С недоспалата ни ЮНСКА мама, спим по парковете двама!

• 10 685
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС С ЙОАННА
При нас общо взето всичко си е както преди ревем ядем играем и др такияа нормални неща.
Веселушка и ние го имаме вашият проблем с акането аз и давам Хидрасек за кърмачета или Ентерол , а оризовата вода и при нас няма ефект.

целувки и лек ден

# 211
  • София, ж.к. Стрелбище
Здравейте!
От доста време ви чета и реших и аз да се промъкна при вас (с бебето, разбира се).
Казвам се Нина, синът ми е Николай и се роди на 06.06.

# 212
  • София
Ей, момичета, сега прочетох, че някакъв министър заявил в интервю по Нова тв, че 9-те месеца майчинство към 1.1.2007 за завареното положение ще важат само за тези, които на 1.1.2007 са в сегашните 135 дни. Някой гледал ли го е това интервю? Cry

# 213
Здравейте момичета!

Добре дошла при нас HuHa  bouquet с малкия Ники  bouquet

elita не съм гледала по нова тв въпросното интервю , но като нищо могат да ни спретнат тоя номер. Няма да се учудя ако точно така стане.  Довечера ще гледам в новините дали няма да кажат нещо по въпроса.  Има известна логика в това нас да не ни броят за заварено положение понеже вече сме излезли в отпуск по майчинство Confused

# 214
  • Ямбол
Здравейте!
Добре дошла на Нина+Ники!
Ние сме добре, яде, спинка и пълним памперса веднъж на ден, но качествено.
За майчинството и аз не съм чула нищо, но това въобще няма да ме изненада!Чудят се как да дадат по-малко пари.Но да сме живи и здрави!Поне да го въведат за бъдещите мами.

# 215
Привет, мамета!
Скапа ни се компа и съм много тъжна, зщото там са вси4ките ми снимки на беба от раждането до миналата седмица и вси4ки филм4ета. Сега нямам нито една нейна снимка Cry, но поне беба е добре. Днес ще ни теглят та утре се надявам да се похвалим.
Лек ден!

# 216
  • София
Ей, момичета, сега прочетох, че някакъв министър заявил в интервю по Нова тв, че 9-те месеца майчинство към 1.1.2007 за завареното положение ще важат само за тези, които на 1.1.2007 са в сегашните 135 дни. Някой гледал ли го е това интервю? Cry
Ей това звучи много гадно бе,  Sneaky Направо побеснях  smile3511
Кога най-накрая ще престанат да ни прецакват?!!! ritnik

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 19:20 от Zzz

# 217
  • София
Преди малко по Нова тв казаха, че нас няма да ни огрее 9-месечното майчинство. Министър еди-кой си /не искам да му знам името Close/ се бил объркал в сряда, когато приеха закона и казал, че и на 7 месеца да е детето може да се ползва болничен до 9 месеца. После във въпросното интервю, за което ви питах, се поправил и шефа на НОИ също го поправил.
Та засега нас не ни огрява!!!! Cry Cry Cry

# 218
Благодаря момичета,  Hug наистина , най-вероятно фонтанелата ни е хлътнала от обезводняване както казвате.
То с това повръщане дето го правим, с тия жеги и водата дето не я пием, няма как да е, иначе.
Почти свикнах с повръщането, но сега започна ми се струва много повече. Направо се чудя дали остава нещо в стомахчето, че на едно ядене избълва такова количество и толкова много пъти...От 5 до 7 пъти повръща на едно ядене, като първите 2 са ужасно обилни, според мен около 30-50 мл. Накрая завършва с 2 последни повръщания, в които почти не виждам мляко, т.е. останал е само стомашен сок.
Денит кое е това АМ против повръщане, колики и запек. Док ми каза че Фризовом е такова, но и то не ни помогна с повръщането.
За болничните, нямам думи  Crossing Arms. Иде ми да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Само се измятат от думите си. И това ми било политици. ooooh!
Аз дори съм качила кг. след като родих, но това е защото не се ограничавам от количество храна, да не би да ми спре кърмата.
Пък за пазенето, не знам какво да кажа newsm78. Нещо не мога да се отпусна и от раждането правихме само два неуспешни опита. Embarassed

# 219
  • София
Момичета, и аз гледах репортажа по Нова - за съжаление нас не ни огрява удължаването на платения отпуск по майчинство. Бюджетът за тази година бил вече направен и не могли да отпуснат пари  Sad Или по-скоро не искат да отпуснат пари. Не се учудвам.

Добре дошли на Нина и Ники и много усмивки от нас. Пък щом сте от Стрелбище може и в Южния парк да се видим Simple Smile

26, искрено ти съчувствам за затритите снимки. Случвало ми се е преди години и то с курсови работи и куп важни неща. Но от тогава записвам всичко на дискове.

emsy, за пазенето и аз съм така, само дето ние още не сме се престрашили... Embarassed

# 220
  • Велико Търново
Добро утро, мили мами!Ние с Божидара /да не чува дявола /сме добре.Това момиче,не иска да заспива вечер и това е.Снощи към 23.00 се принудих да я повия/това е силно казано/по-скоро да и стегна ръцете,че то голямо махане беше  и след около половин час заспа.Вчера имахме годешнина и правих едни "манджи"които искаха игра и това малкото чудо само да ме види,че излизам от стаята и се  почва едно скимицане и после реееееев-видях се в приключение,а имах и други неща за вършене и накрая се принудих да извикам момиче да я гледа докато сколасам-ами то това е от нас.
   Сега да карам по ред,че с малкото мозък,който ми остана мога да пропусна нещо.

