ДЕКЕМВРИйските хлапета лазят смело по паркета

• 11 175
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден на Мишелин
 newsm59   bigdance2  Tada
Бъди здрава , весела и много, много щастлива   bouquet

И честито мини ден денче на бебе Ели на мама Маша

Ние преди малко се върнахме от консултация- Мирелата е качила 200 гр и е пораснала с 4 см.
айде че се буди за ядене, по късно пак ще надникна

# 31
А нашето море окончателно пропадна  Cry  Cry  Cry...
Знам, че е доста егоистично от моя страна да ми е кофти за такова неща, но .... това е .... криво ми е и това си е Sad.

# 32
  • в града на младостта
         Едно  късно  включване и от  мен!   Laughing                                                                                     Дани на Сиси,  много добре си се справила  с оформянето на новата  ни темичка! newsm03 Да ни е честита  и само хубави неща  да има в нея!                 Лилит, направо  умрях от смях  с  тези детегледачки! Joy Joy Joy                                       количката, ами стои седнал  вече доста добре, а в легнало положение -само като спи. Днес за първи път се хвана отпред за дръжката и се изправи.............голям кеф, че  е открил нещо ново.                                                                                                                                           за  сричките- бръщолеви: дя-дя; ба-ба; ма-ма и мноооого обичаме да ръмжим, като мечоци!  Абе този мой звяр е голям любопитко  всичко иска да  види и пипне.                              Започна и доста да се заглежда и в анимационни  филмчета.                                                         момичета, искам да ви питам вашите дечковци откриват ли се нощем, защото  ние не търим никаква завивка, колкото и лека да е тя, въпреки, че спи с  боди-потник?  newsm78          дОКАТО НЕ СЪМ ЗАБРАВИЛА  чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИшЕЛИНчЕ! МНОГО txtloves                         чЕСТИТО МИНИ ДЕНчЕ и  на  ЕЛИ!   :bouquet  Лека и спокойна нощ!

# 33
Елси, чкай сега, я се дообясни, що пропадна? Как да не ти е кофти - ми ти не си от камък?!

Дани, ясно, ясно:) Ма да ти кажа, добре че бърбори, че познавам хора дето децата им на по 3 години не говорят и насериозно към бавното развитие школо са ги насочили??

Иии, Марти, готино за гърнето, ама кофти за пътя...Е, поне ще спирате. И ние тоз уикенд пътуваме и тук топло...За ръката - мани, уж правя гимнастики и мажа гелове, ама сакътлък:)

Майче, за колко време 4см??? Иииихааа!Тъмттидъм!

Оле мале, взех си на видео Гледачката Макфий с Ема томпсън и си го гледах сама. Детски филм. Е, да бъда честна Колин Фърт ми е слабост с тая крива английска усмивка:)

Напльосках снимки в албума. Слагайте повече да се видим:)! Честито Мишелина и Ели!! Heart Eyes

май да си лчгам, че грам не помня какво мислех да пишааааа,
  grinning012  sleepuu

# 34
  • Добрич
Добро утро!
Влизам да кажа, че очакваме майстори за дограмата. Ще я сменяме в целия апартамент и може би 2-3 дни няма да мога да пиша, ама не е 100% сигурно. Да знаете!  Laughing
Елс, миличка, що така с морето..... Cry
Майче, браво на момата ти за 4см. растеж.  Peace
Марти, стискам палци да мине по-леко пътуването, че като знам Борис как се поти в колата, щото нямаме климатик...... Mr. Green

Снимките после ще гледам, че сега тук трябва да се оправям, че отиваме у майкини. Laughing

