Чувствам се празен

• 15 094
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Автора си представя лудо влюбена в него моделка, която ще го преследва, свали, изпълнява всяко негово желание и ще го обича заради самия него.  Такъв филм няма.

1. Жените очакват уважение. Размисли от типа "хубава, ама не като моделка, значи не е недостъпна и ше ме огрее" обиждат. И всяка жена щом почувства такова отношение изчезва. Това за жената, която се полагала също е в тази графа.
2. Жените очакват внимание. Тоест е добре мъжът да положи малко усилия да разбере какво харесва жената, да и направи комплимент, да намери интересна тема за разговор, която ще я заинтригува. Очакват и той да е този, който им се обажда и той да е активния.
3. Очакват и мъжа да е уверен в себе си. Тоест да не прави трагедии, че са му отказали едно излизане, защото родата се изсипала на гости или защо примерно в компания момичето не е пърхало наоколо му постоянно.
4. Очакват грижа, може да е нещо елементарно, като да предложиш да я вземеш с колата или ти да си този, който ще пътува по-дълго с автобуса от двамата.

Тоест, за да свалиш една жена трябва да тръгнеш с нагласата, че тя е в центъра, всичко се върти около нея. Когато я свалиш и тя реши, че ти си нейното момче, тогава вече за нея всичко ще се върти около тебе.  И тогава чак ще получиш отношението, което търсиш още от първата среща.

# 106
Предполагам, че темата е бъзик и авторЪТ гледа сеир Satisfied

Ако темата е сериозна, някои хора ти са дали много глупави съвети и изобщо не ги слушай, ако питаш мен.

Конкретни жени много са му сипали на пича, явно нещо имат лични проблеми, а такива хора, принципно не е добре дават съвети на човека.

Ако, той се чувства добре може и на 40 да е девствен, негова работа си е.  Че вие виждате нещо проблемно в него не означава, че и за него е проблем. Много хора, даже и известни са изгубили девственост след 25,30, а то реално при мъжа няма такова нещо, като девственост.

Първо, изобщо не е нужно да има висше за да работи като програмист.

FragranceFanatic, на 22, взимах 3к чисти, много е вероятно да взима поне 2к, финансово може да предложи много, което и предимно се търси от повечето на неговите години. Не знам дали си наясно със заплатите в ИТ бранша.

Заговарянето на колкото се може повече жени няма да проработи, а само ще влоши нещата, по-добре потърси съвет в мъжки форум или по-добрият вариант влагай времето в друго нещо. За психотерапевт, изобщо не се занимавай с глупости.

Мислиш, че реално имаш проблем, а ти нямаш такъв, само си внушаваш, всичко е в главата ти.

Ако не излизаш много, вземи излизай повече, обличай се добре, има много канали в youtube, примерно https://www.youtube.com/user/AlphaMconsulting/videos

Отделно, че като ги гледам някои потребители, спорна работа колко социален живот имат, че да драскат по цял ден тука.

Реално някои жени тук ти дават такива съвети, че да те програмират така хубаво по удобен за повечето жени начин и да си те манипулират, както си искат. Все пак си програмист, мисли малко, логично Laughing Wink.

Виж по какви мъже си падат масово момичетата, около твоите години и защо си падат по конкретните типове и ще ти стане ясно.

Иначе повечето днешни момичета са толкова лесни, особено ако става въпрос за секс само, че не е истина.

Ако реално търсиш, сериозна връзка там вече нещата са по-сложни.

И да истинска любов има само по филмите, в реала, ако не им ходиш  по свирката на повечето, "любов" и "уважение" нанайси.

Гледай да растеш в кариерата, те повечето след време сами ще идват при теб, като почнеш да изкарваш още повече и да изглеждаш добре, почни да ходиш на фитнес, другите неща рядко се гледат вече в съвременния свят.

