Лаковe за нокти - 134

• 36 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Долче, май не е баш свинско розово, ама отива към него. Joy Аз срам, не срам, ще си призная, че купих над 7 лака докато го открия. Аз свинско розово казвам на бледо розово, без лилавеещи отенъци, но плътно, това е  малко прозрачно, но доста красиво и май го имам и него. Просто аз мразя лаковр, които прозират и имат нужда напластяване.
https://images.app.goo.gl/y9uEzAWjttovj15R6

Виждам, че и Еси имат нещо свинско
https://images.app.goo.gl/Rt1EtM3yzS1djW817

# 661
  • Germany
Аз много ги харесвам като ефект тези полупрозрачните с напластяване (напр. балетните пантофки на ЕСИ), но са ми голям ужас за нанасяне, съхнене и т.н. 🤪

# 662
  • Prismatica Aerie
Хей Криси, благодаря! Това Авокадо така и не го взех, чуден суоч си му направила, сега ще се поправя Simple Smile
Много обичам твоите постове! Heart

Долче, много хубаво е станало!
Разбихте ме с това свинско розово. Animal Pig

Счупих доста дълбоко нокът на малкия пръст, не мога да повярвам.

# 663
Долче, с ваденки съм, от Алито. 🤗🤗🤗
Криси, не знаех, че има късметлийски лакове за изпити 😜
И моят е на дъното вече, съжалявам, че не взех миналата година още един.

# 664
  • Germany
Абе аз уж не съм суеверна, ама като студентка бях винаги с един и същи лак и писах винаги с един и същи химикал и не ме скъсаха на нито един изпит. 😂
Добре, че вече минаха тези времена и мога да се лакирам както си искам. 😆

# 665
Важното е, че е действало, пък и е супер лакчето. 😜

# 666
Elena_of_Avalor благодаря! В действителност обаче на всеки пръст живеца ми е различен- ако изпиля на лявата и дясната показалците до дъно ще имат доста голяма разлика и гледам да компенсирам Rolling Eyes Да не говорим, че на средния нокътя си завива упорито надясно и голям зор виждам да го оправям, но явно е фотогеничен и не му личи Laughing Морска вълничка преди топа слагам печат и после паля свещ да не го размажа като запечатвам, защото обикновено успявам дори със специален топ за печати... Долче и аз си търся свинско розово от известно време , благодаря за информацията Flowers Cherry Blossom

# 667
Здравейте! Извинявайте, че така нахлувам в темата! Сигурно е коментирано по-назад, но не можах да открия информация. Къде изчезна лакочистителя на Ebelin за тъмни лакове и ефекти, синия? Не се произвежда вече ли? Има два други в момента, но той ми беше от любимите, а не мога да го открия никъде...

# 668
  • София
Момичета, показвате страхотни неща. Аз нямам какво да покажа, че това с което се лакирам съм го показвала, а и ноктите ми са до дъно. Simple Smile
Някой питаше за лаковете на Дъглас /съжалявам че не запомних кой/. Аз съм разочарована от тях. Взех си едно бебешко розово за 3-4лв, но съхне ужасно бавно. 2 часа след като се лакирах си сложих топ лак и час по късно си легнах, на сутринта беше на чаршафи. Най-лошото беше че част от лака беше върху одеалото. Някой ден като имам време ще му дам втори шанс, но сега с 2 болни деца не ми е до него пак Simple Smile

# 669
С познатия "Искрен"  Stuck Out Tongue Постижение е, че устисках цяла седмица без да пиля ноктите Grinning Порастнаха малко и взех, че им намирам кусури, но държа фронта! Поне още два - три дни и ще ги скъся Stuck Out Tongue

# 670
преди топа слагам печат и после паля свещ да не го размажа като запечатвам, защото обикновено успявам дори със специален топ за печати... Flowers Cherry Blossom

Оопс! Шах с две пешки Joy Обясни, моля, този свещен ритуал Joy

# 671
Хахахахаха- шегувам се Grinning Обикновено ритуалът се изразява в нецензурно мърморене под мустак Simple Smile

# 672
Момичета, Hug Затрих си дълъг пост, ужас Blush
Наистина...както беше споменато, консистенцията на розовото е по-течна от други лакове (може би е нормално за такъв лак) и трябва по-прецизно дозиране на количеството, но резултатът си заслужава. А и позволява да се добави/отнеме количество без да съхне на черти.
Арабеск, да, не е от Фул калър серията- те са покривни на един пласт Blush
Блъд, този Перфект все го асоциирам с мляко с утайка от кафе- въпреки че частиците му са си черни...По много приятен начин се нюансира от лаковете нанесени под него, сега е върху два пласта от розовото и има лек розов оттенък.
Милена, аз питах за Дъглас- ще пропусна значи Hug Аз заради бавно съхнене не се лакирах с години...докато не разбрах за бързосъхнещите топ лакове Joy
Криси, Heart Eyes Кой от кой по-хубави лакове...
Георгиева, не ги закачай твоите нокти, къде им видя кусури Hug
Танч, пошегувах се за свинското Joy Да, Бел си е по-покривен Grinning
Леми, пилиш ли ноктите отстрани?
Не знаех, че има лакочистител за ефекти и брокати- ще потърся при нас има ли! Heart Eyes Снимка има ли някой?

# 673
Долче, пиля ги, но нещо все не успявам да постигна желаната форма на един от ноктите.

# 674
Хахахахаха- шегувам се Grinning Обикновено ритуалът се изразява в нецензурно мърморене под мустак Simple Smile

Е, аз ще хвърлям боб и попържните - на глас! Да се хване JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт