Лаковe за нокти - 134

• 36 353
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Бенчита, много ми харесва декорацията Blush
Леми, много си добре с "къси" номера. Декорацията каква е?
Адисън, първият лак и кактусът и на мен много ми харесват!
Елън, маникюрът със сладкишчетата най-много ми хареса Heart

# 646
dolce miele, благодаря Heart Exl
Леми, много нежно, страхотно е !

# 647
Едно пролетно ми стана като ги гледам тези цветни красоти! Flowers Cherry Blossom От мен нещо бозавичко Grinning

# 648
Brainbug, ваденки върху брокат ли е декорацията? Страхотно е!

Леми, това е много твой цвят! Purple Heart

# 649
Арабеск, мисля, че е печати върху брокат. Много е красиво. Heart

# 650
Благодаря! Sparkling Heart Печат върху брокат е.

# 651

Много къси, много 😳

# 652
  • София
Едно пролетно ми стана като ги гледам тези цветни красоти! Flowers Cherry Blossom От мен нещо бозавичко Grinning

Страхотна нокътна плочка. Това ми е идеала за дължина и форма.

# 653
Преди или след топ слагате печати? На мен върху топ ме ми хваща. Та рекох да си сверя часовника.

# 654
Аз слагам печати преди топ лака. Blush Но не ми се занимава в момента с печати, чакам си музата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Морска вълничка, има Кико и в Германия, в Кьолн. Днес бях там.

# 656

Това дали е "свинско" розово...? Thinking Grinning
Флормар 397 Rose Coral и един интересен Перфект. Blush Розовият лак е на 3 пласта, но и на два стоеше добре- но с прозрачен ефект.

# 657
Оо супер, имам същия Перфект и се чудех как ще стои Blush много е добре Heart Eyes

# 658
Долче, свинското розово от стандартната им серия ли е или онези Full color? Предполагам от първите. Прилича ми на крем брюлето на ГР, което вече май е спряно, та този може би ще го търся за заместник.

# 659
  • Germany
Ейййй Леми, колко ми е любим този лак. Всички изпити в университета с него си взех. 😄 Даже имам още малко на дъното на шишенцето. А ноктите ти са прекрасни с тази дължина. Имаш чудна плочка.
Catalano, невероятен ПП и ти стои прекрасно. А мнението ти за цветовете все едно аз съм го писала - тъмните ми остават фаворит, но единствено с черен крем не се възприемам.

От мен PP Avocado - маже се като мед, покрива перфектно на три тънки слоя, снимката е правена на 3-ти ден, а издържа 5 въпреки постоянно киснене на мивката (макар че при мен основният проблем ми създава тракането по клавиатурата - разваля лака, чупи нокти... 🤨)

Току що го прелакирах по мързеливия метод на Агент с един позабравен КИКО:

А от преди това PP Triton:

Относно почистването след лакиране - най-накрая се научих да се лакирам без да има нужда да почиствам. Единственото, което пипвам накрая е топ лака, тъй като слагам малко повече бързосъхнещ и се разлива често към кожичките. Използвам най-обикновена писалка на Есънс.

И последно да си кажа - имам проблеми със сухата кожа на ръцете през зимата - сърбеж, цепене, зачервяване и т.н. Най-накрая попаднах на крем, който след 3-тото мазане даде резултат.

Общи условия

Активация на акаунт