Мъжът ми не обича бебето

• 3 029
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Така казах че е страхотен като мъж, защото всички пари вкъщи , не ми изневерява, не ме убижда, не ме бие, не ме ограничава в нещо, от както се е родило дете то е така. Говоря изцяло за бебето и това какъв е като баща .
Принципно това е санитарният минимум в човешките отношения.  За "страхотен мъж" е необходимо доста повече.

Колко е жалко, наистина жалко, че някои жени си мислят, че това е страхотен мъж....Мога само да си представям и подозирам средата им....
Няма как да дам съвет за там, където не бих стояла и минута, а не деца да раждам.

# 31
Мъжът ми казваше, че му е нужно да му казвам какво трябва да се върши покрай бебето, защото той си няма и идея. Например него въобще не го дразнеше бебешкия плач и хич не му идваше наум, че може да плаче, защото е гладна. Ама като кажа "нахрани я" - храни, като кажа "изкъпи я" - къпе. Обожаваше да я преспива. Така беше докато свикна с нещата, които трябва да се правят.
Сега също оставям списък с по-сложни неща за вършене, особено, ако не е нещо рутинно. Последно я води на фризьор за прическа за концерт, която е строго определена и не може да има своеволия, след това трябваше да я заведе с всички костюми, фиби, лакове за коса и т.н. в залата. Ами справи се.
Поговори с мъжа си и го питай, защото той може да ти даде отговор, който хич да не си се сетила. Нямаш си на идея за мъжете колко е различно бащинството. ММ често ме е питал от къде знам някои неща и как винаги съм знаела какво да правя.

# 32
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт