питам ви защото в момента съм много зле,то сополи,кашлица и стршни болки в гърдите и гърло
Днес сутринта мъжа ми занесе бебо при мама за да не се зарази,но довечера си го прибирам
много ми е мъчно.От снощи бебето започна да киха,и се страхувам да не е лепнало и то заразата от мен.Та затова ви питам може ли да дам,понеже аз го пия,и също пия и оспамокс;.....

вече се дохранваме с НАН-няма как по-добре така отколкото да държа Мартин гладен;а и той е доста лаком и все иска и още и още...Относно сокчетата явно не съм се изказала правилно-аз също съм ЗА късното захранване,тъй като изчетох страшно много инфо в нета.Но около мен няма никой който да е на моето мнение и да ме подкрепя,а даже обратното-всички ме натискат да давам сокчета и ако не го правя-не съм добра майка и лишавам бебето си от витамини
е,още нищо не съм дала-само кърма и АМ
държа да подчертая че не желая да отбивам детето си,а дори и да е така,всеки сам си решава
) че от него много се дебелеело
имате ли някакви наблюдения?
колкто и да не ми се иска. Пък след раждането постоянно ми се яде сладко и много, много ми е трудно да се въздържам, тъкмо така след първата бременност за няколко месеца качих няколко килограма и заради тях правих НВД за около 20 дни. Ах, направо се оправдах като ученичка, но исках да изясня защото прочитайки постингите ви се почувствах като някоя дебеланка( пък хич не съм дебела, ама хич, малко сланинки на крачетата и отпусната кожа дето искам да стопя), която не се харесва (общо взето се харесвам, но имам нужда от поразтоварване и малко упражнения) и все си измисля какви диети да спазва (не съм фенка на диетите, ама ако се наложи за известно време да се ограниавам ще го направя). Майта работа стана гузен негонен бяга ама айде
. Целувки на бебките ви милички и прегръдки за вас.
Чао за сега.
.Вчера за първи път малкия се обърна от коремче по гръб
Относно диетите /ние сме само на кърма/ аз хапвам всеки ден овесени ядки,плодове и пълнозърнест хляб и има ефект - остават ми още 5 кг и корема почти се е прибрал,а съм с операция.И на нас още не са ни били ваксина и аз много се притеснявам как ще реагира малкия и съм решила да му дам от хапченцата,които е написала Peppita. Препоръчани теми