искаме снимки, ако сте успели да си вземете фото. Wink
Лилит, дано по-скоро си намерите свястна детегледачка и мамите от Софето да помогнат с предложения.  Praynig Praynig Praynig
За TV , ами и Борис зяпа като замаян на рекламите, музиките и анимационните. Като чуе детски гласове и веднага любопитно се заглежда. Така е и като е навън. Гледаме също и навсякъде където има коли, гълъби, врабчета и всичко дето скача, мърда, върти се.  hahaha Joy
Мимиска, как само ви завиждам - благородно за хладните нощи в Родопите...... Wink

Днес не дойде майстора зда замазва. Остана за утре.  Crazy

Хайде бай от мен!   bouquet

# 56
bgbubu при вас дъжд, а при нас мор голям. Симонка направи рекорд по плацикане в басейнчето hahaha Ама ние с баба и останахме без ръце Sick Не се коси за седенето- и ние  хич не щем да седим подпрени с възглавница, веднага се извива и ляга или се обръща.Не ще и не ще. Ама аз не се притеснявам, когато иска- тогава. Няма да насилвам детенцето.
 За телевизията не и е интересно, а като малка много зяпаше, сега не ще.  И на нас дистанционното ни е любима играчка Simple Smile Иначе музика слуша Simple Smile
 Ето някоя снимка и от нас:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=976256

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=976257

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 17:06 от kokita

# 57
Къдрокосеке, да са ти живи здрави двамата мъже и много да те обичат и радват!!!  newsm51

Честити навършени 7 месеца на Маги - много здраве и щастие на мъничето и неговите родители!!!

# 58
Аууу,кокита симонка е такъв бонбон,пък и колко и е пораснала косата - на 1вата снимка гледам имаш едно такова като басеин надуваемо дето слагаш детето да си играе в него,такова ли е -гледах ги подобни оня ден и се чудех да и купя ли на Елла.Ако е такова върши ли работа?

Свекъра беше на гости за 2 дена та затова зачезнах,не я беше виждал 3 месеца и каза че се е променила страшно много,толкова много и се радваше човека-много се кефих.

За държенето на ръце,внимаваите  Naughty,моята приятелка има страшни проблеми с гърба и ръката от това и наи вече защото я миеше след смяна на памперс-как ще се оправи милата не знам,то са масажи то са чудеса и нищо не помага-даже спряха маика и от работа да гледа бебошана и пак няма оправия.
Аз Елла почти не я нося на ръце ,местя я от активност на активност  по цял ден и така всичко е ОК и наи вече да е живо и здраво това чудо че без не го незнам как щяхме да я караме-----чао за сега че ще папкаме

# 59
  • в града на младостта
     KADROKOSKE[/,b],  чЕСТИТИ  ТИ малък  и  Голям рожденник, много  здраве  и любов  в семейството!  newsm51                                                                                         чЕСТИТ  7-МИ  месечко  на  Маги  на  ПАчИ!   Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт