Вили 1 наистина супер информация си поместила в постинга си. При мен проблема с кърмата се реши донякаде, ама моя мъник какво е решил тука от два дни, че не иска да се мъчи много много да дърпа от цицата. Почва силен в началото и след като си изсмуче началната доза, за която не е необходимо да дърпа много почва да се цупи . Захапва ме яко и като почне да си дърпа главицата назад направо ще ми откъсне зърното. верно, че дохранвам с шише ама до сега разлика въобще не е правил. Пробвах да го излъжа да не ме оставя толкова бързо ама човека не ще много много. Ако това не престане както не мога да се цедя пак ще имам проблем с кърмата
. Пък все още като се наложи да дохранвам давам по-около 60 мл и ако опитам с лъжичка ще ми се разкаже играта. Аз толкова се постарах да имам кърма, и тъкмо светлинка в тунела сега пък това. хайде стига съм писала, че се престарах. До скоро мамчета.

.Аз си взех хапчета за отслабване та да видим какъв ефект имат, и дали изобщо имат ефект
.Нищо ново при нас няма засега, водя го на разходка гукаме усилено е се въртим наляво надясно водим го по заведения
защото дефакто си ядеш всичко без сладко и не се ограничаваш много, само се спазват определени правила. Все пак дайте мнение и вие да не взема да объркам работата, ето я диетата:
и е супер обилен цикъла и е с ужасно главоболие придружен. Никога до сега не ме е боляла глава по време на месечно щастие, носега ме къса. От както родих вече за втори път ми идва изключително обилен с огромни съсиреци. Първия път се стреснах и се обадих на доктора и той ми каза , че е нормално да е много обилен първите няколко пъти.
) и 50 см. висок.

)
) точно 5 дена колкото си ми траеше цикъла и преди без болки и други.Моя Боби нещо си промени графика и пак увеличихме храненията на 7