Приятен ден, милички!  Heart Eyes Hug  bouquet

# 35
Ами обяснявам... Причината е работата на мъжа ми. Той работи заедно с баща си и брат си собствен бизнес. Но основната работа тежи на мъжа ми и баща му, брат му е там от най-скоро и общо взето се занимава само с разплащанията и др. счетоводни въпроси. Та от доста време върви кампания за убеждаване на свекър ми, че вече му е време да си даде почивка и да я кара по-леко (на 65год. е той), но той не ще и да чуе. Обаче сега го е хванал онзи гадния вирус, който тръшна и Борко на Къдрокоса, и така здраво го е покосил онзи ден, че дори припаднал човека. Както и да е, вируса си минава, но от припадъка си е ударил главата и има съмнения за комоцио. При всички положения ще се оправи като си почине известно време, но мъжа ми иска да използват момента и да го убедят да спре активната работа. Само че момента е и такъв, че сега им е сезона на тях (лятото се пият най-много безалкохолни и бира) и работата е много. А не е толкова лесно да се намери свестен работник, на който да може да се разчита за пари, контакти с клиенти и т.н. (защото сегашните им работници са само един вид хамали и за друго не стават). И докато стане цялата тази организация, цялата работа познайте на кой се стоварва. И лятото ще си мине. А майка ми даже отпуската си беше уредила. И на мен ми е гадно, защото така го чаках това море...  CryА мъжа ми също има нужда от почивка, защото обикновено работи почти по 12ч. на ден. И всичко пак трябва да става по трудния начин (като повечето неща свързани със свекърите). А можеше да е станало отдавна, но заради ината на свекър ми, че не му се седяло вкъщи. Сякаш някой ще го върже там, нека си ходи пак, но като за разнообразие само. И много ме е яд, да знаете #Cussing out.
Къдрокоске, лек ремонт! И нас ни чака (ще си правим парно), ама незнам точно кога и как ще бъде ужаса "майстори вкъщи".
Хотмаме, Рада все по-хубава става! И другите две госпоици не се дават! И аз ще сложа снимки, но като наснимам с апарата, че напоследък все го забравям и снимам с камерата на телефона, а снимка-та не качва такива снимки.
Марти, успех с пътуването! Ще се справите, поне пътищата са хубави.

newsm23 Сега като казах "собствен бизнес" да не си помислите, че сме някакви пачкари. Не че има нещо лошо в това, напротив - иска ми се да не се налага непрекъснато да мислим как покриваме сметките, кое е евтино и кое скъпо и т.н. И за това съм още по-бясна! Бачкаш като луд, трепеш се и в студ, и в жега, и накрая се оказва, че изкарваш една заплата и това е. И тя да някаква заплата... Ама айде стига съм се оплаквала, надух ви главите!

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 09:03 от els

# 36
добро утро и от мен
да ви се оплача мирелата вчера падна от спалнята, но слава богу не е висока а и от долу имаше едно одеяло което умекоти удара. Иначе сме на теракот и си представям ако беше на него.... А как се случи.... ами много ме заболя главата и легнах с нея на спалнята аз бях в единия край на леглото , а тя на средата и се беше унесла. И аз съм задрямала ама буквално за 2 мин. и в следващия момент чувам писък поглеждам няма е мирела на леглото, а тя на земята ( на одеялото) по очи. Е поплака малко но по скоро от уплаха защото няма и драскотина даже. Та така мойта щерка е вече малкла героиня  Mr. Green
Елси представям си колко ти е гадно за морето и не мисли че е егоистично това. И ние сме хора и на нас ни се иска да си починем и да сменим обстановката. Е дано по натам макар и за малко да може да се измъкне мъжът ти и да отскочите за няколко дена до морето
а ето сега и на мирела очите да покажа, както преди бях описала са сини , но незнам защо имам чувството че ще станат зелени, е времето ще покаже
а ето и още една
Еличка пожелавам ти приятно изкарване с майсторите и дано не се налага заради тях да си си по цял ден в къщи а да можеш и да се поразходиш
Марти отивате в любимия ми град , така ми липсвааа по някой път малко съжалявам че не съм там. Е такъв е живота може пък някой ден пак да идем да живеем там
ами мацко толко от мен за сега, по късно пак
лек ден на всички и слушкащи бебоци

# 37
здравейте момичета, добрютро и от нас. малко е късничко за добрютро, ама който нощем не спи доспива сутрин. адрианицата тая нощ горката се съдра от рев, по едно време засичах, че средно на всеки 40 минути се буди с рев детето и едвам го приспивах. и след 40 минути пак мааа-уаааа-уааа. и най-накрая към 7 заспа дълбоко и спа до 9:30. и аз с нея. да избиват вече тея зъби, че как ще става като тръгна на работа не ми е ясно, като сутрин ще ставам в 6.
хотмаме - много сте готини с рада, а колко ти прилича, все едно е една малка бейби хотмама
за снимките -  аз май съм много смотана, щото чак сега видях, че в албума има и снимки на мамите, а не само на бебчовците. и една моба имам - от къде се качват снимките? исках да ви покажа какъв бизон е адрианицата, обаче гледах, гледах и не разбрах откъде да я кача  newsm78.........
марти - дано дани да издържи пътя, но ако имате климатик и по някакъв начин му правиш сянка, ако слънцето го пече не би трябвало да има проблем. адица умря от кеф докато стигнем до морето, после следващия ден мрънка, явно вече нищо не се движеше.
елси - мила как да не се ядосваш!!! и ти си човек, а както разказваш мъж ти се спуква от работа, така че е нормално да искаш да сте заедно и да си починете малко.  мога само да ти пожелая в скоро време да отидете на почивка и мъж ти да си намери съвестен и свестен човек за помощник в работата, за да сте по-спокоини.
бела-дани - адицата непрекъснато се отвива нощем, а като и стане студено почва да писка и аз ставам да я завивам. сега е топло и съм я оставила с одеалце, иначе като е по-студено по същата отвиваща причина я слагам да спи с чувалче.
мамамая - много е сладка мирелка, една сериозна, до колкото й виждам очичките може и да се изменят с времето, нашите в един кратък момент бяха такива, а сега са зелено-кафеви, но беше отдавна, като още по-малко бебе.

