Да се оплачем... 2020

• 2 113 776
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 15 030
Сигме, защо пиеш синтром? Протромбиново време през колко месеца изследваш?
Защото има три тромба в левият крак. Изследвам се на около 30-40 дни. Сега не съм от два месеца. И кой знае кога пак. Ама добре, че не давам отклонения та понякога му слагат или махат някоя четвъртинка.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 20:35 от sigma

# 15 031
Сигме, защо пиеш синтром? Протромбиново време през колко месеца изследваш?
Защото има три тромба в левият крак. Изследвам се на около 30-40 дни. Сега не съм от два месеца. И кой знае коа пак. Ама добре, че не давам отклонения та понякоа му слагат или махат някоя четвъртинка.
Има по добри лекарства от Синтрома, при които не е нужно да се изследва постоянно. Прадакса примерно. Но пък да доста скъпи.

# 15 032
Джоли, обяснявала съм и друг път. Върши ми работа и си го пия.

# 15 033
Славче , моите деца сутрин като се събудят няма "Добро утро" и "Добър ден", първата им приказка е "К'во ще ядем?". След два часа пак. За сметка на това ММ е страшно непретенциозен, може на филии да кара цяла седмица.

# 15 034
Значи след тая карантина и след това ядене ще сме ей така
https://www.facebook.com/32086699188/posts/10158249829039189/

# 15 035
  • Точно където трябва
Е, къде 500 теста? За БГ ли? Нали тестват поне от 20 дни и казваха по около 300 на ден?

# 15 036
ММ от 16 април мина кето . Аз пролетно време само риба и салатка си хапвам. И двамата ще сме фиданки на края на този режим Simple Smile

# 15 037
Оплаквам се, че много исках да си сменя работата, но сега заради извънредното положение всичко се отлага. Има много малко обяви, не се правят интервюта.
Иначе не знам точно защо, но докато съм вкъщи ми е добре и не напълнявам, даже съм свалила около 2 кг. Просто не ми се яде, а ако ми се яде имам достатъчно време да си приготвя нещо вкусно, домашно и здравословно, а не в бързината да ям боклуци. Освен това правих домашни тренировки 2-3 пъти. Наложи ли ми се да ходя до офиса извънредно обаче... Ужас, мъка, на другия ден съм труп и ми се дояждат веднага боклуци. Обичам хоум офис, но не си харесвам никак сегашната работа. За съжаление нямам избор. А за хората, които останаха без работа, ми е още по-мъчно. Как Бг работодателите като има пари не дават отгоре нищо и държат на малка заплата, но стане ли нещо такова като сега, и 2 седмици не проявяват търпение, сакън да не останат без печалба и да дадат нещо от себе си, и веднага освобождават. Тоест когато има, не дават нищо отгоре, а когато няма - чао.

# 15 038
milenaka, за нетестването е ясно, не се тества достатъчно. Ама всеки тест почти да излиза положтителен също ми е леко странно. За доста отрицателни тестове се знае в обществото.
566 е броят на тестовете, направени за едно денонощие.

# 15 039
  • Ланкър, планините Овнерог
Ся, на Кантарджиев ли да вярваме или на СЗО? М?

# 15 040
  • София
На Кантарджиев, ъв корс!
Ние сме ваксинирани срещу туберколоза, а и сме държава на над 1300 години.
СЗО на колко годинки е, че да ни дава наклон, питам аз?

ПП. Пък и в кръгчето със забраната, да виждаш рИкията?

# 15 041
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сигме, още чакам вица за тъщата във Виена.
Simple Smile недей така. ще си легна и ще остана в невИдение...

# 15 042
  • София
Ако си ваксиниран с БЦЖ и не си се реимунизирал важи ли ползата срещу ковид?

# 15 043
Двама приятели си говорят .
Първият: - Моята тъща я блъсна кола в София. Цялата потрошена, гипсови корита, мозъчни травми, абеее едвам оживя...
Вторият: - А моята я блъсна кола във Виена.
 - И какво?
 - Ми уби я на място.
 - Еееех, Виена си е Виена...

# 15 044
Донси жива и здрава 🎂🎁🎉.

Фило,  ти пък за едни яйца ще ревеш.  Недей така . Другия път бъркани.

Пийк  пуснаха ли те на КППто?

Дремнах 1 час и пак огладнях.

Общи условия

Активация на акаунт