Да се оплачем... 2020

• 2 132 800
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 135
И след първоначалната инвестиция има месечна такса за поддръжка, която е неотменна. Не знам колко апартамента сте във входа и как са цените в Русе, но при нас не може да се намери читава асансьорна фирма с под 40 лв./месец такса. Отделно, ако се наложи ремонт.

# 136
Честита Нова Година на всички!

Днес излезнах с малката на разходка- бомба, градът спи. Имах чувството, че само аз съм навън. Дори сама се снимах, защото не срещнах никой да ми направи една снимка.
Никога не съм обичала 1- ви Януари.. всички спят, изморени са или с махмурлук.. по телевизията всяка година едни и същи филми, а тази пък съвсем се оляха с глупостите- "Костенурките нинджа" ли да гледам? Честито на именниците. Имам една " баба ти Веска" , която я оставих в 2019. Диша се по- леко без лицемери.

# 137
Оплаквам се, че утре съм на работа. Направо не ми се мисли какво ме чака...

# 138
  • Оптимист по принуда
Така..Мм е видял стъпки по цялата кола, явно някой се е качил откъм багажника и или е скочил с все сила, или е ударил после с нещо стъклото.
Сиренце, няма възможност за платен паркинг, явно ще сменяме стъкло през застраховката.
Все си мисля, че са пияни тийнейджъри, напоследък градчето ни е пропищяло от тях. Предния път бяха такива. А и аз снощи чух някаква дандания и крясъци отвън, но не станах да видя какво става. Явно това е било.
Тетка, в Англия.

# 139
За много години! Радвам се за новата тема, но си пожелавам по-малко да пиша в нея тази година. Оплаквам се от главоболие и ПМС.

# 140
  • някъде по морето
Честита нова година!
И нова тема.. Simple Smile
Оплаквам се от мързел....сама съм, няма кой да иска нещо от мен....и така...

# 141
Легнахме към 2 и нещо, в 8 и нещо дребното дотопурка с вестта, че под елхата пак има подаръци Whistling Май не трябваше да ги оставям там. Сега ме цепи тиквата.
Направих баницата от оня линк, но съм скептична... Както уж беше суха и не ми стигаше плънката започнах да я режа и се оказа, че плува в течност. Сега гаранция ще стане клисава. Тва ми е последната баница евър, сбогувам се с тях, както и със содените питки Crossing Arms Ще докладвам като се опече де, но загубих надежда.

Гледам баници дискутирате. Аз съм много вързана в ръцете за тестени неща, нито мога да точа, нито мога да меся, а и тестено почти не ядем. Мога да правя буквално 3 неща - тиквеник, един ябълков кекс, но само един, точно определен и баница. Рецептата за баница я взех преди десетина години от форума разбира се, рецептата е на Морена. (да е жива и здрава дълги години).

Ако гугълнеш в нета баницата на Морена, излиза в нейния блог. Това е най-невероятната, прекрасна, разкошна баница, която съм яла през живота си и винаги, винаги, винаги се получава. Единственото условие е да се спазва рецептата точно.

# 142
Морена е невероятен кулинар. Погледнах рецептата и ще я пробвам.

# 143
Аз направих баницата от предния линк. Стана чудна. Ама без сирене...ама пак ми я ядоха Simple Smile

# 144
Моят мъж заръча да доложа, че е доволен как му се получи баницата от линка, дето вчера се мотаеше из темата.

# 145
Дето всичко бъркаш ли...аз все така я правя, трета дояждаме в момента Joy ама обичаме баница, и народ се извървя у нас Joy

# 146
  • софия
От 4ч съм се ококорила и няма заспиване

# 147
  • Варна
Наличието на аснсьор би повишило цената на апартамента, а и няма да сме вечно млади Simple Smile
Ако избирам между две равностойни жилища, бих избрала това с асансьор.
Вярно, ама на втория етаж? Колко пъти в живота ще го ползваш тоя асансьор? Абсурд, абсурд да дам 5 бона за асансьор до втория етаж, че и до третия. 4-5 вече си заслужава, ама долните етажи не ги  виждам да се навият на подобно нещо.
Пийкок,
защо без сирене, не ядеш ли? В крайна сметка моята се получи добре, явно избързах с негативните очаквания.
Мина НГ и се почнаха апокалиптичните статии за грипа. Мълниеносно разпространение, фатални последици... ей сега ме посрещнаха във ФБ, докато си пия кафето. Кому е нужно, по дяволите? Искам-неискам леко се паникьосвам.

# 148
Пийк..не съм сигурна, но за асансьор им трябват гласовете на половината. Днес ще го проверя. Така че почвай агитация и ти - за против. Защото ако вземат рещение с 50%мнозинство, и несъгласните ще го плащате.

# 149
И личната карта и шофьорската книжка ми изтичат през юли. Реших да мина през личната за медицинско и да ходя да ги подменям. И без това съм в отпуск, реших, че сега е моментът. Дано и други да не са на този акъл, че мразя опашките.

Общи условия

Активация на акаунт