за падането на децата - вчера за една бройка адрианица да ми се изпльоска от спалнята  #Crazy. обикновено като я преобличам и нещо ми потрябва я слагам на средата на спалнята и тя си рита(ше) кротко, докато аз взема нещото и се върна. вчера пак я сложих там, обърнах се за секунди да взема един лигавник а малкия бизон от гръб се обърнал по корем и от много ритане се придижила НАЗАД, краката й почти висяха от леглото и ако не я бях хванала в движение да се беше паркирала на паркета. направо  Sick
за ремонтите - много е гадно да имаш майстори. на наще им предстои и като резултат трябва да приютя адски много багаж, а може би и тях в къщи, как ще стане не ми е ясно, но все нещо ще мислим.

айде стига толкова за днес, че пак се олях......
цунки & гунки

ей за гърнето забравих  ooooh! - ние вече имаме, но адрианицата не може още стабилно да се закрепи на него и следователно нищо не свършва там. обач като я видя, че се напъва да ака й свалям гащите и я хващам под бедрата да ака върху тоалетната (надявам се стана ясна методата  Mr. Green)

# 38
Здравейте, милички!
За малко сме у свекървата, та използвам нета на племенника, за да ви изчета.
Благодаря за пожеланията за приятна почивка Simple Smile На Цигов чарк сме с Мимито, КАтя и Борко и смятайте на какво ни правят децата #Crazy Вечер си говорим сами Mr. GreenНо важното е, че са на чист въздух, времето е чудесно и те по цял ден са по поляните:)
Изпращаме планински целувки на всички!!!
КАто имам временце ще гледам да се включа с по-обстоен отчет от нашата така наречена почивка Mr. Green

# 39
Здравейте!
 Ох, при нас се мре от жега, ужас sweating Симонка нощес хич не спа, въртя се, мрънкоти...3-пъти я преоблякох само и само да и по- добре, ама не и не Scream. И като се има на предвид, че в къщи не е чак толкоз зле 24 градуса ,а вън 34 , ама на пак не и е добре . Та така цяла нощ не спа, изпи 500гр вода и беше като бясно коте. newsm32.
 Сега спи горе при баба и на хлад с климатика.
 И понеже ни нямаше няколко дни :
      ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ!!!
  Виждам много нови,свежи снимки БРАВО! Чудесни бебуни, ей Kissing Heart Какви са сладички и пухкавки всички ПУ-ПУ! Heart Eyes
  els чак мен ме е яд, че ти пропада моренцето Sad Мнооооо гадно да му се не види Sad Sad Sad Ама все пак не го отписвай напълно, има още време до края на лятото и нищо не се знае Wink Simple Smile
 Като чуя за майстори и ремонти, зле ми става  Sick И нас ни предстой поредният ремонт  Stuck Out Tongue Closed Eyes От 3 години се нещо правим, ремонтираме, абе пълна лудница без край. Mr. Green
  Не съм прочела всичко още , затова като прегледам всичко пак ще се включа.
   За сега ЧАО и целувчици от мен !

# 40
ох много се смея за адрианица и мирелата! ша ма простите, ама ми е ежедневие и като си ги представя едни висящо кифли hahaha мога ли да изям мирела, моля!? ми тя е като бонбон в розова опаковка!!!

как обичам бебета..днес видях една много готина мама с 4 (ЧЕТИРИ), ама кое от кое по-сладки. та тя даже се извиняваше на големите (4-5 год), че малкото (5 седмици) не му е добре в жегата и се налага да ги чакат за процедури. много добричка мама, че и изглеждаше страшно за жена била 3 години бременна!!!

тук почва буря. колко съм щастлива само, че реших да си останем у нас след 5 часовата разходка, а не да продължим към среща с приятелка. ура за дъжда! казват, че по-горещо лято в англия не е имало. софия е къде къде по жежка, ама тук не е свикнал народа! другото ми малко щастие днес е, че си намерих концертен албум на симпли ред срещу 25 пенса и е жесток! много ми вдигат тонуса. а и червена коса страшно обичам - като на мик хъкнал:) откарах го като на въпроси от лексикон хехехе.

Яни, успех на почивката и гледай да е малко поне почивателна!!

Елси, ми какво да кажа - УЖАС #Cussing out Понякога старите са заклети егоисти:( Е, мечтай за другата почивка:)

Лилита - айде да видим бизончето!! Joy Като отвориш албумчето влизаш през Вход с ime december  парола bebeta. После горе дясно пише добави снимки и там почваш! Айде:)

Кокита
- рада я хваща обратното постоянно е размазана и полусънена, та нощем всъщност й се спи, ама не може зарад дневно преспиване, ако ми хващаш тънката мисъл. Егати досадата жега!

Понеже киното е забравен лукс, днес ще гледаме Мемоарите на една гейша на видео и това е забавата:)

Пълзенето - днес малката ме срина! Открихме цаката на пълзенето - седнах на леглото със стъклена купа пълна със шарена салата и тя докато не се докопа до купата не спря! омаа ми авокадото и спанака:) после трикът проработи наново с малини, банани и мюсли. Малка ламя! Става много по-подвижна с всеки час! И май това й хаби енергията, че се мята да се кърми с една физиономия "давай тука или че се биеме", преди малко от припряност ми засмука шкембата и аз я стреснах с хиленето си хихихи.

цунки от нас двете мишелинчета лепкави

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 21:32 от hotmama73

# 41
готово, сложих ссанбимки 3 броиа от морето, ще направиа нови и ще я покажа маймуната бизон  Mr. Green

а хотмама я е ударил някой гръм Crazy съвсем. айде идай си в софия да те водим по изолжби тогазе

# 42
  • Добрич
Ха, добър вечер!
Съответно не се стърпях да не вляза и да видя днес кво сте си казали и да съобщя, че си имаме нова дограма.  Party Утре пак ще идва майстор, който ще измаже порутеното и готово.  Party
Снимките на всички бебони са много сладки.    bouquet Hug
Елси, мила..... и мен ми стана кофти за теб и почивката ви, но понякога и това се получава. Дано пък да можете да отидете към септември. Тогава е много по-приятно, защото слънцето не е толкова силно, а водата е супер готина.  Peace Пожелавам ти все пак да имате моренце тази година.  Praynig Peace Hug Heart Eyes
Хотмама, подкрепям Лилит за гърма. Направо си ми супер сладка с тези твои постинги. Продължавай все така да ни веселиш.  Hug  bouquet
Бела Дани, Борис мрози завивките и спи направо без тях, само по боди с къс ръкав. В стаята обаче е 27-28 градуса. Направо не се диша, ама ме е страх да пускам климатика докато спим тримата, заради малкия. Та, завивката му седи само на корема и кръста като се завърти.
Коки, къде пак хайманосвахте, че ви нямаше?  Mr. Green
Яни, представям си какво ви е с Мимито, ама все пак е смяна на обстановка, ако не почивка.  Mr. Green Поздрави на Мимито.  Hug
Хайде, ще спирам, че умирам за сън!   bouquet

# 43
Айде последно включване преди морето  Mr. Green (Елс, нищо лично  Mr. Green)
Дами, заминаваме за 4 седмици на къмпинг и много се надявам да не ме юркат да работя и да не се налага да посещавам интернет клубове. Ако все пак се озова на такова място, непременно ще ви пусна картичка  Mr. Green
По тази причина ще изпусна и срещата на 5-ти, но след 22 август съм на линия.
Днес цял ден пъшкам от Борковия вирус, и мъжът се сгъна преди малко, за сега само Маги е ОК и се надявам до утре всички да сме добре.
Поздрави на всички от мен, честито на патерици и честито за напред на всички празнуващи   bouquet

# 44
Къдрокоске, ха честита дограма! Да си шляпате много по нея! Ние, като вас спим само по едно боди с къси ръкави и това е, без одеало повечето вечери, ми иначе ще се задушат дребните! Мерси, ще гледам да ви веселя:)

Лилит, какъв бизон - такова сладкишче, бе мама, ама и ти каква си се спретнала и стегнала, ехеее, мама като слънце!

Ох, пердона ме, ама Рада малко нещо - дето вика поета "живот ли бе да го опишеш, живот ли бе да го разровиш, разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова" Та лека нощ ви желаем и отиваме на почистваща акция!

Ок, заспахме баш като след баня Laughing

Бгбубу, Нефито е станал много личен момък! Душичка. А таткото виждате ли го?

лека и прохладна нощ Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 22:58 от hotmama73

Общи условия

Активация на акаунт