), по-трудно й е, ако се държи само за предмет, но в леглото си е смела и затова вече смъкнахме нивото. Та при нас мисля ключовият момент беше да я оставя на пода, на по-твърдо и по-интересно място, за да почне да шъта околовръст.
Нашата принцеса започна да се обръща от гръб по корем около 6.5м. Въобще не и харесваше, но ние и направихме на пода пространство (опитваме се да следваме Монтесори) и след това вече нещата започнаха да се случват много бързо. Около 7мия м. Започна да сяда, след това пролази, сега вече се изправя, катери се по дивана (направили сме го на две нива като стъпала), опитва се да прави крачки като е изправена, но още няма сила. Даже и поръчах пиклър за рождения ден. Много бързо расте, направо не ми се вярва. Ходи на ясла вече месец и супер много й харесва, чак по едно време ревнувах, защото като види любимите си учителки и почва да се хили и да подскача от кеф. До сега не е ревала като я оставяме, надявам се така да продължава. Тук няма такова нещо като кухня. Жълтъкът се опитвах да го въведа няколко пъти и все нещо ставаше, накрая го въведох доста ударно - 1седмица 1/4, 2рата - 1/2 и след това започнах да и правя палачинки, филийки с цял. Главно го слагам в мъфини, в палачинки, и т.н., а не в пюрето на обяд. Тук даже ме съветваха да въведа цяло яйце, ама не посмях..но мисля да започна да и въвеждам белтък сега кати направи 10м. Още не съм започнала да въвеждам вечеря,предпочита си цокане. Бях слушала един семинар на Ася Демирева и тя препоръпва след 1 годинка, освен ако детето не си показва, че е готово. Ще я чакам да покаже, че е готова и ще и въведа. Препоръчани теми