Да се оплачем... 2020

• 2 133 084
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 455
Освен писането на домашните, почти единственото удоволствие на детето е телефона. Вече не мога и да я ограничавам-омръзна и да рисува и чете....Ние ще издържим, ама за децата е много тегаво...

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 16:56 от #Frozen#

# 16 456
  • софия
Фроузен, голяма кукла е, и какви корделки има малката хубавица Heart Eyes

# 16 457
Душица малка...

А моят сега ми вика: "По-добре тъпи видеа на таблета да гледам...отколкото да хвана короната" - предлагах му да дойде с мен до лидл-а..

# 16 458
  • Страната на чудесата
Аууу, хубавица е, и кокетка😘
Много сладко дете си имаш, Фроузън!
Ние бяхме на кучешката поляна за час, сам-сами. Мятахме самолетчета и зяпахме небето. Сега трябва да пазарувам, а после и да посготвя нещо, че утре моята мома е именичка.

# 16 459
Мерси, тъкмо и да се оплача, че е много суетна....На кой ли прилича това дете?😂 То е ясно, че при момичетата е по-изразено, но започна от 5 годишна да се кипри.

# 16 460
#Frozen#

това детенце освен, че е много красиво, но си изглежда и щастливо, и няма и намек да му  е тегаво, докато чопли там.

# 16 461
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Еее HighSpeed, много ти е хубаво морето Heart Eyes
Добри, не ти видях ецетата!?! Confused
Скрит текст:
Не съм чела всичките страници... Мнооого писахте, много...
Не мога да се оплача... Много ми е приповдигнато със слънчицето Nature Sunny
Призовавам ви само да спрете да се тюхкате покрай вируса... Дайте да се радваме на простите неща, квото дойде... Hug

Simple Smile пораздадох ги вече.
изпратих кошничка на големия син и проекто-снахата.
подготвих за родата на половинката и те посвършиха. Simple Smile
не мога да пратя на дъщерята и проекто зетя Sad Sad Sad ще ги гледат на снимка.

# 16 462
Фроузън, красавица си имаш. Да е жива и здрава. Всички да сме здрави.

# 16 463
  • Mediterraneo
Фроузън, много е красива! За кипренето, остави я да се кипри сега, че после не знаеш какво ще й скимне. Моята малката от 2 години не е слагала пола и рокля, само клинове и анцузи носи! Дори дънки не иска! Голямата да не говорим, ама тя е вече на 15, по- нормално е. Дай им черни тениски и клинове и изобщо не ги мисли!

# 16 464

Simple Smile пораздадох ги вече.
изпратих кошничка на големия син и проекто-снахата.
подготвих за родата на половинката и те посвършиха. Simple Smile
не мога да пратя на дъщерята и проекто зетя Sad Sad Sad ще ги гледат на снимка.

Много играчка е било, Добри. Бая яйца си боядисала. И пролетта се е настанила с всичките си цветове на масата ти.

# 16 465
Моите да не се находиха. Пак били на вила. Три семейства. Прати ми детето сутринта снимки по хавлия с монограм на вилата и помислих, че е от предния път. Сега се чухме, там са. И като си е правил селфито хванал в кадър разни лекарства. Бебетата пият ли Нурофен?

# 16 466
Казах ви, че се ограничавам д ане готвя. Ей на, ся се отвързах и...пълнени чушки, соленки и блат за торта... Който блат нещо не ме кефи и май ще има втори опит ама се уморих. Мъжете ще станат аз ще легна май

# 16 467
Ами щастлива ще е, снимах я преди излизане до магазина.
Синът ми ще се събират у едно съседче 5-6 момчета. Щели да си поръчат храна. Говоря цяла седмица без ефект. Интересното е, че баща му е дежурен днес, точно по такива сигнали....И ако някой се обади, не ми се мисли. Ще влезем в конфликт на интереси. 🤔
Да, пият Нурофен на сиропче.

# 16 468
  • Сан Франциско
Тръмп разпуска Щатите на 1 май.

Разпуска той, само си проветрява плюскалото.

Добро утро от мен. Оплаквам се, че привършвам проект, който трябваше да е в печатна форма, ама поради положението ще е само онлайн. Свито ми е сърцето - как ще се приеме, дали ще оправдае инвестираните време и пари...Толкова си обичам работата и този проект трябваше да отбележи важна годишнина в бизнеса. Стиснете по едни вълшебни палци за успех.

Пазете се и бъдете здрави, момичета!

# 16 469
  • UK
Ооо моята се кипри от две годишна, най-любимото и е да ходи по магазините за дрехи и обувки, даже ги мери с най-голям кеф. Преди няколко месеца се разрева,че имала само два чифта обувки, защото и отказах да и купя още един чифт зимни обувки
Голямата пък скоро ми заяви, че съжалява че се е родила момиче че трябвало да се облича в рокли и поли.

Общи условия

Активация на акаунт