Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 59 914
  • 800
  •   1
Отговори
# 585
И аз имам същия опит с Афинитон, още преди 10 години като излезе на пазара. И обикновения, и минералния (отдавна май не се продава) оксидираха светкавично и ставах на петна.
Може би скоро ще дам шанс на този матиращия Фит ми, 12 лв къде не съм ги дала.
Сега ползвам Face&body на Mac, нямам проблем с него. Нанасям го с пръсти и сякаш бързо залепва( това е думата).

# 586
Никога не ми е оксидирал Афинитон. Ползвам го от години, с прекъсване за пробване на други марки и видове. Племенницата също го ползва и и стои перфектно. Е, тя с нейната млада кожа, всичко и стои чудесно, де, но и Афинитона и стои повече от добре.

Обикновено ползвам цвят ivory, в момента разнообразих с vanilla rose, цвета ми пасна и съм доволна. Но да кажа, че аз не напластявам, слагам неголямо количество и разнасям с пръсти, след което леко блендвам с гъбка. Нито става оранжев, нито на петна, нито ми се свлича, нито ми се набива. Е, има известен трансфер, но те повечето фдт се трансферират. Нямам засушаване, нямам опъване и си стои на лицето, докато вечер не го почистя. При мен освежава и озарява кожата. Единствен минус намирам в липсата на спф.
Пп Понякога имам чувството, че споделяйки впечатленията си за даден продукт все едно споделяме за коренно различни продукти. Grinning

# 587
  • София
Да, Диор имат такъв ФДТ - Airflash. Страхотен е, но трудно се намира. В БГ магазини не съм го виждала, поръчвах го онлайн.

# 588
Има добро намаление Wink отзиви за Сислито ?

https://douglas.bg/sisley-phyto-teint-eclat-conf-11644

# 589
  • София
Афинитон и аз го изхвърлих. Оксидираше и ставаше в оранжевата гама. Имах цвят 30 sand beige.

# 590
Момичета, а за този фон дьо тен имате ли отзиви?
https://douglas.bg/eisenberg-le-maquillage-invisible-corrective- … celain-conf-42891
Намален е, макар и повечето цветове да са изчерпани, мисля че 01 ще ми пасне. Заслужава ли си да го пробвам?

# 591

Много е хубав. Аз го ползвам в момента, новата версия. Даже ще го повторя.
Но тази цена  хич не е намалена. Той толкова си струва.
https://www.douglas.de/Gesicht-Stories-Tutorial%3A%20Clear%20Ski … oduct_302533.html

# 592
Скоро ми подариха този фдт, никога не съм използвала фдт-ни на Ейвън. Някой пробвал ли го е?

# 593
Някой има ли отзиви за това?

Привет, влизам с отзиви! Напоследък го пробвах в условия, които не са идеални за тониран ежедневен продукт - полети, дълги дни и късни вечери, но все пак си казвам впечатленията:
1. Покривност- по-добра от тази на подобни тонирани продукти в този клас (skin feels good на Ланком, Laura Mercier tinted нещо си и един куп други ‘tinted’ крем балсамчета, които сухата ми кожа изпива). Не е толкова плътен като It Cosmetics CC крем например, стои изключително естествено, като е озаряващ без да мазнее.
2. Стои чудесно върху пори и несъвършенства. Трайността му също е супер за подобен продукт- при първо ползване изкара 2 часов полет, смяна на безброй мед. маски, вечеря след това. Свалих го в 1 през нощта, като за разлика от други подобни продукти още беше непокътнат навсякъде, освен на носа ми.
3. Много зависи с каква кожа си. Това с ‘балсама’ в заглавието не е точно така. На моята суха кожа никакво балсамно действие нямаше- стоеше ми естествено, но сухичко, назолабиалните ми бръчки и други издайници на факта, че не съм на 25-30 бяха налице. На смесена кожа вярвам, че ще стои по-добре.
4. SPFът в него ме кара да рИва и да се сополявя като малко дете. Ок съм с някои продукти с SPF, този не е един от тях. Вероятно това беше и причината да не оцелее на носа ми, просто битката между него и сополите не беше равностойна (сори за цветущото описание). Това в комбинация с истерията покрай корона вируса, накара всеки в радиус от няколко метра на Италианско летище и самолет да ме гледа мръсно, което пък означаваше, че никой не мигна, когато си проправих път да сляза първа от самолета. За полети тези дни ще го ползвам пак 😈.

Като цяло, според мен, е хубав продукт, но не се нарежда в списъкът на любимците ми. Засега няма да го разкарам, ще го пробвам и в комбинация с различни пудри, бази и т.н. Нанася се лесно и не стои на петна, естествен е, но не ми дава уау ефектът, който след тест на доста тонирани продукти и четене в тази тема знам, че е на почит- airbrush, ама естествен. Бих го пробвала преди покупка.

# 594
Хелия, аз не, но казват, че е хубав. Обикновено Ейвънските, а и Орифлеймските фдт са леки, с леко до средно покритие, не правят маска, хидратират и се държат прилично. Говоря най вече за хидратиращите им серии, де. Матиращите не съм ги ползвала, но съм ползвала редовно една прилична част от сериите им и не са лоши. И в момента имам два Орифлеймски и един Ейвънски.

# 595
  • София

Този си взех 3N1

# 596
Аз имам ейвънския фдт, даже преди време бях писала за него. Подарък ми е и честно казано подходих много скептично към него, обаче той ме изненада. Има добра покривност и издръжливост, не ми ставаха пъпки, финишът му е по-скоро сатенен според мен Simple Smile

# 597
  • Варна
Някой има ли отзиви за това?

Скрит текст:
Привет, влизам с отзиви! Напоследък го пробвах в условия, които не са идеални за тониран ежедневен продукт - полети, дълги дни и късни вечери, но все пак си казвам впечатленията:
1. Покривност- по-добра от тази на подобни тонирани продукти в този клас (skin feels good на Ланком, Laura Mercier tinted нещо си и един куп други ‘tinted’ крем балсамчета, които сухата ми кожа изпива). Не е толкова плътен като It Cosmetics CC крем например, стои изключително естествено, като е озаряващ без да мазнее.
2. Стои чудесно върху пори и несъвършенства. Трайността му също е супер за подобен продукт- при първо ползване изкара 2 часов полет, смяна на безброй мед. маски, вечеря след това. Свалих го в 1 през нощта, като за разлика от други подобни продукти още беше непокътнат навсякъде, освен на носа ми.
3. Много зависи с каква кожа си. Това с ‘балсама’ в заглавието не е точно така. На моята суха кожа никакво балсамно действие нямаше- стоеше ми естествено, но сухичко, назолабиалните ми бръчки и други издайници на факта, че не съм на 25-30 бяха налице. На смесена кожа вярвам, че ще стои по-добре.
4. SPFът в него ме кара да рИва и да се сополявя като малко дете. Ок съм с някои продукти с SPF, този не е един от тях. Вероятно това беше и причината да не оцелее на носа ми, просто битката между него и сополите не беше равностойна (сори за цветущото описание). Това в комбинация с истерията покрай корона вируса, накара всеки в радиус от няколко метра на Италианско летище и самолет да ме гледа мръсно, което пък означаваше, че никой не мигна, когато си проправих път да сляза първа от самолета. За полети тези дни ще го ползвам пак 😈.

Като цяло, според мен, е хубав продукт, но не се нарежда в списъкът на любимците ми. Засега няма да го разкарам, ще го пробвам и в комбинация с различни пудри, бази и т.н. Нанася се лесно и не стои на петна, естествен е, но не ми дава уау ефектът, който след тест на доста тонирани продукти и четене в тази тема знам, че е на почит- airbrush, ама естествен. Бих го пробвала преди покупка.
Много, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 598
Аз днес взех отливка на този, да видим дали ще ми хареса.
https://douglas.bg/eisenberg-invisible-corrective-makeup-conf-50303

# 599
Аз имам ейвънския фдт, даже преди време бях писала за него. Подарък ми е и честно казано подходих много скептично към него, обаче той ме изненада. Има добра покривност и издръжливост, не ми ставаха пъпки, финишът му е по-скоро сатенен според мен Simple Smile
Добре звучи, би трябвало да ми хареса. Цветът е точно моя.

Общи условия

Активация на акаунт