Добре дошла на новата мама!Сигурна съм,че при нас ще се чувстваш добре!

Еmsy,ще се моля на Божидар проблемита да свършват по-бързо и да може спокойно да се наслаждавате един на друг.Някой ти беше писал да го кръстите -не знам какво мислите по въпроса.

За майчинството то нали знаете-политиците са като к......те,ще ме извинят,ама ...!Какво значи някой си министър или там какъвто и да е политик се объркал.Абе ще ги сменяме,ама и другите няма да са по-добри!Стига с политика,че още ще ми падне кръвното да се ядосвам с тях!!!

За захранването-след шестия месец!За сега я кърмя и само вечер дохранвам,но като се има в предвид,че от петнайстия ден дохранвах на всяко хранене имаме голям напредък и съм горда от факта!!!!

Както съм писала няколко пъти,аз качих 30кг.-т.е.от 52,станах 82-в момента съм 69.Тази диета и аз я четох и ми се стори приемлива за кърмачка.Така,че ако някоя от другите мами се е решила/Корнелия за Вас става въпрос/ и да свирка и почваме дружно да слабеем.
Това е от мен за сега,докато ми спи чудото отивам да се забавлявам в кухнята,на терасата и накрая в банята!

Целувки на мами и бебоци!!!

# 221
Здравейте мамита !
Емси надявам се проблемите ти наистина да вземат да свършват че аман от такива при вас ! Praynig
Да -не ни огрява майчинството ама поне бебета 2007 ще са с по- облагодетелствани майки какво да се прави за нас толкова и да се ядосваме и да не се станалото станало Thinking
Аз тези дни ако всичко е наред заминавам в провинцията и ще се върна в средата на септември така че до тогава  няма да ви досаждам Laughing
Целувки на всички ви  bouquet

# 222
Здравейте и от нас-нямаше ни няколко дни,че от жегите вече съвсем ни писна и избягахме малко в планината-даже днес пак се каним да ходим нататък,но първо да понапазарим малко и ....поне до края на седмицата ще сме там.
Вили1-браво за хубавия постинг за сокчетата..има нужда от време на време да си припомняме,че стомахчетата на бебчетата не са пригодени от природата да приемат друго освен мляко/по възможност кърма/и че даването на сокове и изобщо друга храна е проведено като експеримент в началото на 20 век,който обаче,се е оказал неуспешен и за съжеление се прилага още само в няколко страни/м/у които и нашата/ ,но въпреки това разни педиатри и баби все ни притискат да го правим/даже в събота се ядосах,че в "Биберон"по СКАТ имаше специално предаване за ранното захранване...и то след тая кампания за ССК!!!/
За майчинството-нас категорично не ни огрява-но  така и предполагах,щото и там идеята не е да се възползват майките с деца,ами политиците да трупат дивиденти...А въпросния Хасан Адемов,така смешно се отметна ,че просто нямам думи...ама такива са ни управляващите-смешници....  #2gunfire Дано поне за следващите бременности да се промени нещо наистина.. Praynig
За отслабването-стискам ви палци,но аз ще се въздържа от участие,че тъкмо съм заприличала на човек,да не развалям постигнатото/че мъж ми много се радва на заоблените ми форми,щото по-рано направо си убивах/
За пазенето-ако твърдо не искате още деца/поне за момента/ карайте на презервативи и спермицидни гелове/в комбинация/-така ме посъветва мен гинеколога...иначе всичко друго крие риск от изненадка..
siska79,честита ви годишнина /със закъснение/!  bouquet
Добре дошли на Нина и Ники !Радвам се ,че се присъединихте към нас-дано само хубави вести да има около вас!
Чао засега-ние поемаме към магазините...ще се обадим пак като се върнем/и като се разминат жегите/

# 223
  • София
Здравейте и от нас.

siska79, снощи и моята принцеса ме побърка - не искаше да заспи и това си е. Докато я кърмех заспа, но като я преместих в креватчето отвори големите си очи и започна да скимти. Айде пак на ръце и пак заспа, но после в креватчето се събуди и така три пъти.  ooooh! Заспа чак към 1.30, а на мен ми идваше да крещя от преумора.... Нещо го мъчеше малкото човече, но аз не можах да разбера какво. А днес пък иска да папа през 2 часа. Явно бума на растежа и нас няма да ни подмине...

Май тези жега ще "изгонят" всички в планината Simple Smile И ние тези дни ще ходим на хлад при бабите. А как ми се ходи на разходка из Витоша, но ми се струва невъзможно, поне докато кърмя Ени.

Целувки на всички и повече свежест през тези дни!   bouquet

# 224
  • София
Ами кърмене, не кърмене; реване, не реване, ние открихме сезона на дългите разходки и бебо определено се чувства по-добре. В неделя бяхме почти цял ден в Банкя, а тази неделя, живот и здраве, ще ходим на Витоша. Взимам целия боен арсенал и това е... то свърши лятото почти, искам да се възползваме максимално. И в градинката седим почи до времето за къпане, защото вечер плаче неистово, а навън е малко по-спокоен. И кърмя навън, но с малко помощ от мъжа ми, заради изкуствените зърна. Ако съм сама сигурно ще ми е доста трудно.

Иначе през деня в къщи все ми спи в ръцете. Щом го оставя в леглото се събужда  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт