Да се оплачем... 2020

• 2 132 588
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
За много години, Сладкиши, нямам от кво да се оплача, остана един прахосмуч и довечера афтър парти. Утре ще се извиня на всички съседи. 😊

# 91
  • ново
У нас празнуването на имения ми ден е традиция. Започнахме от сутринта на кафенце и.... няма да казвам как продължава. Обичам си го празника, близките ми и съседите също, не пропускат да ме навестят, та афтъра е в пълна сила Smile

# 92
  • Бургас
Честита Нова година, честито и на всички именници!
Оплакване от снощи, празнувахме в заведение, не кръчма, а ресторантче, малко, общо 40 човека, беше много спокойно. В 12 излязохме да гледаме заря и да си чистим на спокойствие. Мъжете от едната компания хвърляха пиратки, явно без да гледат, хвърлиха към едно дете, стана скандал, бой, даже меле, единият извади газов пистолет и стреля. И цялата тази картинка през очите на децата им, не ми се мисли... Развалиха вечерта на всички, защо им е на хора да се занимават с глупости по празниците, тия пиратки и боища... После си тръгнаха тези хора, успокои се , ама у мен остана кофти чувство. Ходихме и на дискотека, беше фул, прибрахме се в 7. Приятелят ми се понапи,беше на работа от 7,уж се разбрал с колегата си да го смени в 8, ама и тогава едва го изритах от леглото. Не можах да спя, в 12 не издържах и станах. Сега им да върша сто неща а ми е много уморено, а утре съм на работа, естествено с колежката, която я мързи и е ужасно груба и крива, не ми се мисли утре в какво настроение ще е.

# 93
Мързи ме... Искам да си лвжа, но не ми се лежи. Скучно ми е. Нито ми се чисти, нито подрежда, а на вън не искам да си показвам носа...

# 94
Заради тия гърмежи и пиратки не посмях дори да се покажа на балкона
Пияни с пиротехника е много неприятно, но пък изключително разпространено Sad

# 95
Еличка4, не се отчайвай още от сега заради колежката. Едно време работех една, с подобен характер. Обикновено след празници беше изключително спокойна и уравновесена. Явно си имаше причина.

# 96
  • софия
От свеки да знаете, бебето почва да хълца, защото му било студено...тази жена ще ме убие.. Grinning

# 97
  • Пловдив
От свеки да знаете, бебето почва да хълца, защото му било студено...тази жена ще ме убие.. Grinning
И моята е на това мнение.

# 98
Честита Нова Година на всички! Дано през новата година имаме все по-малко повози за оплакване и повече поводи за хвалене....Оплаквам  се, че безумно ме мързи...накрая реших, че този ден си е само за мене, мързелувам си и гладам сериали.

# 99
  • Sofia
Ядосах се днес по повод роднински изпълнения от родата на мъжа ми, предизвика ме днес и му казах, че ми е много мъчно колко много и видимо си показват, че ни завиждат майка му и сестра му, той съответно ми каза, че си въобразявам,  после се рзплаках, дойде да ме успокоява, а аз не можах да се спра едно 15-20 мин. Спи сега, а аз се разсейвам тук.

# 100
За много години!

Беше една сравнително добра година, дано следващата да е още по- добра за всички ни!

На нас ни е тръгнало на чупене- от снощи до сега вече си заминаха 4 чаши и 1 чиния.. и не сме пияни  Laughing дано поне е на хубаво  Praynig

# 101
За много години, момичета!

Стартирам годината с лечение на зъбите си, таааа дано е успешна.
Оплаквам се, че ме мързи.

# 102
Блондорка, намажи го с нещо. Ако нямаш нищо под ръка, сложи лук под бинта.

# 103
  • Бургас
tonynette дано си права, че последно беше ядосана, защото плановете ѝ се провалили и трябвало да празнува у тях си.

# 104
  • Ланкър, планините Овнерог
Блондорка, намажи го с нещо. Ако нямаш нищо под ръка, сложи лук под бинта.
Лукът загрява и е голям шансът да се сдобие с тъмно лилавка, не синка. Слага се студено на натъртено. Свекърва ми е рентгенов лаборант - на доста усложнени ситуации от налагане с лук се е нагледала.

Общи условия

Активация на акаунт