С недоспалата ни ЮНСКА мама, спим по парковете двама!

• 10 690
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
охооооооооооо
забелязвам че съм една от най несериозните, но от разходки няма времеме. Сиска, много оформена твойта мацка бре.
сега да ви кажа с йоана сме добре, вече има доста по-смислен живот а и коликите поотминаха. Сега се смее и гука, радва се на всичко което се движи и най-вече спи поцяла но6т. Laughing
мами на бебета с колики, внимаваите със соковете че като почнах да ги давам се върнаха болките. Цедете сока през тензух че аз разчитах само на наноцедката и пак оставаха власинките на плодовете а от това се получават колики.
ами май това е от нас, андявам се по-честичко да влизам тук
 Hug Hug

# 46
  • Бургас
Честито на рожденниците.
Ние бяхме на консултация и сме качили 1400 и 4см и вече сме 5кг -голеееееееееми бебчовци.
И аз обичам Търново проато съм влюбена в този град така че можем по-нататък да си спретнем една форумска срещичка Wink.
Моята педиатърка е от тези които са ЗА по-късното захранване и ми каза да си кърмя бебка колкото си искам без да бързам да я захранвам.
А по отношение на по-дългите пътувания ние ги предприехме още към 20ден,така че няма страшно хоцкайте си Laughing
 Това е от

# 47
Емси, залъгалка ако даваш не помага ли да спре да плаче.
Просто я подмята в устата си и я няма за нищо. Опитвам да му запуша устата с нея, но за залъгалка изобщо не става.

Кабранска, много сериозно ще си помисля за това кръщене, макар че ще трябва да се изправя срещу роднините. Или трябва да стане тихо мълком или изобщо няма да стане. И пак ще има обидени. И за питката сега е така.
Знам че не трябва на тях да обръщам внимание, а на детето, но не мога да спра да се ядосвам от тях.
Лека вечер на всички и благодарности за подкрепата. Hug

# 48
Емси,мила,точно поради такива роднински намеси ние двамата с мъж ми вече изобщо не ги каним на такива мероприятия...понеже още от преди сватбата ни почнаха със претенциите-та отидохме само с  кумовете и приятели..след три години годежа го направихме само с кумовете...а и Сами така кръстихме-тогава единствения друг човек беше една приятелка да снима....И да знаеш,сега от нас по-хубави няма...но ти си знаеш.
А за бибата,за да започне да я смуче,защо не му капнеш една -две капки от от лекарството за колики/ те са сладки и ще го излъжеш да я засмуче/

# 49
Здравеите и от мен !
Добре сме нямаме нет и време да пиша и да изчета всичко дето сте писали за което съжалявам Sad
За сокчетата няма да и давам никакви все още е твърде рано според мен.А за захранването в 6-тия месец.Все още се буди нощем веднъж към 2-3 зависи в колко езаспала и после сутрин 5.30-6.Не я дохранвам с АМ  и  ако си имам достатъчно кърма няма да го правя.Кърмя си я на поискване особенно в жегите , защото ме е страх да не се обезводни.Вода не пие предлагам и но не желае и искасамо цица.Предлагам и ....и се успокоява. Grinning
Висим по парка на сянка и така минава времето.В средата на август отивам при мама да ме поглези  Laughing но до тогава ще ви пиша пак и много ми липсвате  bouquet
Стискам палци на  Емси Hug

# 50
Вили 1,радвам се,че се появи,че да не ви мислим.Радвам се ,че сте добре и че се справяте.....  smile3501само така,стискам ти палци newsm10  дано скора да имате нет,че ни липсваш.
Абе, и много други се изгубиха...Мишел,поне ти драсни два-три реда та да сме спокойни...

# 51
  • София
Вече почвам да се притеснявам - бебка почти не спи.
По колко часа седят будни бебоците ви?

# 52
  • Ямбол
Здравейте и от нас!
Буболина, ние понякога не спим почти по цял ден, а друг път почти през целия ден спинка.
Засега през нощта нямаме проблеми яде и веднага заспива.Дано да е така и за напред.

# 53
Ехо, здравейт, момичета!
Аз се изгубих, защото нямахме нет(то не че съм от много активните, де). Ние сме добре, като изключим обичайните проблеми с коликите, много се напъва и пръцка милата, няма спокойствие. През деня през повечето време будува и се кокори и си поплаква доста, но вечер поне спи.
Скоро открихме, че в столчето за кола се успокоява и заспива сама, че то иначе голямо мъкнене на ръце беше Crazy Но се притеснявам да ли не е рано още да стои в столчето, струва ми се много сгъната и изкривена, да не вземе нещо да и стане. newsm78 Вие какво мислите? Подходящо ли е да го използвам за приспиване?

# 54
  • София
Здравейте и от нас!
Буболина, ние понякога не спим почти по цял ден, а друг път почти през целия ден спинка.
Засега през нощта нямаме проблеми яде и веднага заспива.Дано да е така и за напред.

Благодаря ти!  bouquet
криста , и аз имам такова столче, но не смея да я слагам, все ми се струва, че и е сгъната главата и клюмва надолу, все едно не може да диша... Rolling Eyes

# 55
Ние столчето си го експлоатираме от първия ден,спим си сладко,сладко сгушени в него-все пак за да го пуснат на пазара,предполагам,че са правени изследвания дали е подходящо...естествено не прекалявайте,но мисля,че спокойно може да си ги ползвате.
За будуването-е,там вече си е въпрос на темперамент...аз пък на моя сънчо не мога да му видя очите...одеве нарочно съм го мачкала и гушкала,да ми се посмее малко,че днес цял ден го лангъркахме в колата и такова спане му направи/ама нали беше във вълшебното столче/

# 56
Привет мамета!
Относно столчето - тук без такова столче за кола не те изписват от болницата и нямаш право да возиш дете в кола по друг начин. И аз все като я гледам моята бебка и се чудя как ли и е, дали и е удобно, но за нас друг вариант няма..., а и цяла АМерика е длъжна да ползва такива столчета, та се надявам да са го изчислили хората и да не навредят на бечовците ни.

# 57
  • Велико Търново
Добро утро от мен!Божидара още спи до баща си,а аз нали ставам в  шест да я кърмя и реших по-вече да не лягам,защото после имам адско главоболие.
   За Буболина и всички останали се отнася поканата-който идва или минава през Търново ми е добре дошъл!
   Божидара има дни в които спи,ама непробудно,но има и такива в които изобщо не си затваря очите.Естествено и в двата случая се притеснявам,ама сега защо спи или защо не спи.Абе луда работа!
   Тук от сутринта е голяма жега до обяд не знам какво ще стане.Това е от мен засега!
    Хайде мами драснете по-някой ред да не Ви мислим!

# 58
  • София
Добро утро и от мен, момичета   bouquet

Сиска и аз съм забелязала, че ако легна след сутрешното хранене на малката после съм като пияна. То и вечер така се чувствам - супер изтощена и дремеща.

Момичета, вие как се справяте с преумората? Пиете ли някакви витамини?

Иначе и Ени понякога спи много през деня, друг път се кокори. Напоследък забелязвам, че има все по-голямо желание някой да й говори, а тя го награждава с усмивки  Party

А какви столчета за кола ползвате, каква марка? Аз още не съм й взела такова, че все ми се струват много сгънати. И за сега когато таткото ни вози с колата аз я държа гушната. Макар че прочетох, че така било най-опасно за бебето.

Хубав и свеж ден за всички!   bouquet

# 59
  • София
Здравейте и от нас!
Тъкмо мислех да ви питам за столчетата за кола и се оказа, че и вие сте на тази вълна.
Ние имаме кошница за кола от няколко дни /пиша кошница, а не столче, защото е с дръжка за носене отгоре/ и ни върши много добра работа - за в колата, понякога за хранене и вече два пъти за ходене на гости. Но и аз се притеснявам колко време е нормално да седи там? Вие по колко време горе-долу ги оставяте там бебоците?
А от снощи махнахме нощното хранене в 12 и Елена си спа от 10 до 5 сутринта без да се буди. Дано и така да продължи!

Общи условия

Активация на акаунт