Аз лично не те съветвам да си needy, точно обратното, бъди по-недостъпен. В комбинация, ако си красив, добре облечен + пари, те ще почнат да те заговарят. Как се държиш е отделен въпрос. Жените в темата, казват според тяхната гледна точка как трябва да се държиш с жените, а тези, с които ще се срещаш, евентуално може да имат по различни разбирания.

Не виждам нищо лошо жените да го заговарят и да поемат инициатива, то по мнения на някои жени излиза, че жената нищо не прави в крайна сметка, а мъжа заговаря, плаща, обръща внимание, активен е , едновременно да прави много пари, то не може всичко, много са се вкарали във филма. Излиза, че едни неща са позволени да прави жена, а на мъжа не му е позволено.

Още повече ще е пагубно да ги заговаряш, при положение, че много от тях биват заговаряни, така че направи, те да те заговарят и поемат инициатива.

В крайна сметка, ако скъсат след време, той е на минус, тя на плюс. Плащано и е всичко, угаждано и е, тя само получава, а той нищо. Време, което е могъл да вложи да прави повече пари или хобита, които му носят удовлетворение.

Силно те съветвам да не взимаш на сериозно повечето мнения, иначе няма да се държат с теб, като с равен, а като  със слуга, който е длъжен да задоволява емоционални недостатъци на хора, които все някой им е длъжен с нещо.

Ако питаш мен си по правилния път. Работи повече, развивай бизнес и много не им отдавай значение Wink

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 04:53 от anonymous93

# 107
Цитат
Тайра, не съм ти обявил кръстоносен поход, отпусни се. Аз съм изпуснал този момент с годините ти. Симпатична си ми, но е нормално да се разминаваме по някои теми - аз съм с десетилетие над теб, можеш да ми отговаряш с Ok, boomer Smiley
Тук обаче ще си замълча, защото авторът е на твоите години и ти знаеш по-добре какво е положението. Аз само публично ще го ожаля, че му се налага да се занимава с днешните 20 годишни.

Какво ни има?

Букет от личностови разстройства и облъчване от социалните мрежи.
Всичко след 90-тарската култура и първи сезон на Секса и Града е gg.

# 108
Като прочетох "на всеки мъж му се полага жена" и "и на мен ми се полага жена" си помислих или че някой си прави шега, или че този, който си го е помислил, че чак да го напише, има сериозни дефицити.

На никого абс нищо не му се полага в този живот. Колкото по-рано се осъзнае, толкова по-добре. Някои хора нямат майки, зрение и здраво тяло, пък друг си мисли, че му се полагало нещо си. Всичко е по заслуги...Е, и доза късмет. Не всеки заслужава жена и не всяка заслужава мъж.

Авторът е на 22 години и би трябвало да е романтичен. Ако се раздава пресметливо, само защото после ще получи нещо си - секс или някакви други негови потребности ще бъдат задоволени, губи само той. Момичетата усещат това и бягат. Трябва да се раздава безкористно за някое момиче, после ще му се върне двойно, гарантирано.
И под "раздаване" нямам предвид "подкупване с пари, скъпи ресторанти и коли".

# 109
Пътят на anonomous93 също е един от начините - да стъпиш на пътечката към завършения психопат (по пикаперските форуми им викат Алфа мъжкари), от тия, дето са за трепане Grinning.  Ама казват, че те пък били най-празни.
Сигурно ще имаш един рояк от кръжащи загубени мушици, и секс ще има, но любов и връзка, едва ли.
Ти си преценяваш.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 11:07 от Анонимен

# 110
Попаднах на един текст и, кой знае защо, се сетих за тази тема.
Пускам го с препоръката да го четат само хора с чувство за хумор.
Весели празници!  Laughing

Скрит текст:
-   Много правилно постъпихте, че ни позвънихте. Ние ще решим проблема с Вашата самота. И така, Вие искате…
-   Момиче.
-   Колко романтично го казахте! Ще намерим, ще намерим…
-   Е, предполагам, че всички мъже искат момичета?
-   А, защо? Някои звънят и казват: искаме самец, силен, едър, агресивен, да се хвърля на гърдите ми и да ми подкосява краката!
-   О, Господи… Не, не, аз съм нормален.
-   Между другото по-едра ли я искате, или по-дребна?
-   А, все ми е едно, само характерът ѝ да е добър, да ме обича! Омръзна ми, разбирате ли, да се връщам в пустото жилище…
-   Повярвайте, нашите, кхм, момичета всички мечтаят за любов! Тях вече са ги изхвърляли от дома, те са се губили, живели са по мазета и канавки, събирали са се в глутници, понякога са нападали минувачите… Много от тях са били може би от добри семейства, но към тях са се отнасяли зверски. Били са ги, наказвали са ги, държали са ги гладни.
-   А… ъ…
-   Не се плашете. Ние сме ги излекували, ваксинирали, някои са кастрирани…
-   Какво?
-   Не, не, не всички, ако това за Вас е важно. Те ще Ви чакат да се върнете от работа, предано ще Ви гледат в очите, тихо ще спят в краката Ви… Макар че бихме Ви посъветвали да им сложите килимче в ъгъла.
-   Ама какво говорите, как е възможно?
-   Защо, това на Вас първата ли ще Ви е?
-   Но какво значение… Е, да, първата. Аз не съм красавец, не съм богат и съм много срамежлив. Първата.
-   Тогава слушайте професионалистите! Съдбата на нашите момичета е сложна, в отговор на грубостите могат и да ухапят, ако се задържите на работа – да се изходят насред стаята или да ви наръфат обувките, но на любовта и твърдата ръка ще отговорят с любов и преданост.
-   Извинете, Вие наистина ли сте клубът за запознанства „Приют на самотните сърца“?
-   Не, ние сме кучешки приют „Самотните сърца“! Нима Вие търсехте… ъ… Момиче? Истинско? Жена тоест?
-   Да, смешно се получи. Извинете. Весели празници.
-   Весели празници!
-   Чакайте…, а тези ваши… момичета… те наистина ли са предани?
-   Ама, разбира се!
-   Хм, знаете ли… аз все пак ще намина към вас. Така и така не ми върви със запознанствата… По-добре да ми наръфат обувките… Само и само да има кой да ме чака у дома.

# 111
Внимавайте с опитите да станете имунизирани към жените. Ако не успеят да ви препрограмират, то ставате мъжкия еквивалент на crazy cat lady, наричан на български "бекяр". Ако някой пита защо му е жена - ми затова, да го препрограмира, че иначе страшно. Буквално е половин диагноза, до цяла, и почти гаранция за социално отхвърляне, дори да е успешен човек. На младини-лесно; после става интересно.

Не си правя реклама, но имам някои успехи в грижата и изхранването на домашен програмист.

Ся, зависи и какъв програмист е, ако е Java - ОК, ако е Haskell, има голяма вероятност да си остане инсел.

# 112
Внимавайте с опитите да станете имунизирани към жените. Ако не успеят да ви препрограмират, то ставате мъжкия еквивалент на crazy cat lady, наричан на български "бекяр". Ако някой пита защо му е жена - ми затова, да го препрограмира, че иначе страшно. Буквално е половин диагноза, до цяла, и почти гаранция за социално отхвърляне, дори да е успешен човек. На младини-лесно; после става интересно.

да, важно е един мъж да излиза, да общува, да се среща с жени, за да се поизгладят ръбовете.
Иначе ще стане като наш Братан, безгръбначно мрънкало, на което все жените са му виновни.

Ся, зависи и какъв програмист е, ако е Java - ОК, ако е Haskell, има голяма вероятност да си остане инсел.
Laughing

# 113

Сирено, и защо е така?

# 114
Ако не е фалшива историята ти, по-добре слушай Тайра. Вземеш ли пример и акъл от мъжете тук, най-много да станеш женомразец Wink

# 115
anonymous93, не, не съм наясно с никакви заплати, от Марс падам. Laughing

Въобще не ме интересува, кой колкото си ще да изкарва, да има, да няма, да блъска, да се доказва, да е в микса, сещаш се "rat race". Аз си живея моя си живот и ми е супер.

Това че ти на 22 си изкарвал/ла(неопределен пол си, казват им "gender", можеш да се представиш) еди си колко, далеч не значи, че всички са така. Малцинство са тези - я мама, тате, фирмичка, връзки този-онзи, ала-бала, я в чужбина това-онова, я тук в БГ си продават гъза и блъскат на смени по 12 ч., ясна става картинката.
IT ти е сега, последните няколко години, модата и т.н., outsource инвазията. Това, че всички се бутат в този сектор, не значи, че всички са там. Да не вадя цифрите и статистиките.

Напротив - колкото повече заговаря, кани, упражнява small talk, толкова по-добре. Practice makes perfect.

На мен вече 90% от хората са ми, като отворени книги и рядко си губя времето. Особено в България, почти нищо не може да ме изненада. Би ми направило впечатление отношение, поведение, грамотност, приятен външен вид, лъчезарност, положителност, да не пуши, почти да не пие и т.н.

Ти казваш, момиченцата, и не само гледали финансите - да гледат, аз гледам друго - именно отвъд тях какво гледат, и гледат ли изобщо, повечето по-скоро - не.

Лесни ли са, трудни ли са, то писва, ако ме разбираш.
Тук-таме се появява по някоя и друга звезда иначе, нормална, трезва.

Съгласен с теб иначе за някои неща:
1. Не е нужно висше, за да си "програмист".
Слагам кавичките, защото познавам, както новоизлюпени от академийки, така и такива, които им плащат заплатите и са от старата школа - демек баш програмистите.
Но, да, всяко нещо се учи и с времето и всеотдайността, ставаш добър. Имам приятели почнали сами преди 7-10 години - самообучение, и сега са много напред в материята.
Това важи и за отношенията с другия пол и хората, като цяло, общуването.

2. Не е лош каналът на Аърън a.k.a Alpha M. Също и на Антонио - Real Man Real Style. Те са приятели и имат съвместен бизнес.
Имах период и аз ги следях, вече не, няма какво да науча, скучни са ми, повтарят едно и също, но за 22 годишен да понаучи това-онова, има инфо.

3. Трябва да се излиза, то е ясно, как иначе...

4. Жестовете са важни, разбира се. Но двупосочно. Не може той да е пич от до, тя да седи, като пън. Процесът е двупосочен - той показва отношение, тя отговаря по нейния си начин. Не го ли прави изводът е -  не проявява интерес, защо да си губи момчето времето. А някои се мислят за много големи звезди, и примерно аз, не ходя по никоя и не гоня. Да, разбира се, но до време.

Няма никаква гаранция, ако изглежда добре, има си всичко, свестен и т.н., че ще има успех с жените и връзките. Двете изобщо не са в корелация. Ще привлича определени типажи, но дотолкова, и повечето ще го използват, или поне ще се опитват.
Имам около себе си подобни екземпляри и са все още сами, за добро или лошо, сменят коли, обикалят света.

Кой какво "дири" във форума и какъв му е социалният живот, не бери грижа. Wink

Я кажи ти какво правиш в 4.30 сутринта?
Вариантите:
1. Не живееш в БГ, в друга time zone си.
2. Програмист/ка си - работиш по проекти с чужденци.
3. Блъскаш нощни смени за нещо си, или не можеш да спиш, кое от трите?

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 12:06 от FragranceFanatic

# 116
Братане, припомни си баснята за лисицата и киселото грозде.

# 117
Припомням си я, не съм си помислил, че ще мине без напомняне за нея. Wink
Само където аз нямам интерес към 20 годишни никакъв, но автора има.

# 118
ОК, всички знаят колко си падаш по Гал Grinning

# 119
ОК, всички знаят колко си падаш по Гал Grinning
Нямаме астрологична съвместимост Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт