Лаковe за нокти - 134

• 36 482
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Блъд, благодаря! Имам го значи същия, ще го приготвя за тези дни Blush

Диди, страшен! Котешко око ли е или просто така изглежда?

# 226
Благодаря ви! Hug
Котешко око е и лесно се получи ефекта с магнит.
В това клипче е показан много добре този лак:
https://www.instagram.com/p/B0yWd7ooQYh/?igshid=jfdd62xq3u7e

# 227
Много хубави маникюри, момичета! Heart
Някой попита за Бел с който е Мамето- 84 мисля, че беше номерчето. Heart Eyes
Арабеск, мисля, че и аз имам този Перфект Stuck Out Tongue Winking Eye Много ситни светли брокатчета- един път съм го сложила и трудничко го изтрих. Обаче пък е траен.

# 228
Момичета, сега случайно видях едно клипче суочове на а енгланд...
Само мен ли ме дразни като мажат безобразно гърлото на шишето лак?!?!!? Побърквам се Grinning Идва ми да им плесна четката от ръцете, съсипват лака Grinning

# 229
Диди, много е красив лака!
От мен нещо като закъснял празничен маникюр:

# 230
Аз мисля да го съчетая този Префект с някоя нежно светло синьо следващия път като го ползвам Blush мисля че ще отива

# 231
  • Prismatica Aerie
Само мен ли ме дразни като мажат безобразно гърлото на шишето лак?!?!!?
Жестоко ме дразни. Отделен е въпросът какво толкова се показва с това въртеливо, мажещо движение - явно нещо, което не може да се види по никакъв друг начин!

Леми, красота!

*Didi*, чуден!

# 232
Само мен ли ме дразни като мажат безобразно гърлото на шишето лак?!?!!?
Жестоко ме дразни. Отделен е въпросът какво толкова се показва с това въртеливо, мажещо движение - явно нещо, което не може да се види по никакъв друг начин!
Мисля, че така "демонстрират" красотата на холо частичките (но не съм 100% сигурна).
И мен ме дразни - требе си ред и чистота или с две думи Ordnung muß sein!

# 233
Ох, успокоихте ме, че не съм единственото ку-ку! Grinning
Холо частичките се виждат перфектно и на нокти, к'во ми мажат с четката. Пък и каква полза да ги демонстрират на гърлото на шишенцето, ако като изсъхне лака на нокти не изглеждат баш тъй. Например красавецът Тристам не стои толкова холограмно на нокти, колкото като мажеш с четката.
Дали са им една торба с безплатни лакове, за да ги покажат как стоят на нокти, н-а н-о-к-т-и Grinning

# 234
E, то и ноктите на рускините, снимани на макро и яко офотошoпени не изглеждат съвсем като човешки нокти, нито пък лаковете им - реалистично, но всички ахкаме и купуваме Wink

PS Ето и от мен малко лъжа и измама! До дъно, много отдавна не ми се беше случвало да чупя нокът!

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 17:36 от Agent Provocateur

# 235
  • Prismatica Aerie
E, то и ноктите на рускините, снимани на макро и яко офотошепени не изглеждат съвсем като човешки нокти, нито пък лаковете - реалистично, но всички ахкаме и купуваме Wink
Агрий! А най-нечовешкото е изглаждането на кожата по фалангите и ръката изглежда като пластмасова, но пък insta-worthy, по дяволите!

# 236
Агрий! А най-нечовешкото е изглаждането на кожата по фалангите и ръката изглежда като пластмасова, но пък insta-worthy, по дяволите!
Е това ме дразни най-много мен.

# 237
[video][/video]PS Ето и от мен малко лъжа и измама! До дъно, много отдавна не ми се беше случвало да чупя нокът!

Ето, това е перфектно синьо-сиво за мен! Heart Дори и без частичките би било уникално. Дано намеря нещо бюджетно , за да не ми се налага да си го правя сама Grinning
Агент, много добре ти стои на ноктите!

# 238
Долче, виж 'Васил'  (SNB), подобен е Kissing Heart

# 239
  • Благоевград
Ей ме с нюд, ама не го хванах хубаво.

Извинете ме за кожичките, на живо не е така. Лаковете са розов на ГР 60 секунди, а брокатът е на Есенс, розово-златист.
Топът е новият на Ревлон, в черно шишенце. Не съм доволна. Лакът ми е от неделя и вече е напукан. Ще пробвам и с други лакове и пак ще кажа отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт