Бъди здрава , весела и много, много щастлива

И честито мини ден денче на бебе Ели на мама Маша
Ние преди малко се върнахме от консултация- Мирелата е качила 200 гр и е пораснала с 4 см.
айде че се буди за ядене, по късно пак ще надникна
Да ни е честита и само хубави неща да има в нея! Лилит, направо умрях от смях с тези детегледачки!
количката, ами стои седнал вече доста добре, а в легнало положение -само като спи. Днес за първи път се хвана отпред за дръжката и се изправи.............голям кеф, че е открил нещо ново. за сричките- бръщолеви: дя-дя; ба-ба; ма-ма и мноооого обичаме да ръмжим, като мечоци! Абе този мой звяр е голям любопитко всичко иска да види и пипне. Започна и доста да се заглежда и в анимационни филмчета. момичета, искам да ви питам вашите дечковци откриват ли се нощем, защото ние не търим никаква завивка, колкото и лека да е тя, въпреки, че спи с боди-потник?
дОКАТО НЕ СЪМ ЗАБРАВИЛА чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИшЕЛИНчЕ! МНОГО
чЕСТИТО МИНИ ДЕНчЕ и на ЕЛИ! :bouquet Лека и спокойна нощ! 

А мъжа ми също има нужда от почивка, защото обикновено работи почти по 12ч. на ден. И всичко пак трябва да става по трудния начин (като повечето неща свързани със свекърите). А можеше да е станало отдавна, но заради ината на свекър ми, че не му се седяло вкъщи. Сякаш някой ще го върже там, нека си ходи пак, но като за разнообразие само. И много ме е яд, да знаете
.
Сега като казах "собствен бизнес" да не си помислите, че сме някакви пачкари. Не че има нещо лошо в това, напротив - иска ми се да не се налага непрекъснато да мислим как покриваме сметките, кое е евтино и кое скъпо и т.н. И за това съм още по-бясна! Бачкаш като луд, трепеш се и в студ, и в жега, и накрая се оказва, че изкарваш една заплата и това е. И тя да някаква заплата... Ама айде стига съм се оплаквала, надух ви главите!
а ето и още една 
.........
. обикновено като я преобличам и нещо ми потрябва я слагам на средата на спалнята и тя си рита(ше) кротко, докато аз взема нещото и се върна. вчера пак я сложих там, обърнах се за секунди да взема един лигавник а малкия бизон от гръб се обърнал по корем и от много ритане се придижила НАЗАД, краката й почти висяха от леглото и ако не я бях хванала в движение да се беше паркирала на паркета. направо
- ние вече имаме, но адрианицата не може още стабилно да се закрепи на него и следователно нищо не свършва там. обач като я видя, че се напъва да ака й свалям гащите и я хващам под бедрата да ака върху тоалетната (надявам се стана ясна методата
На Цигов чарк сме с Мимито, КАтя и Борко и смятайте на какво ни правят децата
Вечер си говорим сами
Симонка нощес хич не спа, въртя се, мрънкоти...3-пъти я преоблякох само и само да и по- добре, ама не и не
. И като се има на предвид, че в къщи не е чак толкоз зле 24 градуса ,а вън 34 , ама на пак не и е добре . Та така цяла нощ не спа, изпи 500гр вода и беше като бясно коте.
.
Какви са сладички и пухкавки всички ПУ-ПУ! 
Мнооооо гадно да му се не види
Ама все пак не го отписвай напълно, има още време до края на лятото и нищо не се знае

И нас ни предстой поредният ремонт
От 3 години се нещо правим, ремонтираме, абе пълна лудница без край.
мога ли да изям мирела, моля!? ми тя е като бонбон в розова опаковка!!!
Понякога старите са заклети егоисти:( Е, мечтай за другата почивка:)
Като отвориш албумчето влизаш през Вход с ime december парола bebeta. После горе дясно пише добави снимки и там почваш! Айде:)
Утре пак ще идва майстор, който ще измаже порутеното и готово. 

Пожелавам ти все пак да имате моренце тази година.