Първо два часа след това рева та не се търпеше и аз ревах то няма начин.
После гръбчето и се поду и слагах риванол а току що прочетох тук че от него е възможно да се предизвикат алергични реакции
сега спи постоянно е сънлива и проплаква насън от 11 не е яла -ще и предлагам цица ! Взех панадол за бебета вместо ефералган за бебета защото се обърках в аптеката ама после като се върнах и попитах ми казаха споко с един и същи състав са. :: Сложих тръбичката , с която се отмерват грамовете които да дам на бебка в стерилизатора и тя се изкриви иде ми да се гръмна ама съм проста а
и и дадох панадол в една съвсем малка лъжичка дето може и да няма грамажа ,които трябва. :_:Сега чакам баща и да си дойде със спринцовка за да и дам колкото трябва преди да си легне.Заедно с кърмата и мозъкът ми е изтекъл и ми е едно притеснено за бебка сега та ми иде да ревна с глас! Никой освен мене не ги върши такива простотии а и нито едно дете не е понесло така тежко ваксината като моето и от сърце ви пожелавам да няма други такива.

По-късно пак ще пиша как се развиват нещата при нас а ще ходя да питам и майските мами за тяхното ДТК че се плаша

Нещо много ми е объркано и не разбирам

Много се радвам за пловдивските мами и за това,че се кърмите навън
Аз все още не мога да се отпусна и всеки път тичам с количката до майка,за да нахраня малкия-и то на 3 часа
Ваксината я понесе добре-заспа веднага след нея.Спа 2 часа,яде и пак заспа
а и кърмата ми почна да намалява,ама поне още месец на изтраем 
Целта ми не е да правя пропаганда а просто да помогна-дори и на една майка от всички вас , защото изкарахме толкова време заедно , споделяхме толкова много неща , че ви чувствам наистина близки.Това е. 
И аз въпреки постоянните "съвети" на моята педиатърка и на моите роднини, които непрекъснато дават напътствия, не смятам скоро да захранвам с каквото и да било. Дай боже да имаме кърма по дълго време.
. Момичета, във форума има множество теми за ваксините. Ще дам линка на една, която за мен е страхотна и се състои от 60 страници:
, напълно те подкрепям. Аз понеже съм в 4ужбина и мога със сигурност да потвърдя казаното от теб. Тук те насър4ават непрекъснато да кърми6 колкото се може пове4е без да се дават никакви добавки /като сок4ета например/, а само кърма поне до 6-ти месец, е ако може и пове4е супер. Детето си полу4ава вси4ко с кърмата и всякакви други добавки са абсолютно изли6ни. Тук даже не се препоръ4ва даването на вода тъи като бебето си я полу4ава пак 4рез кърмата, а и даването на вода убива апетита на беб4ето. Така 4е с две ръце сум за кърменето без добавки разни