Емоционален манипулатор

• 22 423
  • 412
  •   1
Отговори
# 240
А защо търпиш всичко ?

# 241
Сложи няколко скрити камери. Запиши го в блясъка му и после го покажи на всички, които някога биха го подкрепили.

Събираш му нещата и ги опаковаш и оставяш пред маминката му. Ама не ти лично - наемаш хамали и те да ги оставят на улицата пред майка му. Може и пред кофите на вашия блок, ама бързо ще бъдат прибрани не от него.

Сменяш ключалката. Слагаш СОТ. Каниш си някой, който да е с теб месец два - и който с плътен мъжки глас да му обясни че няма какво да търси при теб и от теб. И приключваш. Няма какво да търпиш. Особено в собствената ти къща.

# 242
Имате ли деца?

# 243
Изобщо не разбрах защо не предприеме мерки срещу този мъж?

# 244
Не знам, нека жената да каже. От какви последствия се страхува?

# 245
Джули, да не би да си зависима от вещества ?
Този какъв ти е ?
Извинявай, че питам така. Но само крайно зависими хора търпят такива издевателства.
Ти си жертва в класическия смисъл. Потърс помощ, момче.
Или пиши тук, всеки ще опита да ти даде сили и кураж. Никое човешко същество не може да допусне подобни уроодливи отношения. Никое.

# 246
Същите... И то без значение дали е мое жилище или не,  едно и също се прави навсякъде. Сот има,  прави си експерименти като се задейства какво става, след колко време какво става,  изобщо не се впечатлява или сякаш изпробва, но и сякаш не е той, а аз трябва да кажа че уж незнам да искам или каквото и да е да е по моя вина, че той вина няма...  много бих искала да има камери със звук, но няма да право така тогава или ще ги манипулира по някакъв начин,  както трие тайно от телефона ми снимки където съм цялата в кръв от ударите му по мен.... При един направен опит ми разбиха колата и ми е взето нещо което само освен мен знае и той. Като след това ме пита какво съм направила за случилото се... Известно време преди това в чат с негов приятел (той в чат с него ) чат който се крие както обикновено крие когато пише с кой какво пише,  той беше написал че ватокрсдец ще свърши работа..

# 247
Не пазиш неща на телефона си. Пращаш ги на приятели. Постваш ги в инстаграм. Правиш си един неотворен и в него всичко документираш. Слагаш камери и камерите със записване в клауда. Звъниш в полицията, правиш лайв във фейсбук. Не се оставяш на: той ще изманипулира всичко.

# 248
  • София
Продай апартамента и си купи друг, далеч от населеното ви място.

# 249
Изкарай си медицинско и ограничителна заповед.Дръж си колата на платен паркинг.

# 250
Момиче, взимай мерки. Всичко, което пишеш не е просто манипулация, а реална опасност, за живота ти.
Подай сигнал в полицията и се изнеси при близки, а този да си взима багажа от твоят дом.
Не губи време.

# 251
Ох, мила, звучиш ужасно, като да не си на себе си.
Искаш ли да се спасиш от тоя кошмар, преди да те е подлудил съвсем или дори да те убие?
Не каза имате ли деца.

# 252
Джули, да не би да си зависима от вещества ?
Този какъв ти е ?
Извинявай, че питам така. Но само крайно зависими хора търпят такива издевателства.
Ти си жертва в класическия смисъл. Потърс помощ, момче.
Или пиши тук, всеки ще опита да ти даде сили и кураж. Никое човешко същество не може да допусне подобни уроодливи отношения. Никое.

Не се притеснявайте за въпроса! Не!  Не съм зависима от никакви вещества! И никога не съм била до сега! Нито съм пушила нито пуша,  алкохол не пия,  газирано също, въпрос на личен избор, знаете.  Може някой дори да ме 'охили' за един вид светица,  дори и по мъже не ходя,  само с партньора съм и държа на връзката си когато имам такава. Обичам и искам  да има любов  и разбирателство и в без това трудният живот. Съм на принципа че дори хората понякога да нямат достатъчно много от нещо важното е да са единни,  защото в живота има и весела и трудни моменти.  Знаете ли дори не смея да кажа че съм възпитаник на юридически факултет не защото ме е срам оъ това,  а защото знсм че много че кажат 'е като знаеш как стават нещата какво чакаш', или ' е как тогава допусна такова нещо'?! Истината е че никой не е застрахован какво ще му се случи...  И дори и един мой 'ход' ако мога така да го нарека предприема ,  той освен обидите поредните физически неща,  всячески ме набеждава че съм 'пишман адвокат ',  че си фантазирам за всичко което ми е правил направил и прави.....изкарва мен престъпник а аз трябва да мълча...освен това ми взе ключовете за офиса бяха в чантата ми , трябваше да казвам че съм ги изтурвала в колата му,  а не се бях качвала, преди да тръгна за работа бяха в чантата ми и хоп докато съм в wc излезе преди мен и ги нямаше в чантата ми...иска 50 % процента от фирмата която направих...., съдружник.  Всичко сама направих птоектирах и сглобявах и платих ..

# 253
  • София
Как не ти дава да се къпеш и ти взима ключовете от офиса, но имаш интернет?

# 254
Извинявайте мили хора,  ако наистина звучат ужасно, но аз се чувствам ужасно.  До степен ръкава че не знам кога какво ще направи за какво кога ще ме обиди унижи навсякъде за всичко... На никой не го пожелавам това. Повярвайте ми. Благодаря ви на всеки по отделно до един че сте толкова съпричастни.  Това е всеки ден за всеки жест било  още с вдигането на ръката да започна нещо да правя.... Няма на кон да го кажа или покажа,  едва ли някой ще ме разбере...

Общи условия

Активация на акаунт