Нашата педиатърка ни каза да започваме с даването на сокчета,но мисля че от това даване от 1 до 4 чаени лъжички му се връщат коликите и не знам дали е правилно да продължа с тях.
Вие давате ли на вашите бебчета.Утре правим 40 дена

Спи си нормално през деня, ама като си дойде баткото от градина и се кокори постоянно - ако няма биба в устата и винаги надава кански вой Иначе си ми е кротанчо, като е ръцете ми или с бибката...
наистина отстрани изглежда различно, но ти пожелавам и малкия и ти да се оправите в най-скоро време...А какво ти казаха за хернията - от какво се е получила
....гледай да не плаче, защото точно от рева се получава това топче и се надува.
и се усмихни 
. И ако мама и тате не й обръщат внимание, започва да се "кара" и "мърмори".

-дано по-бързо да премине тоя период и да го забравите...незнам дали си вярваща,но защо и вие не вземете да го кръстите бебчо...Може да ти звучи налудничаво,но като съм била малка съм боледувала много и съм ги държала все на нокти вкъщи,докато кръстената ми сестра си е била много здрава..и така накрая са ме кръстили и с болестите-дотам.Ако изобщо ти е до това,направете го без много приготовления и гости-важен е ритуала...

Та педито каза че такова стискане трябвало да започне да прави в третия месец, а ние днес ставаме на 40 дни.Сега съм много щастлива от този факт
Препоръчани теми