Чувствам се празен

• 15 088
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Като стана въпрос за инсели и крайности ето малко смях: https://www.reddit.com/r/niceguys/top/?t=all
Има много ценни попадения. А някои неща са като копи-пейст с писанията на автора на тази тема.
Съмнява ме обаче, че някога ще стигне до такова ниво на самоирония, че да си вземе поука от тях. Подозирам, че за цял живот ще си остане "nice guy" за себе си и проблемът все ще е в лошите жени.

# 136
Изкефи ме максимално оня, дето се чудел що не е харесван и после си видял стари снимки.

# 137
В духа на екологичния тренд завладял света, младежът може просто да се извиси духовно като вземе решение да няма приятелка, да не създава семейство и всичко последици произтичащи от тези действия, за да не замърсява околната среда.
В случай, че е убедителен може да се сдобие с някой друг последовател или последователка, която да иска да го спасява от него самия.

# 138
По принцип така ще допринесе и за спасяване на планетата от пренаселване. Blush

# 139
Стани инсел, спаси планетата. Добре звучи:)

# 140
Младежът изчезна, наранихме му егото и си вече не иска да си говори с нас.

# 141
Може да е отишъл в друг форум и да се жалва и от нас.

# 142
В последните няколко коментара сякаш направо ме взехте за мезе. Пуснах темата с надеждата, че ще срещна разбиране и бих искал да се придържате към цивилизована дискусия. Виждам, че не сте били преди в моята ситуация или, че в момента не сте, но бих Ви помолил да се въздържате от личностни нападки един към друг и към мен, също и да не ме наричате с имена.

Отхвърлих повечето съвети, защото както казах - мислил съм го много и съм пробвал много неща. Относно нападката Ви, че не Ви пиша - празници са, имам и други неща. Simple Smile

В случай, че не Ви пиша за напред, повтарям, че държа да се придържате към добронамерения тон и да се въздържате в изказите си. Благодаря Ви за разбирането. Simple Smile

Отново Ви моля всички да продължите да се придържате към добронамерения тон и конструктивните отговори, а в случай, че не се сещате за нищо полезно с което да ме посъветвате - в такъв случай не пишете нищо. 

Казвам всичко това, защото искам темата да продължи да се развива. Ако не успявате да проявите разбиране към препятствията с които се сблъсквам, въздържайте се от подигравки и злобни отговори.

В по-предишните коментари някой ме беше попитал какво съм разбрал. Отговорите Ви са полезни за мен и ми изясняват частично някои неща, но те не са ефективни в действителността. Напомням Ви пак, че всеки си е различен и, че всичко е субективно, и също и, че всички имаме чувства и емоции.

Това което ми беше полезно като отговор е, че връзките на моята възраст се крепят на чувството за приятно прекарване, също и че ще ми бъде от полза да намеря някоя с 10-15 години по-голяма от мен, въпреки, че ми изглежда нереалистично като вариант. Съвета да общувам с каки е добър също.

# 143
Първият конструктивен съвет е да си извадиш бастуна от задника и да не се приемаш толкова насериозно. Нещо ти е атрофирало усещането за хумор. Надсмей се малко над себе си, жените не обичат сериозновати. И ходи да четеш в Редит за добрите момчета. Много е забавно.

Много ясно, че трябва приятно прекарване, не фаталистична скука и мнителност.

# 144
Първият конструктивен съвет е да си извадиш бастуна от задника и да не се приемаш толкова насериозно. Нещо ти е атрофирало усещането за хумор. Надсмей се малко над себе си, жените не обичат сериозновати. И ходи да четеш в Редит за добрите момчета. Много е забавно.

Много ясно, че трябва приятно прекарване, не фаталистична скука и мнителност.

Честно казано, не ми е много смешно за тази тематика, поне на този етап ще е така, пък да се насилвам няма смисъл.

# 145
Не е задължително да се прави на палячо. Такива типове, които се мислят за много забавни се чудят после що не им върви много също. Ако искаш и слушай съвета, все пак не те съветвам.

Един път ще чуеш, че харесвали забавни, друг път сериозни, то е направо да се объркаш.

И да ходи чети простотии в Редит, четенето там е много конструктивно нещо Laughing

# 146
Как да се отпиша от известия? С коментара, че от всичко изписано, Автора е приел търсенето на кугари за полезен съвет ми стана ясно, че си има някакви негови “отговори” на въпросите си и просто търси, някой да ги потвърди. Вероятно ако някой сподели, че жените са *** и това е проблема, ще е най-щастлив...

# 147
Как да се отпиша от известия? С коментара, че от всичко изписано, Автора е приел търсенето на кугари за полезен съвет ми стана ясно, че си има някакви негови “отговори” на въпросите си и просто търси, някой да ги потвърди. Вероятно ако някой сподели, че жените са *** и това е проблема, ще е най-щастлив...

При заглавието на темата има нещо като звънче/камбанка - би следвало, ако го натиснете, да не следвате темата, но не знам работи ли, след като сте участвал в нея.
За да не е спам, аз се убедих след няколко негови коментара, че жените неслучайно не излизат с него на втора среща, но уви, той го прие като лошо отношение май.

# 148
  • Варна
Не е задължително да се прави на палячо. Такива типове, които се мислят за много забавни се чудят после що не им върви много също. Ако искаш и слушай съвета, все пак не те съветвам.

Един път ще чуеш, че харесвали забавни, друг път сериозни, то е направо да се объркаш.

И да ходи чети простотии в Редит, четенето там е много конструктивно нещо Laughing
Охх, мъка, мъкааа... Кой е казал, да се прави на палячо? Умерена доза самоирония и тънко чувство за хумор привличат жените. Но, казват, самоиронията била една от висшите прояви на интелигентност. Хайде, за толкоз няма как явно да се преборим, ама поне бастуна, наистина, да извадим.

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 22:14 от Trill

# 149

Охх, мъка, мъкааа... Кой е казал, да се прави на палячо? Умерена доза самоирония и тънко чувство за хумор привличат жените. Но, казват, самоиронията била едно от висшите прояви на интелигентност. Хайде, за толкоз няма как явно да се преборим, ама поне бастуна, наистина, да извадим.

Нали се сещаш, че ти и другата жена, която го посъветва същото не отговаряте за всички жени на планетата ? Ми ако попадне на такава, която не се впечатлява от такива неща ? Още повече, че може и да си проличи, че го прави с цел да я впечатли, което от друга страна може и да я отблъсне.

Такива неща, ако не му идват от вътре няма да стане, точно това имах предвид под правене на палячо. 

Пак ще дойде и ще кажа, че не е проработило и проблемът може и да се задълбочи. Самоиронията също не е задължително да е висша проява на интелигентност. Реално не са толкова много хората, които имат чувство за хумор, повечето обикновено са фалш.

Привличат ги парите, повечето около неговите години, другото е вятър и мъгла. Wink

Общи условия

Активация на акаунт