Да се оплачем... 2020

• 2 132 591
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 105
Честита нова година, момичета! Честит имен ден на празнуващите!
 ММ почива от 20 декември до 6 януари, а аз съм по-изморена от всякога. Довършваме ремонта и трябва да успеем да се преместим до 5 януари, преди да започне пак работа. Ужасно ми е изнервено и натоварено, изобщо не успях да се зарадвам на празниците тази година.
 На всичкото отгоре бебето пак е болно, дано и този път мине леко и бързо.
 Миналата година ни беше доста успешна във всяко едно отношение, само се надявам да продължи така и през новата година.

# 106
  • София
Блондорка, намажи го с нещо. Ако нямаш нищо под ръка, сложи лук под бинта.
Лукът загрява и е голям шансът да се сдобие с тъмно лилавка, не синка. Слага се студено на натъртено. Свекърва ми е рентгенов лаборант - на доста усложнени ситуации от налагане с лук се е нагледала.
И майка ми каза лук, обаче аз нали съм Тома неверни цял ден лед държа, качвам го нависоко, а през другото време с ластичен бинт. Много благодаря за информацията, ще го запомня за бъдеще. Като цяло май, май е за лекар, ама утре пътуваме, та ще видим как ще дойде.

# 107
  • Оптимист по принуда
Не ми се искаше да започна годината с мрънкане, ама то просто край няма. Снощи някой ни е потрошил колата - счупено предно стъкло и липсваща чистачка. Чудно начало, продължение на още по-чуден край на годината.
 Не сме паркирали на чуждо място и се надявам да е просто вандалска простащина, а не расистка такава..
Да ни е честита новата 2020!

# 108
  • sf
Като чета как се карат хората и чак ми се прищя да си хвана гадже, че да има с кой да се карам. Май ми е скучно. 🤣

# 109
  • Другата България
Не ми се искаше да започна годината с мрънкане, ама то просто край няма. Снощи някой ни е потрошил колата - счупено предно стъкло и липсваща чистачка. Чудно начало, продължение на още по-чуден край на годината.
Не сме паркирали на чуждо място и се надявам да е просто вандалска простащина, а не расистка такава..
Да ни е честита новата 2020!
Много пострадали автомобили има от всякакъв вид пиротехника, има дори такива с пробити тавани. Да не е счупено стъклото по този начин? Чистачката да е просто допълнение?

# 110
  • Оптимист по принуда
Не, Мери. Не съм в България и тук нямаше толкова гърмежи. По-скоро е банда пияни тийнове /надявам се/. Преди година пак ни бяха потрошили колите. Но мм мисли, че е целенасочено.

# 111
Честита Нова година!!
Желая ви много , много да сте здрави!
Притесних се , че днес всички отсъствате и само аз съм мрънкала Wink

# 112
  • Countryside
Демич, два пъти не е на добре. Един път айде нека е вандалщина/пубери, но два пъти? Щом твоя мъж мисли, че е нарочно, има ли подозрения кой и защо? Но пък точно по Нова година...Надявам се имате застраховка, не изплащат на 100%, но пак е нещо. На познати им свалиха карбуратор ли, катализатор ли, посред бял ден, никой кищо не бил чул или видял. Застраховката покри около 50% от цената на колата, която е тотал щета...купиха нова.

А имате ли възможност да спирате в платен(подземен или охраняем) паркиг някъде наблизо?

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 19:58 от Сиренце

# 113
Скарах се с някаква кокошка във Фантастико. Бях съвсем накрая на лентата и започнах да си слагам продуктите, а тя през мен започна да слага нейните до моите и да ме бута. На молбата ми да изчака, за да не се бутаме, ми се скара, че нямало какво да ги прави нейните, аз поне съм имала количка. Все едно е лукс, братче, да не носиш 10 неща в ръце в супермаркета. Не ме хвана на кеф обаче. Joy После въпреки количката между нас, пазеше дистанция.

# 114
Честита нова година, момичета! Честит имен ден на празнуващите!
 ММ почива от 20 декември до 6 януари, а аз съм по-изморена от всякога. Довършваме ремонта и трябва да успеем да се преместим до 5 януари, преди да започне пак работа. Ужасно ми е изнервено и натоварено, изобщо не успях да се зарадвам на празниците тази година.
 На всичкото отгоре бебето пак е болно, дано и този път мине леко и бързо.
 Миналата година ни беше доста успешна във всяко едно отношение, само се надявам да продължи така и през новата година.
Именно, успешна година, а ти не се радваш. Местите се в нов дом, нали? Ще струпате всичко на средата на хола, а ти предварително си пакетирай отделно най - необходимите неща - все едно отивате за 3 дни на палатка. Дрехи, лекарства, посуда, храна, препарати - само най-нужното. После едно по едно ще си подреждаш, пренареждаш, аранжираш. Усмихни се, бре момиче. Знаеш ли колко по-леко ще му стане и на мъжа ти. Да оздравява бързо детенце.

Demmy, много неприятно. В коя държава сте (ако е удобно да попитам). Миналата година точно пиратка счупи предното стъкло на наши съседи...

# 115
  • Сф
Снощи ме заболя ухото.Сега пак почва.Имам стогодишен отипак , капнах.Друго да се сещате , ако през нощта се усили? Нямам ел възглавница, зехтин също.Sad Утре излизам с дебела шапка !

# 116
На ухото слагам термофор с топла вода и направо лягам върху него. Понякога взимам Ибулек - това било за болки в синусите, - каквото и да ме боли поо главата, минава.

# 117
tetka_the_best, той ММ си ми е свикнал, че съм мрънкало. Grinning Радвам се, че нещата вървят долу-горе по план, но стреса и недоспиването ми дойдоха в повече.
  Последния месец цялата домакинска работа и грижите за бебето паднаха върху мен, защото той е там всяка свободна минута. Освен това и работя от вкъщи и не помня кога последно съм спала повече от 5 часа.
  Знам, че е период и после всичко ще е супер, но в последно време не се справям добре със стреса.

# 118
  • Сф
На ухото слагам термофор с топла вода и направо лягам върху него. Понякога взимам Ибулек - това било за болки в синусите, - каквото и да ме боли поо главата, минава.
Ами нямам нищо.Ще капна пак и ще легна с шапка да се затопли.Все ще издържа до утре.Дано мине от самосебе си, че нямам време за лекар утре точно.
Честита Нова Година!

# 119
Снощи ме заболя ухото.Сега пак почва.Имам стогодишен отипак , капнах.Друго да се сещате , ако през нощта се усили? Нямам ел възглавница, зехтин също.Sad Утре излизам с дебела шапка !

Аз си нагрявах сол и я сипвам в торбичка/кърпа и си я слагах на ухото. Много облекчава, също като си сложа отипакс задължително слагам и памуче, някак си задържа топлината и намалява болката.

Общи условия

Активация на акаунт